Auditori Eduard Toldrà

Temporada març - juny 2018

Veure tota la programació

Notícies

La Camerata Eduard Toldrà porta 'L'Idil·li de Siegfried', de Wagner, a l'Auditori

29/03/2017

La Camerata Eduard Toldrà torna diumenge a l'Auditori que porta el seu nom amb "L'Idil·li de Siegfried", sota la direcció de Xavier Pagès.

 

Una obra sobre l'amor vist per Richard Wagner. L'autor va compondre "L'idil·li de Siegfried" el 1870 com a regal d'aniversari per a la seva segona dona, Cosima. La melodia de "L'Idil·li de Tribschen", que és com s'anomenava originalment la peça, es relaciona directament amb l'escena d'amor de l'òpera "Siegfried" (1876), la tercera de la tetralogia de "L'Anell del Nibelung". Però hi ha un altre important Siegfried en la vida de Wagner: el fill que va néixer tot just un any abans de compondre aquesta obra, i que esdevingué també director, compositor i entregat divulgador de l'herència artística del seu pare i de l'obra de Bayreuth.

 

El programa del concert de Xavier Pagès i la Camerata inclou la "Chanson de Matin & Chanson de Nuit", op. 15, de E. Elgar; el Concert en Mi bemoll Major "Dumbarton Oaks", 8-V-38, d'Igos Stravinski; i finalment, "L'idil·li de Siegfried", WWV 103, de Richard Wagner. 

 

El concert començarà a les set de la tarda. Les entrades es poden comprar a www.auditoritoldra.cat, els dissabtes de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal, i una hora abans a taquilles de l'Auditori.

 

Aquest cap de setmana també hi ha espai per al públic infantil amb la programació de La Xarxa.

 

També aquest diumenge 2 d'abril, a dos quarts de sis de la tarda, els protagonistes seran els infants. Dins la programació infantil de La Xarxa, el Círcol Catòlic acollirà l'espectacle "Plors de cocodril" de La Pera Llimonera Teatre. Un espectacle recomanat per a nens i nenes a partir de 5 anys. L'hora de dormir en una escola bressol es converteix en una odissea quotidiana on es barregen plors, riures i sorpreses.

 

Podeu consultar tot el programa "Escena març-juny 2017" a l'enllaç


Enllaç a http://www.vilanova.cat/doc/doc_16856807_1.pdfNotícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS