Auditori Eduard ToldrÓ

Veure tota la programaciˇ

Notícies

Aquesta setmana seguim amb el Cantem! i un nou concert de la Camerata Eduard ToldrÓ

30/04/2019

El divendres 3 de maig a les 20h a l'Auditori, podrem gaudir d'una segona sessió del Cantem! 2019. Aquesta setmana serà amb els alumnes de l'Escola El Cim i el Col·legi Divina Providència.

 

Una de les línies d’actuació de l’Auditori Eduard Toldrà, més enllà de la programació de concert, és l’impuls de la línia pedagògica entorn el foment de la música. És en aquest sentit que l’Auditori ha cercat la complicitat de l’Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat per dur a terme el Cantem!, un projecte pedagògic que vol fomentar tot un seguit de valors així com els coneixements musicals entre l’alumnat de Secundària.

 

Amb el projecte Cantem! volem fomentar la música entre els alumnes no només com a element cultural sinó com una eina de participació, treball en equip i de cohesió social. I aconseguir que els alumnes tinguin una experiència personal a través de la música en viu, a més a més de rebre una formació musical complementària al currículum escolar habitual. 

 

Després de la primera sessió amb els alumnes del INS Baix a mar, aquesta setmana els alumnes de 1r d'ESO de l'Escola El Cim i del Col·legi Divina Providència seran els protagonistes. Sota la direcció d'Isabel Pla i amb l'acompanyament musical de Gina Gil i de Marc Gómez, farem un recorregut pel món a través de 9 cançons a 1, 2 i 3 veus. I en alguns casos s’afegiran moviments i percussions corporals. 

 

Les entrades es poden comprar a través a d'Internet www.auditoritoldra.cat o des d'una hora abans del concert a la taquilla del mateix Auditori.

 

El diumenge 5 de maig, la Camerata Eduard Toldrà, ens oferirà la segona de les seves produccions; una de les obres més populars de la música clàssica en directe "Les quatre estacions de Vivaldi".

 

Quatre concerts per a violí inspirats en quatre sonets, escrits pel propi Vivaldi?, o quatre sonets inspirats en els quatre concerts per a violí. Tant li fa. En tot cas, una de les obres més populars de la música clàssica. Un repte per a solistes i una delícia pels oients. en aquest cas, serà el solista Gabriel Coll que ens oferirà la possibilitat de gaudir d'aquests quatre concerts per a violí.

Poder escoltar, de tant en tant,  Les Quatre estacions de Vivaldi en directe, és un privilegi i un luxe que no es poden defugir.

 

Les entrades es poden comprar per Internet a www.auditoritoldra.cat, el dissabte de 17 a 20h a les taquilles del Teatre Principal i el diumenge, des d'una hora abans del concert, a les taquilles del mateix Auditori.

 

 

Altres activitats: 

- Dimart 30 de maig a les 20:30h al Teatre Principal - Cineclub Sala1: Yuli, d'Icíar Bollaín.

- Dissabte 4 de maig a les 21:00h al Teatre Principal - Raphaëlle, de la companyia La Conquesta del Pol Sud. 

 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltr˙ Auditori Eduard ToldrÓ

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard ToldrÓ
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltr˙ (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS