Auditori Eduard Toldrà

Temporada març - juny 2018

Veure tota la programació

Notícies

PREMI NOVES CREACIONS MUSICALS. SINGULART, SUPORT A LA CREACIÓ

08/03/2017

La Regidoria de cultura ha presentat avui la marca SINGULART, suport a la creació. Sota la designació de SINGULART s'englobaran totes les accions i/o projectes emmarcats en aquest programa de suport a la creació. 

 

SINGULART parteix de la voluntat de vetllar pel desenvolupament a la ciutat de les manifestacions escèniques i visuals realitzades pels creadors locals  que tenen per objectiu tant la seva professionalització com també projectes professionals de jove creació així com propostes de l’àmbit amateur.

 

La ciutat compta amb un significatiu potencial artístic tant en les disciplines de música, teatre, dansa i arts visuals, es per això que des de SINGULART es volen donar les eines necessàries per tal que els joves creadors puguin desenvolupar els seus projectes en un marc de treball professional.

 

I en el marc del programa SINGULART, avui presentem una nova iniciativa, en l’àmbit de la música, es tracta del Premi Noves Creacions Musicals.

 

- El Premi ha estat dissenyat i es desenvoluparà amb la col·laboració de l’ECMM de Vilanova, que al llarg dels cursos forma amb un col·lectiu d’alumnes que continuen la seva carrera i professionalització més enllà de l’Escola.

 

- El Premi vol posar en valor la importància de la creativitat de formacions novelles en l’àmbit de la música clàssica, històrica, moderna i jazz. 

 

- Donarà suport a la producció i difusió de creacions i interpretacions musicals en els àmbits musicals esmentats.

 

- S’orienta a solistes o grups que els seus components tinguin fins a 30 anys. 

 

- El premi és obert a els estils musicals esmentats que, des del punt de vista artístic i tècnic s’adeqüin a realitzar un concert en el marc de la programació estable de l’Auditori Eduard Toldrà

 

Podeu consultar les bases del Premi al següent enllaç

 

 Arxiu adjunt en PDF


Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS