Auditori Eduard ToldrÓ

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programaciˇ

Notícies

La programaciˇ ESCENA continua aquest mes de gener

07/01/2019

Ja estem a punt d'iniciar una nova temporada, però encara tenim concerts i espectacles de la programació Escena (setembre 2018-gener 2019) per oferir-vos. 

 

Des de ja fa uns anys, que la programació estable "Escena" se suma a la Festa Major d'hivern (els Tres Tombs) i els equipaments culturals (Teatre, Auditori i la Sala) obren les seves portes a la programació de l'Assoicació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú. 

 

El divendres 11 de gener, a les 20:30h al Teatre Principal, la companyia Epidèmia Teatre, ens oferirà l'espectacle 9 to 5. El musical.

 

9 to 5. El musical va ser estrenat a Broadway el 2008, amb guió de Patricia Resnick i llibret de Dolly Parton, adaptant la pel·lícula del 1980 amb el mateix nom.

La trama se situa als anys 80. Les tres protagonistes, la Violet, la Judy i la Doralee, estan fartes del tracte que reben a l’oficina on treballen per part del seu cap, el Sr. Hart, un intolerant masclista, egòlatra, hipòcrita i mentider. Una nit boja, com a broma, s’imaginen un pla per acabar amb la seva tirania i poder fer-se càrrec de la direcció de l’empresa. La broma se’ls hi descontrola. Un musical còmic i fresc, amb escenes quotidianes portades a l’extrem.

L'obra s'emmarca en el programa de SUPORT A LA CREACIÓ, SINGULART, projecte de joves professionals de l'escena. 

 

Les entrades es poden comprar per Internet a www.elprincipal.cat o des d'una hora abans de l'espectacle a les taquilles del mateix Teatre. 

 

El dissabte 12 de gener, a les 19:00h, al Centre d’Art Contemporani LA SALA, el Concert de Música Catalana a càrrec de l'Orquestra Montecarlo. La venda d’entrades, serà des d'una hora abans del concert a la taquilla, a un preu de 5€.

I a les 23:00h, també amb l'Orquestra Montecarlo, el Gran Ball dels Tres Tombs. La venda d’entrades anticipades és de 10€ trucant al 686.566.483 (sr. Alfonso) o des d'una hora abans del ball a la taquilla 12€. 

 

 

El diumene 13 de gener, a les 19:00h a l'Auditori Eduard Toldrà, la Banda de Música Mestre Montserrat ens oferirà el tradicional Concert de Festa Major d'hivern.  

 

Les entrades es poden comprar per Internet a www.auditoritoldra.cat, el dissabte de 17 a 20h a la taquilla del Teatre Principal, i des d'una hora abans del concert a la taquilla de l'Auditori. 

 

Us recordem que el divendres 25 de gener, us esperem al Teatre Principal a l'Acte de Presentació de la nova temporada.

 

 

Altres activitats:

 

- Dimarts 8 de gener a les 20:30h - Cineclub Sala1: El Angel, de Luis Ortega

 


Enllaç a http://www.elprincipal.cat/846/1/teatre/9-to-5
Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/894/8/altres-musiques/banda-de-musica-mestre-montserrat

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltr˙ Auditori Eduard ToldrÓ

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Auditori Eduard ToldrÓ
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltr˙ (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS