Auditori Eduard Toldrà

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programació

Notícies

ANEM POSANT FINAL A LA TEMPORADA DE L'AUDITORI

13/01/2018

Després d'una llarga temporada, amb un bon grapat de propostes per a tots els públics, arriben els últims concerts de la programació "Escena" a l'Auditori.

 

Dissabte 20 de gener, a les 21 h, la cantant Dolo Beltran, veu principal durant 15 anys del projecte Pastora, presentarà el seu últim treball en solitari "Copilotos". El nom del disc vol ser un petit homenatge a totes les persones que d'una forma o una altra l'han fet possible, totes les persones que l'han acompanyat amb aquesta nova aventura.  

 

Diumenge 21 de gener a les 18 h, el Quintet de Metalls de l'Orquestra Simfònica del Vallès, ens interpretaran una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema, com Frozen, Superman, Toy Story, James Bond, El llibre de la selva... és una proposta per gaudir-la gran i petits.

 

I el dijous 25 de gener a les 21 h, David Puertas parlarà de La Cinquena de Txaikovski, en la última sessió del Parlem de Música de la temporada.

 

La programació d'octubre 2017 a gener 2018 acabaria aquí, però el diumenge 28 de gener, a les 19 h, Maria Lluïsa Muntada i Cosmos Quartet ens oferiran el concert Toldrà a 5. Aquest concert homenatge al gran compositor Eduard Toldrà, estava previst pel 26 de novembre, però per motius de salut, es va haver de posposar.

 

Totes les entrades es poden comprar a travès de www.auditoritoldra.cat, els dissabtes de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal o des d'1 hora abans del concert a la taquilla de l'Auditori Eduard Toldrà.

 

 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS