Auditori Eduard ToldrÓ

Temporada marš - juny 2018

Veure tota la programaciˇ

Notícies

El 2 de juny TORNEN LES SERENATES A LA GELTR┌

29/05/2017

 

 

Enguany, com a novetat, es faran dues sessions al juny i dues al setembre.

 

La 20a edició de les Serenates a la Geltrú, organitzada per l'Ajuntament i Joventuts Musicals de Vilanova i la Geltrú, inclourà dues sessions el mes de setembre.

 

Així, les cites són els divendres 2 i 9 de juny, i 8 i 15 de setembre. Com sempre a les 22 h al pati del Castell de la Geltrú.

 

El 2 de juny es podrà gaudir de l'espectacle musical "En un miralh: ‘chansos' de Bernart de Ventadorn", amb el conjunt Mos Azimans, una de les sorpreses més agradables de la música antiga feta a casa nostra. El seu disc recupera les cançons del trobador occità Bernart de Ventadorn, i les posa a disposició de l'oient actual en versions impecables. 

Mos Azimans està format per Laia Frigolé a la veu, Míriam Encinas a les flautes i la percussió, David Codina a l'organetto, i Pau Marcos amb la viella i la direcció.

 

Divendres 9 de juny, "De Beethoven a Guix", amb Accentus Trio: Olga Domínguez al violoncel, Oriol Codina al clarinet, i Maria Molet al piano.

El trio compta amb obres mestres escrites per a aquesta formació (piano, violoncel i clarinet), i encara avui segueix atraient els compositors per les seves possibilitats expressives. Així ho vol demostrar l'Accentus Trio, amb un programa que, a part del magistral trio de Beethoven, es presenta ple de sorpreses musicals.

 

La proposta d'aquesta edició de les Serenates s'atura fins al setembre.

 

Divendres 8 de setembre, música d'arpa i cambra amb Esther Piñol.

La intèrpret vilanovina, una de les músiques de la nostra ciutat amb més projecció actualment, presenta un repertori de música de cambra amb l'arpa amb una formació de luxe. Obres contemporànies estrictament, algunes escrites per a ella, i sempre triades amb el seu bon gust musical.

L'acompanyaran Frédéric Descargues i Marta Cardona al violí, Glòria Casanovas a la viola, Oriol Prat al violoncel, Paula Martínez Bonfill a la flauta, i Joan Tormo al clarinet.

 

Ja per acabar, el 15 de setembre es podrà gaudir de l'espectacle "De cortesans i plebeus", de Maria Lluïsa Muntada.

La soprano s'acompanyarà de Santi Pavón a la guitarra.

El programa comença al llindar del segle XIX: Rossini i Beethoven són els grans referents, i la veu tradueix els textos de Metastasio que Giuliani ha convertit en subtils ariette i cavatine. Cent anys més tard, veu i guitarra es despullen dels cànons clàssics i esdevenen missatgeres del cant tradicional, amb les veus contrastants de Manuel de Falla, Federico García Lorca o Joaquín Rodrigo. 

 

Les entrades per a les Serenates a la Geltrú es poden adquirir una hora abans de cada concert al Castell de la Geltrú. Les localitats no són numerades, i l'aforament és limitat. El preu és de 9 €.

 

A banda de l'organització de Joventuts Musicals de Vilanova i la Geltrú i l'Ajuntament, les Serenates compten amb la col·laboració de Catalunya Música i l'Escola de Música Freqüències, i amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, Joventuts Musicals de Catalunya, i la Fundació Sgae

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltr˙ Auditori Eduard ToldrÓ

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Auditori Eduard ToldrÓ
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltr˙ (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS