Auditori Eduard Toldrà

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programació

Notícies

La programació Escena continua després de Carnaval!

06/03/2019

Després d'uns dies molt intensos de Carnaval, la programació "Escena" continua amb la temporada febrer-juny 2019.

 

En el marc del Dia Internacional de les Dones, el dissabte 9 de març, a les 21:00 h, l'Auditori Eduard Toldrà proposa l'actuació de Wom's Collective.
 
WOM’S Collective és una proposta liderada per la baterista i compositora Laia Fortià i la cantant, pianista i compositora Clara Luna que té com a finalitat unir talent femení forjat dins el panorama musical català actual. Després d'haver treballat durant més de 4 anys juntes amb el grup WOM arranjant cançons d'altres artistes ara decideixen donar veu també a les seves pròpies composicions. Per dur-ho a terme Clara Luna (piano i veu) i Laia Fortià (bateria i veu) s'uneixen a Anaïs Vila (guitarra i veu), Gessamí Boada (teclats i veu) i Magalí Datzira (baix elèctric i veu). Juntes aconsegueixen un so personal i característic que ens transporta dins l'univers musical d'aquestes dones creadores on l'element unificador de les cançons és la suma de les veus i el teixit sonor que es crea en entrellaçar-les amb els diferents instruments. Algunes de les versions arranjades són temes coneguts dels anys 90 composats per dones o d'artistes que hi han col·laborat amb dones instrumentistes, cosa poc habitual en aquella època com són Lenny Kravitz o Prince que comptaven amb bateries tan reconegudes com Cindy Blackman o Sheila Escovedo i grups com Smashing Pumkings on trobavem D’arcy Wretzky tocant el baix. Wom’s collective és una proposta femenina sòlida i amb personalitat, dones músics i compositores, amb àmplia experiència i formació musical a Catalunya com als EEUU, Alemanya i Anglaterra, i amb una llarga i sòlida trajectòria als escenaris dels festivals i sales de concerts del territori nacional. Prèviament al concert del dissabte, el dijous 7 de març, a les 21:00 h, al mateix Auditori Eduard Toldrà, David Puertas ens oferirà una nova sessió del cicle  "Parlem de música". En aquesta ocasió ens parlarà de "Kent Nagano dirigeix La Consagració de la Primavera", el concert que la OBC interpretarà, l'endemà, a l'Auditori de Barcelona.

L'Associació Musical Eduard Toldrà gestiona un servei de Bus i entrades per anar al concert. Per més informació: secretaria@camerataeduardtoldra.cat  El diumenge 10 de març, a les 18:00 h, en aquest cas al Teatre Principal, la Xarxa Vilanova i la Geltrú ens oferirà l'espectacle Impact!, un espectacle de màgia i il·lusionisme per a tots els públics, a càrrec de la companyia Zappa Màgic.

Impact!, és un lloc ple de misteri on pocs poden accedir. Un món on la il·lusió, els sentiments i l'emoció fabricaran els seus propis somnis i seran capaços de viatjar per aquest món.  

 

Altres activitats:

- Dijous 7 de març a les 19:00 h al Centre d'Art Contemporani La sala - Inauguració de l'exposició: Escola Llebetx. 50 anys d'un vent que ha fet història.

 
- Dijous 7 de març, a les 20:30 h, al Teatre Principal - Cineclub Sala1: WESTERN de Valeska Grisebach.

 
- Dissabte 9 de març, a les 19:00 h, al Centre d'Art Contemporani La Sala - Inauguració de l'exposició: Territori. Francesca Calaf.
 

Per a més informació i venda d'entrades podeu entrar a la web www.auditoritoldra.cat, www.elprincipal.cat i www.lasalavng.cat. 

També podeu comprar entrades el dissabte de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal, i una hora abans dels espectacles a la taquilla de l'equipament corresponent.
 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS