Auditori Eduard ToldrÓ

Veure tota la programaciˇ
Programació > Temporada octubre 2013-gener 2014 > Altres m˙siques

IMPRESSIONS DES DE L'ESCENARI

Sole Vicente


07/11/2013 21:00 h
 


Preus: gratuït

Lloc: Auditori Eduard ToldrÓ

Cicle Parlem de Música

Va estudiar als Conservatoris Professional de Badalona, i CSM del Liceu de Barcelona, on finalitza el Grau Superior el 2006 amb els professors Paul Cortese i Jonathan Brown. El 2007 marxa a Berlin per rebre classes del solista de la Berliner Philarmoniker, Wilfried Strehle. Ha realitzat cursos internacionals.

Col.labora regularment a les temporades de diferents orquestras professionals espanyoles, com ara l’Orquesta Sinfónica de Navarra OSN, o l’Orquesta Sinfónica de Castilla y León OSCYL. Arreu de Catalunya, ha tocat a l’Orquestra del Teatre Lliure, l’Ensemble Obert de Música Contemporània de Barcelona, la JONC i JONC Filharmonia, Barcelona Modern Project, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Orquestra Simfònica del Vallès, etc. 

Actualment, treballa al Conservatoris de Música del Liceu, i ECM de Tarragona, i realitza un projecte social d’integració a la Música de nens mitjançant l’orquestra, al barri de la Ribera de Barcelona. Es membre del Quartet Barcelona Concertante i de la Camerata Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú des de la temporada 2008.


Durada: 1h

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltr˙ Auditori Eduard ToldrÓ

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard ToldrÓ
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltr˙ (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS