Auditori Eduard ToldrÓ

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programaciˇ

Notícies

Salvador Brotons dirigeix la Camerata Eduard ToldrÓ amb Pau MontanÚ i Ivan Herranz com a percussionistes solistes

03/04/2019


Percusions percudides és el títol triat del concert que el diumenge 7 d'abril a les 19h la Camerata Eduard Toldrà, amb Pau Montané i Ivan Herranz, com a percussionistes solistes, sota la batuta de Salvador Brotons, ens interpretaran.
 
Salvador Brotons, compositor de més de 140 obres, majoritàriament orquestrals i de cambra; gran director d'orquestra, també professor de l'ESMUC i col·laborador habitual de la Camerata Eduard Toldrà, ens dirigirà un repertori molt especial.
 
El concert tindrà dues parts, una primera amb obres d'Enric Morera, Ricard Lamote de Grignon, Xavier Montsalvatge i una de pròpia (Dues peces per a cordes Op. 14). I una segona part en la que Salvador Brotons ens proposa la seva obra per a 2 percussionistes solistes i orquestra de corda (Percepcions Percudides  Op. 103).
 
El resultat d'aquesta segona part serà espectacular perquè els 2 solistes s'enfronten a 2 sets de percussió de grans dimensions que dialoguen entre ells i l'orquestra per tal de suggerir-nos diversos ambients de Relax, Conflicte, Por, Inquietud, Odi i Terror i Amor i Pau.


Les entrades es poden comprar per Internet a www.auditoritoldra.cat, el dissabte 6 d'abril de 17 a 20h a la taquilla del Teatre Principal i des d'una hora abans del concert a la taquilla del mateix Auditori.
 
 
I la setmana que ve a l'Auditori... 
 
- Dijous 11 d'abril, a les 21h a l'Auditori - Parlem de música. En aquesta ocasió en la trobada veurem el documental TRIP TO ASIA. LA RECERCA DE L'HARMONIA, un docuemntal de l'Orquestra Filharmònica de Berlín i Sir Simon Rattle, en el que s'ofereix una excursió musical amb imatges fascinants acompanyades de l’entusiasme, la solitud, l’exigència i la pressió per arribar a la perfecció en l’execució musical. Un viatge al cor d’Àsia d’una de les millors orquestres del món.
 
- Divendres  12 d'abril a les 20h a l'Auditori - Concert de la Banda Mestre Montserrat en benefici d'Intermon Oxfam Vilanova. L'objectiu és aconseguir fons per proporcionar kit de rentat de mans amb el qual salvar la vida de centenars de nenes i nens. Uneix-te al repte ara! Aconsegueix la teva entrada a la Botiga OI de la Plaça dels Cotxes o al Auditori, una hora abans del concert.
 
- Dissabte 13 d'abril a les 21h a l'Auditori - Concert d'Alba Carmona. Després de participar en molts projectes, enceta el seu projecte més personal. 
Estudiosa de la música d'arrel, Alba Carmona s'ha mogut durant anys entre els sons de les dierents músiques populars i la música moderna. 
Ha trepitjat una infinitat d'escenaris al costat d'artistes amb qui ha aprés i compratit molt: Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Dominguez, Las Migas, Mauricio Sotelo ... 
Les experiències al llarg de 18 anys en la música, el pas del temps i les emocions de la seva recent maternitat li han provocat la necessitat d'expressar-se, per primera vegada, amb veu pròpia.
 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/937/5/musica-classica/camerata-eduard-toldra/

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltr˙ Auditori Eduard ToldrÓ

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Auditori Eduard ToldrÓ
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltr˙ (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS