Auditori Eduard Toldrà

Temporada setembre 2018 - gener 2019

Veure tota la programació

Notícies

VII Jornada Inclusió Social

14/11/2017

 La VII Jornada de la Inclusió Social tractarà sobre la cultura i l’art com a eina de transformació social

 La Jornada tindrà lloc el dimecres 29 de novembre de 9 a 14h a l’Auditori del Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. 

 Enguany se celebra la setena edició d’aquest espai de coneixement i debat, on es tractarà a fons la dimensió social i inclusiva de la cultura i el paper que juga l’expressió artística en i per a la transformació social, així com la necessitat de fer accessible la participació artística i generar oportunitats a una societat diversa. En aquesta edició comptarem amb una ponència a càrrec del Sr. Antonio Ariño, catedràtic de Sociologia i Vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, qui ens parlarà sobre les desigualtats culturals i la innovació sociocultural.  

 També tindrem oportunitat de conèixer una mostra de diferents experiències artístiques que tracten en clau inclusiva l’expressió creativa com a eina de participació i transformació social. Podrem conèixer de primera mà l'experiència musical i pedagògica de la Queralt Prats d’ARTransforma; el projecte de teatre de la improvisació a través de la comèdia del grup de teatre del Club Social Andana; la difusió de la dansa inclusiva de l’Associació Innerland Projekt, que col·laboren amb artistes amb i sense diversitat funcional; i l’acompanyament en l’experiència creativa i artística dels artistes d’El Bullidor d’Art amb persones amb trastorn mental d’El Club Social El Turó. L’acte serà dinamitzat i conduït per la periodista i escriptora Magda Bandera, directora del diari digital, La Marea. 

 La jornada va dirigida a tots/es aquells/es professionals de l’àmbit social, cultural, artístic, docent, investigadors/es, estudiants, entitats, voluntariat, i a qualsevol persona que estigui interessada en temes de cultura, gestió cultural i inclusió social.   Les places són limitades i les inscripcions gratuïtes. Per a qualsevol aclariment, podeu contactar amb vnginclusio@vilanova.cat o al 93.814.00.00 (extensió 3426 o 3423).

 La jornada l’organitza vng[in]clusió, oficina tècnica d’inclusió social de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que concep aquest esdeveniment com un espai de transferència de coneixement i sensibilització en la promoció de la inclusió social a nivell públic. Les anteriors edicions han tractat sobre problemàtiques com l'habitatge, la infància, l'adolescència en risc, i la necessitat de generar oportunitats per a joves, la comunicació intercultural, etc. Podeu consultar les anteriors edicions en el següent enllaç i visionar-ne els vídeos.

 Més informació a: http://bit.ly/2AgtfGn
 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS