Auditori Eduard Toldrà

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programació

Notícies

Veus - Cor Infantil Amics de la Unió torna a l'Auditori!

12/03/2019

El diumenge 17 de març a les 19h Veus- Cor Infantil Amics de la Unió, acompanyat de la veu de Gemma Humet i d'un grup de músics encapçalats per Eduard Iniesta, presentaran l'espectacle "Els colors del mar". 

 

El Cor Infantil Amics de la Unió està considerat un dels cors de més nivell del nostre país. Ha participat en festivals internacionals importants i ha estat premiat en nombrosos concursos. Fa unes temporades, ens van presentar l'espectacle "Veus!" i ara, acompanyats de la veu de Gemma Humet i de la música d'Antonio Sánchez (percussions ètniques), Robert Armengol (percussions clàssiques), Cristina Membrive (contrabaix), Montse Vallvé (viola) i Eduard Iniesta músic, arranjador i compositor de les cançons del repertori, ens presentaran l'espectacle "Els colors del mar".

 

“La Mediterrània, aquesta mar que ens enamora, és un món de molts colors. Un dia hi vam llançar la nostra xarxa i entre peixos i algues marines, vam trobar músiques i cançons meravelloses. Onades que ens acaricien l’ànima. Captivats per la seva bellesa, vam somniar Els colors del mar.”

 

Eduard Iniesta i Piti Español expliquen com van escriure aquesta obra amb un llapis a la mà i sempre amb la ingràvida i atenta mirada del mar; una obra feta de melodies tradicionals de la Mediterrània i d’obres originals del compositor i el lletrista. Es tracta, doncs, d’un espectacle de colors que prendrà vida a través de les veus blanques de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, acompanyades en aquesta ocasió per la cantant Gemma Humet. 

 

Les entrades es poden comprar per Internet a www.auditoritoldra.cat, el dissabte 16 de març de 17 a 20h a la taquilla del Teatre Principal i el mateix diumenge des de les 18h a la taquilla de l'Auditori Eduard Toldrà.

 

 

Altres activitats de la programació Escena d'aquesta setmana:

 

- Dimarts 12 de març, a les 20:30h al Teatre - Cineclub Sala1: Carmen y Lola

- Dimecres 13 de març, a les 20:30h al Teatre - Documental del Mes: Bobbi Jene

- Dijous 14 de març, a les 19h al Teatre - Projecte Buchenwald de l'Amical de Mauthausen: Lacombe Lucien

- Divendres 15 de març, a les a les 20h al Teatre Principal - XERRADA amb Sergi Lopez i Arnau Comas Quirante actors i components vilanovins de l'obra EL CHICO DE LA ÚLTIMA FILA, de Juan Mayorga, que podrem veure l'endemà, dissabte 16 de març a les 18h i 21h.

- Dissabte 16 de març a les 18 i 21h al Teatre - El Chico de la última fila, de Juan Mayorga. 

 Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS