Auditori Eduard Toldrà

Veure tota la programació

Notícies

AQUESTS DISSABTE 5: Dafnis Balduz i Karlos Aurrekoetxea protagonitzen OSCURIDAD

30/09/2019Una reflexió tràgica en clau de comèdia negra

Aquest cap de setmana obrim la temporada Escena setembre'19-febrer'20, el dissabte 5 d'octubre, a les 21h, amb l'espectacle OSCURIDAD, protagonitzat per l'actor vilanoví Dafnis Balduz. Una reflexió tràgica, en clau de comèdia negra, que ens ajuda a indagar sobre la fe, el menjar liofilitzat i com enfrontar-se a la fi del món.

La fi del món arriba a un poble aïllat i un conegut periodista de televisió s'hi desplaça per cobrir l'esdeveniment. Per sort o per desgràcia el seu cotxe s'espatlla a l'entrada del poble. Arribar tard a la fi del món té els seus pros i els seus contres.

Les entrades es poden comprar per internet a www.elprincipal.cat i el mateix dissabte de 17 a 20h a la taquilla del teatre.

L'endemà, diumenge 6 d'octubre, també al Teatre Principal, de la mà de la Xarxa Vilanova, el Centre de Titelles de Lleida presentarà l'espectacle Gúlliver al país de Lil·liput, a les 18h.

Un espectacle de titelles, ombres i cançons que ens explicarà l'aventura de Gúlliver quan cau presoner dels lil·liputencs, i com se'n guanya la seva confiança i amistat, fins arribar a ser l'heroi del poble.

Les entrades es poden comprar per internet a  www.elprincipal.cat o a les taquilles del Teatre Principal el dissabte de 17 a 20h i el mateix diumenge des d'1 hora abans de l'espectacle.

 

Aquesta setmana continuem amb la programació de cinema al Teatre Principal. Aquesta setmana de la mà del Cineclub Sala1, el dimarts 1 d'octubre a les 20:30h, Nosotros de Jordan Peele.


També aprofitem per informar-vos que el dimecres 2 d’octubre el pianista i compositor Luís Saglie, oferirà una xerrada - concert a la Sala Petita de l'Auditori (entrada per l'Escola de Música). és una activitat adreçada a alumnes a partir de 4rt de Nivell Elemental, a tots els de Grau Professional i a tothom qui hi vulgui assistir.

 

El dijous 3 d'octubre a les 18:45h, a la Sala Gran de l'Auditori Eduard Toldrà,  recomanar-vos el Concert Inaugural del Curs 2019-2020. El programa del concert constarà d’una primera part on actuaran dos alumnes que han finalitzat el Grau Professional i que realitzen el seu recital de final de grau, i d’una segona part on es farà la presentació del centre d’interès per aquest curs 2019-20 i on participarà la Banda de Música Mestre Montserrat interpretant obres vinculades al centre d’interès.


Enllaç a http://www.elprincipal.cat

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS