Auditori Eduard Toldrà

Temporada març - juny 2018

Veure tota la programació

Notícies

JA TENIM ELS GUANYADORS DEL PREMI NOVES CREACIONS MUSICALS

07/05/2017

Després de celebrar dissabte 6 de maig la final oberta del Premi Noves Creacions Musicals, el jurat del Premi Noves Creacions Musicals, format per Teresa Llorens (presidenta del jurat i tercera tinenta d’Alcaldia i regidora de Cultura, Equitat i Convivència), Joaquim Garrigosa (director de L’Auditori), David Puertas (periodista i músic), Michèle Alderete (directora coral, arrangista vocal, professora i cantant), Eloi Fuguet (flautista de bec, professor de l’ECMM Vilanova i la Geltrú i programador de l’Auditori Eduard Toldrà), Daniel Gil (violinista, musicòleg i professor de l’ECMM Vilanova i la Geltrú) i Jordi Pons (clarinetista i professor de l’ECMM Vilanova i la Geltrú, de la Hochschule für Musik Basel i del Conservatorio della Svizzera Italiana), han decidit premiar:

CATEGORIA A
El duet MIREIA I MARINA DUO i la seva proposta de concert “Clara Schumann: la musa” amb el premi de la categoria A (millor solista o conjunt de música clàssica o històrica), pel seu gran potencial artístic, on es combina una brillant interpretació musical amb una representació escènica molt adequada. El duet guanyador obtindrà un concert en el marc de la programació estable de l’Auditori Eduard Toldrà, al llarg de la temporada octubre 2017-gener 2018 o març-juny 2018.

El jurat del Premi Noves Creacions Musicals han decidit premiar el músic PAU MONTANÉ PASCUAL i la seva proposta de concert “Percussió & Electrònica” amb un premi accèssit de la categoria A (millor solista o conjunt de música clàssica o històrica), per la seva altíssima qualitat interpretativa i la innovació i risc que una proposta d’aquestes característiques suposa. El guanyador obtindrà un concert en el marc de la programació estable de l’Auditori Eduard Toldrà, al llarg de la temporada octubre 2017-gener 2018 o març-juny 2018.

CATEGORIA B

El duet OBMUD i la seva proposta de concert amb el premi de la categoria B (millor solista o conjunt de música moderna i jazz), pel seu potencial artístic i capacitat interpretativa. El duet guanyador obtindrà un concert remunerat en el marc de la programació estable de l’Auditori Eduard Toldrà, al llarg de la temporada octubre 2017-gener 2018 o març-juny 2018.
 
L'organització i el jurat vol agraïr la participació de tots els finalistes, felicitar els guanyadors i la resta de finalistes per la feina feta.

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS