Auditori Eduard Toldrà

Temporada setembre 2018 - gener 2019

Veure tota la programació

Notícies

Cap de setmana de Música

10/10/2017

El Centre d'Art Contemporani La Sala i l'Auditori Eduard Toldrà ofereixen música per a tots els gustos.

 

Dissabte a La sala 

Aquest cap de setmana comença un cicle de música clàssica de petit format interpretada per joves músics vilanovins. En el marc del programa de suport a la creació Singulart, impulsat per la Regidoria de Cultura, dissabte arriba el cicle Contrapunt, música de proximitat, al Centre d'Art contemporani La Sala.

 

La sessió, que començarà a les 20 h, oferirà dos concerts consecutius de 30 minuts cadascun, en un ambient distès i en un espai singular, en una aproximació diferent de la música clàssica.

 

Per començar Caterina del Cerro oferirà amb la seva arpa un "Passeig musical amb l'arpa". 

El viatge musical que presenta va des del romanticisme d'Hasselmans i Glinka fins a l'impressionisme de Debussy i de Tournier, passant per les innovacions musicals de Salzedo, el barroc de Couperin i el neoclassicisme de Grandjany. 

Caterina del Cerro ha acabat enguany la seva formació en Pedagogia musical a l'ESMUC, i actualment exerceix de professora d'arpa a l'escola Claudefaula de Girona. Com a solista, ha participat en diversos cicles de música de cambra i ha col·laborat amb conjunts com la Camerata Eduard Toldrà, l'Orquestra simfònica Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú, l'Orquestra de Sant Cugat del Vallès, el Cor jove de l'Orfeó Català o la Banda municipal de Barcelona.

 

Tot seguit, Neus Llorens i Àngel Agulló, soprano i guitarra, presentaran "Cançons d'aquí i d'allà".

La cançó és un dels gèneres musicals més explotats pels compositors clàssics de totes les tradicions musicals europees, i dóna l'oportunitat als músics de partir del text poètic i prioritzar-ne la interpretació. El programa vol ser un breu tast d'algunes de les formes que ha pres i pren la cançó en diferents moments històrics i geogràfics, amb especial interès a explorar aquest terreny en què el gènere mostra el seu to més popular. 

Neus Llorens i Àngel Agulló són dos joves músics formats als conservatoris de Vilanova i la Geltrú i el Liceu, membres de conjunts tan rellevants com l'Orquestra de Guitarres de Barcelona, el Cor Madrigal o el Cor de Noies de l'Orfeó Català, amb els quals han actuat arreu del país i a l'estranger. Recentment van participar en la primera edició dels Premis Noves Creacions Musicals del programa Singularts de la Regidoria de Cultura de Vilanova i la Geltrú.

 

Les entrades es poden comprar per Internet a www.auditoritoldra.cat, i des d'una hora abans de cada concert a La Sala. El preu de les entrades és de 10€ per a tot el públic i de 5€ per als menors de 25 anys (cal acreditar-ho amb el DNI). 

 

 

Diumenge a l'Auditori

I diumenge, és el torn del públic familiar, amb "Les 1.000 cares del swing", de Shakin'All. 

Si sou dels que quan sentiu la paraula swing us ve un desig irrefrenable de picar de mans i moure l'esquelet, porteu tota la família a l'Auditori Eduard Toldrà a veure "Les mil cares del swing". Els components de Shakin' All, consagrats al ritme irrefrenable i l'energia contagiosa del swing, es fan acompanyar dels millors ballarins perquè l'espectacle sigui inoblidable. 

L'espectacle començarà a les 18 h, i les entrades es poden comprar per Internet a www.auditoritoldra.cat 

 

Al matí es farà una activitat relacionada amb l'espectacle, a les 11h, a la Sala petita de l'Auditori Eduard Toldrà. Es tracta d'un taller d'iniciació al swing. Els ballarins de "Les mil cares del swing" ens ofereixen aquest taller introductori a aquest ball tan divertit i social. No fa falta coneixements previs, només ganes de passar-ho bé i aprendre. El swing és alegria i desinhibició! És una activitat que es fa en parella, adreçada a persones a partir de 9 anys. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia al preu de 10€ per parella. Per assistir a l'activitat, cal posar-se en contacte al telf. 93 814 00 00 ext 3176 de dilluns a divendres de 9 h a 14 h o bé a info@auditoritoldra.cat


Enllaç a http://www.vilanova.cat/doc/doc_22454859_1.pdf
Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/calendari/?view=all

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS