Auditori Eduard ToldrÓ

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programaciˇ

Notícies

Ja pots consultar la nova programaciˇ

13/09/2018

La programació escènica i plàstica de tardor-hivern dóna el protagonisme al treball de creació vilanoví.

La regidora de Cultura proposa la creació d'un plenari de la cultura a la ciutat.

 

La proposta cultural de l'Auditori Eduard Toldrà, el Teatre Principal i el Centre d'Art Contemporani La Sala al llarg dels pròxims mesos "posa de relleu la centralitat que té el treball amb els creadors de la ciutat". La regidora de Cultura, Adelaida Moya, ha explicat aquest matí en la presentació de la nova temporada la importància de "buscar els ponts necessaris des del taller cap a l'escena" per tal que els projectes de creació que existeixen a la ciutat arribin al públic.

 

Moya, a més, ha llançat una proposta per la creació d'un "plenari de la cultura de la ciutat, per treballar conjuntament, per construir, per debatre". La proposta ha estat ben rebuda per part de diferents artistes i creadors, presents a la presentació de la programació de tardor hivern.

 

Des d'aquest mes i fins al gener, els equipaments culturals de la ciutat acolliran una seixantena de propostes artístiques, que inclouen teatre, música, cinema, dansa, circ i exposicions.

 

Les propostes més mediàtiques són "Èdip", amb Julio Manrique, i un concert del quartet Mèlt. El gruix de la proposta però és d'àmbit local i inclou la pianista Laura Farré, l'escultor Josep Massana, el festival de disseny Blanc, l'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID), el grup Pares, l'Associació Musical Eduard Toldrà i la Camerata, la Banda Mestre Montserrat, l'associació de pessebristes, el Cor Isquione, la Companyia Saltimbanqui i l'actriu Marta Borràs, entre d'altres.

 

Destaquen en la nova temporada algunes novetats com la incorporació dels espectacles familiars de la Xarxa al Teatre Principal, i el reforç de la programació de cinema, gràcies a la incorporació d'un nou equip de projecció, fruit de la inversió realitzada després d'una proposta dels pressupostos participatius 2017.

A més, aquesta temporada, la presentació al públic de la programació estrenarà format. Es farà a La Sala, el divendres 21 de setembre, i cal reservar plaça anticipadament. 

La venda de localitats i abonaments s'obrirà el dia 22 de setembre. Una altra novetat d'aquesta temporada és el canvi d'horari dels espectacles i concerts dels divendres i dissabtes que seran a les 20.30 h en comptes de a les 21 h. 

 

Programa online: 


Arxiu adjunt en PDF

Enllaç a http://www.elprincipal.cat
Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltr˙ Auditori Eduard ToldrÓ

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Auditori Eduard ToldrÓ
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltr˙ (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS