Auditori Eduard Toldrà

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programació

Notícies

Aquest cap de setmana... música i dansa

03/05/2018

L'Auditori Eduard Toldrà està d'estrena, el divendres 4  i el divendres 11 de maig, a les 20 h, presentarà el resultat final del projecte pedagògic Cantem! Aquest any porta per títol RODAEL MÓN I TORNA AL BORN.

 

Enguany duem a terme la primera edició d’aquest projecte que, conjuntament amb l’ECMMM, vol apropar la música i el cant coral als alumnes de Secundària. En total seran 210 alumnes participants. 

 

Una de les línies d’actuació de l’Auditori Eduard Toldrà, més enllà de la programació de con¬certs, és l’impuls de la línia pedagògica entorn del foment de la música. És en aquest sentit que l’Auditori ha cercat la complicitat de l’Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat per dur a terme un projecte pedagògic que vol fomentar tot un seguit de valors així com els coneixements musicals entre l’alumnat de secundària.  

 

S’està treballant amb els alumnes de 1r d’ESO dels instituts Dolors Mallaré i Ros i Joaquim Mir, sota la direcció de Isabel Pla i amb música en directe de Maria Josep Carbonell al piano i Joan Pere Molina a les percussions. Els concerts es duran a terme a l’Auditori Eduard Toldrà els divendres 4 (INS Dolors Mallafré i Ros) i 11 de maig (INS Joaquim Mir), a les 20h.

 

En aquesta ocasió farem un recorregut pel món a través de 9 cançons de Catalunya (La presó de Lleida), Finlàndia (Minun Kuntali), Estats Units (Barbershop Blues), Zàmbia (Bonse aba), Sudàfrica (Siyahamba), Turquia (Dandini Dandini Dastana), Nova Zelanda (Pokarekare Ana) i Japó (Akai hana) i Sudamèrica (Un poquito cantas). Són cançons a 1, 2 i 3 veus, algunes en forma de cànon. En alguns casos s’afegiran moviments i percussions corporals.

 

 

La programació "Escena" d'aquest cap de setmana no acaba aquí. El dissabte 5 de maig a les 21 h el conegudíssim grup de pop rock català Obeses, presentarà el seu últim, i recent estrenat, disc, que porta per títol "Fills de les estrelles". El grup liderat per Arnau Tordera no ens deixarà indiferents, Obeses sempre ha mostrat alta qualitat musical, un gran sentit de l'espectacle i aportant un toc d'humor.

 

Les entrades del Cantem! i d'Obeses es poden comprar a www.auditoritoldra.cat, el dissabte de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal i des d'una hora abans dels concerts a la taquilla de mateix Auditori.

 

 

El diumenge 6 de maig a les 19 h Roberto Olivan Performing Arts presentarà l'espectacle "Cuculand souvenir", un espectacle en el que dansa i circ contemporani es fusionen amb la tecnologia, en una producció de gran format, amb 7 ballarins a l'ecenari, que explora l'impacte de l'evolució tecnològica en la nostra quotidianitat.

 

I el dissabte 5 de maig, el mateix Roberto Olivan, oferirà unWORKSHOP relacionat amb l'espectacle.  Per incriure's al taller cal enviar un correu a info@elprincipal.cat o trucar al telèfon 93 814 00 00, ext 3176.

 

Les entrades es poden comprar a www.elprincipal.cat, el dissabte de 17 a 20 h i des d'una hora de l'espectacle a la taquilla del Teatre Principal.

 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/index.php
Enllaç a http://www.elprincipal.cat/763/4/circ/cuculand-souvenir

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS