Auditori Eduard Toldrà

Temporada setembre 2018 - gener 2019

Veure tota la programació

Notícies

Un cap de setmana de música amb Clams i La Vilanova Big Band amb Clara Luna

28/11/2017

La Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú i l'Auditori Eduard Toldrà han organitzat el concert de Clams – Música per a la inclusió, que tindrà lloc el divendres 1 de desembre a les 20 h a l'Auditori Eduard Toldrà. 
 
Aquest concert s'inclou en el programa d'activitats de les biblioteques de la ciutat, que han dedicat l'any 2017 a promoure la inclusivitat i vetllar per fer de les biblioteques espais inclusius i accessibles a tothom.

Clams va sorgir de l'èxit que va tenir el projecte Música per a la Inclusió, que té la finalitat de contribuir a canviar la mirada envers les persones amb diversitat funcional, visibilitzant les seves capacitats i fent de pont cap a la inclusió social del col·lectiu. 
El grup va autoeditar el seu primer disc a mitjans de l'any 2014, juntament amb el videoclip "A sobre d'un cel". L'any 2015 van presentar el seu segon treball, "Aigua i Pedra", enregistrat i mesclat a Cal Pau Recordings i masteritzat per Charly Chicago. Actualment presenten el seu tercer cd, "Ciclorama", amb la discogràfica La Produktiva Records i distribució per part de Discmedi, on transmeten la maduresa artística i musical assolida durant aquests anys com a banda.

La Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú va iniciar el 2016 un projecte d'accessibilitat per aconseguir que les dues biblioteques públiques de la ciutat siguin accessibles a persones amb discapacitat, i siguin espais inclusius.
El 2017 ha estat l'Any de les Biblioteques Inclusives, en el que també han participat la majoria de les biblioteques de la zona Penedès/Garraf, amb l'organització de diverses activitats relacionades amb la inclusivitat, que es tancaran amb les propostes de la biblioteca Joan Oliva pel mes de desembre.

El concert, que compta amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, es farà divendres 1 de desembre a les 20 h a l'Auditori Eduard Toldrà.
 
 
En el mateix cap de setmana, concretament el diumenge 3 de desembre, l'Auditori Eduard Toldrà celebra un doble aniversari: 100 anys del naixement d'Ella Fitzgerald i 10 anys del naixement de la Vilanova Big Band de l'ECMM. 
 
Després de la seva mort, el seu gran amic Duke Ellington va afirmar que “Ella Fitzgerald estava fora de qualsevol categoria”. Una cantant que va trencar motlles, considerada “la primera dama del jazz”, va néixer tot just fa 100 anys i gràcies a la seva preciosa veu i el seu estil inconfusible va poder sortir de la pobresa permanent a trascendir a la història de la música.
 
La Vilanova Big Band, que enguany també celebra el seu desè aniversari, acompanyada de la cantant Clara Luna, ens oferirà un recorregut musical al voltant de la cantant novaiorquesa ple de musicalitat i ritme.
 
 
Les entrades dels dos concerts es poden comprar a www.auditoritoldra.cat 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/index.php

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS