Auditori Eduard ToldrÓ

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programaciˇ

Notícies

Dia Mundial del Circ i ConferŔncia Espectacular les activitats teatrals d'aquest cap de setmana

11/04/2019

El Teatre Principal i l’ Escola de Circ Saltimbanqui, un any més, uneixen esforços per tal d’organitzar la celebració del Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú, que enguany serà els dies 13 i 14 d’abril. La celebració s'emmarca en el 'World Circus Day', on hi ha programades activitats arreu del planeta durant el mateix cap de setmana.

L'Escola de Circ Saltimbanqui ha programat tot un seguit d’espectacles al carrer els dies 13 i 14 el matí. Seran un total d’11 companyies que actuaran a la plaça de la Vila i a la plaça de les Neus durant aquests dos dies.

Entre les companyies hi podem trobar: Malabaring Brutal, Moi Jordana, Heyokka, Penkenio Nahuel, Akro Kraks, Nando Caneca, Maria Cavagnero, Cia. Sputniks, Escola de circ Saltimbanqui, Mr Copini, Penélope y Aquiles i Deux á la Tàche.

Per consultar els horaris detallats de les activitats cliqueu l'enllaç inferior.

Per altra banda, el Teatre Principal sempre celebra el DMC amb la programació d’un espectacle de circ dirigit a tots els públics. Enguany podrem veure ENVÀ, de la cia Amer i Àfrica, el diumenge 14 d’abril a les 18h.

Entre 250kg de palla i 125kg de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l'humor i la composició de l'espai sobre el concepte de l'estupidesa humana. Amer Kabbani i Àfrica Llorens formen aquesta companyia de circ contemporani centrada en la investigació sobre la tècnica de mans a mans que els dur a cercar un llenguatge propi. Envà explora les noves possibilitats en la cerca de la fragilitat del moviment i les formes. L’obra compta amb el suport de la Central del Circ, Hameka Fabrique des Arts de la rue, La Grainerie fabrique des arts du cirque et de l'itinérance. L’any 2018 va rebre l’UMORE AZOKA Premi al Millor Espectacle de Leioa.

El Teatre Principal programa aquesta obra en el marc del projecte del que en forma part,“De Mar a Mar. Pyrénées de Cirque”, amb la Xarxa d’activitats culturals Transversal, en el marc del programa europeu POCTEFA i finançat pel fons FEDER.

Les entrades per Envà es poden adquirir per Internet a www.elprincipal.cat, a taquilles del Principal els dissabtes de 17 a 20h i 1h abans de l’inici de l’espectacle a taquilles del Teatre.

Dissabte 13 d'abril a les 19h, David Espinosa ens oferirà Conferència Espectacular, una particular classe magistral sobre les arts escèniques multidisciplinàries.

Un repàs i un homenatge als artistes que han marcat la trajectòria de David Espinosa, que combina la paraula amb la manipulació d’objectes, l’acció coreogràfica i el teatre d’ombres. Un recorregut audiovisual per la història de teatre no convencional a Catalunya i a la resta d’Europa a través de les vivències de l’artista escènic David Espinosa, que creu que ha arribat el moment de fer recompte de la seva trajectòria. Un projecte de Noves Escenes - Transversal.

Les entrades es poden comprar per Internet a www.elprincipal.cat, dissabte de 17 a 20h i diumenge des d'una hora abans de l'espectacle, a la taquilla del Teatre. 


Arxiu adjunt en PDF

Enllaç a http://www.elprincipal.cat/940/4/circ/envaNotícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltr˙ Auditori Eduard ToldrÓ

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Auditori Eduard ToldrÓ
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltr˙ (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS