Auditori Eduard ToldrÓ

Veure tota la programaciˇ

Notícies

Un cap de setmana d'homenatges musicals.

23/10/2019


Aquest cap de setmana volem celebrar 40 anys de la fundació dels Grallers de l’Acord i un doble aniversari més, 250 del naixement de Beethoven i 50 de la mort de Robert Gerhard.
 
Divendres 25 d'octubre, a les 21 h, al Teatre Principal, gaudirem del Tribut a (Grallers de) l'Acord. Un concert que vol commemorar el 40è aniversari de la fundació dels Grallers de l'Acord (1979-2019). Un espectacle nou per homenatjar aquest grup de grallers històric, i una reivindicació de l'evolució qualitativa i la diversificació que ha experimentat el món de gralla des dels anys 70 a l'actualitat.  No podem explicar gaire cosa més, perquè volem que tot sigui una sorpresa, però sí que us podem dir que hi haurà molta qualitat musical de la mà dels grups: Quatre Quarts, Criatures, Inxa Brass Band i els mateixos Grallers de l'Acord. 
El guió de l’espectacle ha estat ideat pel Carles Giralt, l’Olga Jiménez i el Pau Orriols i el disseny de llums s’ha encarregat a Oriol Puig.

Diumenge 27 d'octubre, a les 19 h, a l'Auditori Eduard Toldrà, els solistes de la Camerata Eduard Toldrà, amb motiu del 250è aniversari del naixement de Beethoven i del 50è aniversari de la mort de Robert Gerhard, interpretaran “Suite per a instruments de corda, vent i piano” de Robert Gerhard i “Septimí per a corda i vent en Mi bemoll major” de L van Beethoven. La coincidència d’aquests dos aniversaris commemoratius ens permeten dedicar aquest concert a dos músics d’èpoques i llocs diferents, però transcendentals ambdós per a la història de la música universal.

Les entrades per als dos concerts es poden comprar per Internet a www.auditoritoldra.cat, des d’una hora abans de cada concert a les taquilles de l’equipament corresponent (divendres al Teatre i diumenge a l’Auditori) o dissabte de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal.

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltr˙ Auditori Eduard ToldrÓ

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard ToldrÓ
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltr˙ (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS