Auditori Eduard Toldrà

Temporada març - juny 2018

Veure tota la programació

Notícies

CONCERT DE SINGULARIS QUINTET DIUMENGE A L'AUDITORI

21/03/2017

El quintet de corda interpretarà peces de Beethoven i Mozart.

 

La música de cambra torna diumenge a l'Auditori Eduard Toldrà en la programació Escena d'aquesta temporada.

El Singularis Quintet, conjunt creat en el si de la càtedra de música de cambra de l'ESMUC del prestigiós Quartet Casals, oferirà el concert Quintets Singular, un quintet de corda en mans de Mozart i Beethoven.

 

El quintet de corda té tradicionalment dues formacions. La més habitual és potser amb dos violoncels, però l'amor que sentia Mozart per la viola el va portar a compondre els millors quintets amb dues violes. 

El programa que interpretarà el Singularis Quintet inclou un quintet prototípic de Wolfgang Amadeus Mozart, el Quintet en sol menor núm. 4 K 516; i un altre de molt particular de Ludwig van Beethoven, adaptació del mateix compositor d'un dels seu trios per violí, violoncel i piano: Quintet en do menor op. 104. 

 

El quintet està format per les violins Maria Tió i Marina Sala, les violes Carla Rica i Patrícia Torres, i el violoncel Guillem Vellvé. 

 

Aquest concert de cambra, organitzat amb l'Associació Musical Eduard Toldrà, començarà a les 19 h de diumenge. Les entrades es poden comprar a la web de l'Auditori.

 

Noves notes de programa

Amb l'objectiu d'apropar la cultura musical a nous públics i d'implicar els més joves en la programació de la ciutat, des d'aquesta temporada els concerts de l'Auditori Eduard Toldrà gaudeixen d'unes renovades notes de programa elaborades pels joves estudiants de l'assignatura "Notes de música" de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat, impartida per Joan Manuel Chouciño. Es tracta de la seva mirada vital i personal sobre la música que s'escoltarà al concert.

 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/574/5/musica-classica/singularis-quintetNotícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS