Auditori Eduard ToldrÓ

Veure tota la programaciˇ

Notícies

Aquesta setmana... KINGDOM i BAOBAB

21/11/2019

El dissabte 23 de novembre a les 21:00 h al Teatre Principal, la companyia Agrupación Señor Serrano presentarà el seu espectacle Kingdom.

 

La compañía Señor Serrano, amb seu a Barcelona crea produccions originals sobre temes actuals, barrejant vídeo, directe, maquetes, text, performance, so i altres objectes. I totes les seves produccions tenen projecció internacional. En el marc del programa NOVES ESCENES de la Xarxa Transversal, la companyia Señor Serrano, ens proposa l'espectacle Kingdomuna irreverent crítica del capitalisme. 

Kingdom, és una barreja de plàtans, King Kong, consum, coreografies virils, publicitat, punk-rock, creixement, multinacionals, escassetat de recursos, zoofilia, trap i homes molt homes en una festa sense fi.

Un espectacle en català, castellà, anglès, francès, xinès i alemany (amb sobre titulació en català). 

 

Diumenge 24 de novembre, a les 18 h al Teatre Principal, Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol, un espectacle per a tota la família, de La Pere Llimonera, sota la direcció de Toni Albà. 

 

La Pere Llimonera, amb quasi 25 anys de trajectòria, treballa amb obres de creació pròpia, en les que introdueix temes actuals. En aquest cas, a Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol; trobem dos venedors ambulants, que refugiant-se d'una gran tempesta, expliquen la història d'un bolet i un esquirol, que a causa de la guerra emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure. 

 

Les entrades es poden comprar a www.elprincipal.cat, el dissabte de 17 a 20 h i el mateix dia de l'espectacle, des d'una hora abans, a la taquilla del Teatre Principal. 


Enllaç a http://www.elprincipal.cat/index.php

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltr˙ Auditori Eduard ToldrÓ

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard ToldrÓ
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltr˙ (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS