Auditori Eduard Toldrà

Veure tota la programació

Notícies

Liam Martinez i Reggae per xics les propostes d'aquest cap de setmana

07/05/2019

Un nou mes de maig ens porta a proposar-vos un nou cicle Contrapunt. Un cicle íntim, de petit format i proper, en el que la música és interpretada per músics de casa. Podem dir-li amb música de KM. 0

Contrapunt és un cicle de música de petit format i proximitat, o si es vol de KM. 0, interpretada per joves músics locals.
 
El cicle, emmarcat en el programa de Suport a la creació Singulart, consta de dos concerts, ubicats en un espai proper. En aquest cas les propostes que us oferim són: Vidal Soler el diumenge 12 de maig i Liam Martínez el diumenge 19 de maig, tots dos a les 19 h als Jardins del Museu Romàntic Can Papiol. 
 

El passat diumenge vam gaudir del primer concert del cicle, amb Vidal Soler.  
 

El diumenge 19 de maig a les 19h, als Jardins del Museu Romàntic Can Papiol, serà el moment del també vilanoví, Guillem Martínez, conegut artísticament com a Liam Martínez. Un jove cantautor, que només amb la seva veu i la seva guitarra ens transmetrà els seus sentiments i les seves emocions. 
 
Les entrades del cicle Contrapunt es poden comprar per Internet a www.auditoritoldra.cat, el dissabte de 17 a 20h a la taquilla del Teatre Principal i el mateix diumenge des de les 18 h al Museu Romàntic Can Papiol. 
 
 
El mateix diumenge a les 18h a l'Audiori Eduard Toldrà, gaudirem de l'últim espectacle de Reggae per Xics. Un concert per a tota la família!
 
 
Últimes entrades a la venda a www.auditoritoldra.cat

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS