Auditori Eduard Toldrà

Temporada setembre 2018 - gener 2019

Veure tota la programació

Notícies

Contrapunt. Música de proximitat

04/10/2017

Comença un cicle de música clàssica de petit format interpretada per joves músics vilanovins.
 
 
Aquesta tardor, en el marc del programa de suport a la creació SINGULART, impulsat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, es presenta el cicle CONTRAPUNT. Música de proximitat.

El cicle s'ubicarà al Centre d'Art contemporani La Sala, i constarà de 4 concerts en 2 sessions. Cada sessió oferirà dos concerts consecutius de 30 minuts cadascun, en un ambient distès i en un espai singular. Els músics interpretaran d'una manera propera el què i el perquè de les músiques que habitualment toquen. Una aproximació diferent de la música clàssica.
 
La primera trobada serà el dissabte 14 d'octubre a les 20 h a La Sala i serà Caterina del Cerro qui, amb la seva arpa, ens oferirà un "Passeig musical amb l'arpa". 
Caterina del Cerro ha acabat enguany la seva formació en Pedagogia musical a l'ESMUC, i actualment exerceix de professora d'arpa a l'escola Claudefaula de Girona. Com a solista, ha participat en diversos cicles de música de cambra i ha col·laborat amb conjunts com la Camerata Eduard Toldrà, l'Orquestra simfònica Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú, l'Orquestra de Sant Cugat del Vallès, el Cor jove de l'Orfeó Català o la Banda municipal de Barcelona.

Tot seguit, Neus Llorens i Àngel Agulló, soprano i guitarra, presentaran "Cançons d'aquí i d'allà".
Neus Llorens i Àngel Agulló són dos joves músics formats als conservatoris de Vilanova i la Geltrú i el Liceu, membres de conjunts tan rellevants com l'Orquestra de Guitarres de Barcelona, el Cor Madrigal o el Cor de Noies de l'Orfeó Català, amb els quals han actuat arreu del país i a l'estranger. Recentment van participar en la primera edició dels Premis Noves Creacions Musicals del programa Singularts de la Regidoria de Cultura de Vilanova i la Geltrú.
 
 
La segona sessió serà el dissabte 21 d'octubre a les 20 h, també a La Sala, i anirà a càrrec de l'Ensemble Triart, format per Anna Guasch (soprano), Guillem Serra (trompa) i Bru Corbella (piano), participants del Premi Noves Creacions Musicals. 
Aquest ensemble (Ensemble Triart) està format per tres joves músics, l'Anna, el Guillem i el Bru, tots formats en conservatoris com l'Esmuc, el Liceu o el Conservatorium Maastricht. Malgrat conèixer-se de fa més temps i haver coincidit per separat, aquesta és una de les primeres vegades que toquen junts. També van participar en la primera edició dels Premis Noves Creacions Musicals del programa Singularts de la Regidoria de Cultura de Vilanova i la Geltrú.

Tot seguit actuarà el Quartet Isart, format per Neus Navarrete (violí), Laura Urteaga (violí), Albert Coronado (viola) i Sergi Huerta (violoncel), amb el concert "Contrastos".
Aquest és un jove quartet de corda format en el Conservatori del Liceu, sota la tutela de grans intèrprets i professors de corda com Corrado Bolsi, Eric Höbarth, Luís Martínez, Ashan Pillai, o Amparo Lacruz, entre molts d'altres. Els seus membres han obtingut les beques "Joves Promeses" de la Fundació Ferrer-Salat i han format part de la plantilla d'orquestres com la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, la Joven Orquesta Nacional de España, la Gustav Mahler Jugendorchester o la Gustav Mahler Akademie. 

Les entrades es podran comprar a partir d'avui mateix (4 d'octubre) per internet a www.auditoritoldra.cat, els dissabte de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal, i des d'una hora abans de cada concert a La Sala. El preu de les entrades és de 10€ per a tot el públic i de 5€ per als menors de 25 anys (cal acreditar-ho amb el DNI).

Podeu consultar el programa sencer aquí


Enllaç a http://www.vilanova.cat/doc/doc_22454859_1.pdf

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS