Auditori Eduard Toldrà

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programació

Notícies

L'últim concert de la temporada, una proposta ideal per viure-la amb família!

15/01/2019

El grup Xiula ens proposen un viatge increïble a l’interior del cos humà, una petita revolució interior.

 

Diumenge 20 de gener a les 18:00h a l'Auditori Eduard Toldrà, el grup Xiula presenta a Vilanova i la Geltrú, el seu últim disc Dintríssim.

 

Ens agrada molt com ells mateixos expliquen qui son i volem compartir-ho amb tots vosaltres.

 

Xiula és una experiència única d’animació musical: fem cançons, pròpies i per encàrrec, creem espectacles i en general, liem pollastres importants que animen a tot tipus de públic.

I tot amb una mirada farandulera però professional, treballem amb contiguts crítics i amb esperit. Estem molt connectats al món de l’educació i a les necessitats i conflictes de les persones i la nostra societat.

Ah! I no parem quiets: també hem fet i farem llibres, ombres xineses, d’speakers,  festivals, actes festius, disseny d’espais educatius i festius… i el que faci falta (sempre que ens motivi, esclar)!

Actualment formen la banda en Jan Garrido -músic, educador social i ànima del grup-, en Rikki Arjuna -també músic i educador social- , l’Adrià Heredia -músic de professió implicat en un munt de bandes- i en Marc Soto -músic i membre del grup La Sra. Tomasa-.

Des de menuts tots hem estat en el món de la música i el lleure, tocant a grups, fent espectacles d’animació i clown, teatre, pel·lícules i treballant com a educadors en el lleure. I a dia d’avui encara estem engrescats en d’altres projectes musicals: Àcid Folklòric, Rocamadour i La Sra. Tomasa.

 

Dintríssim en un espectacle interactiu amb melodies modernes i lletres crítiques, on es barrejaran els seus clàssics Verdura i Peix o Polls amb la nova fornada de cançons que s'originen en aquest viatge a l'interior del cos humà. Un recorregut salvatge per estils musicals molt variats amb cançons que treballen valors de manera divertida i crítica. Meditant amb un mantra, trapejant contra el bullying o ballant al ritme del Sucre, aquests músics-educadors us conviden a l'espectacle familiar del futur. 

 

Les entrades es poden comprar a travès d'Internet a www.auditoritoldra.cat, el dissabte de 17 a 20h a la taquilla del Teatre Principal i des d'una hora abans dels concert a la taquilla de l'Auditori Eduard Toldrà, a un preu de 6'5€.

 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/893/7/musica-familiar/xiulaNotícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS