Auditori Eduard Toldrà

Programació Temporada febrer - juny 2020

Veure tota la programació

Notícies

Programació del mes de desembre

10/12/2019

Us recordem de quins espectacles i concerts de la programació ESCENA podreu gaudir durant el mes de desembre:

 

Divendres 13 i dissabte 14 de desembre, a les 21 h al Teatre Principal, José Luis Bieito ens presentarà "Isla", el seu últim enregistrament. Un espectacle molt íntim i proper en el que el músic i el públic estaran a l'escenari.

 

Diumenge 15 de desembre, a les 19 h a l'Auditori Eduard Toldrà, la Cobla Ciutat de Cornellà, ens interpretarà el Concert Recordant Eduard Toldrà. Un concert organitzat amb la Coordinadora Sardanista per homenatjar al vilanoví Mestre Toldrà.

 

Diumenge 22 de desembre, a les 19 h al Teatre Principal, el vilanoví Guillem Albà presentarà el seu últim espectacle "Calma". Un espectacle que recull el color més poètic i visual de "Pluja" i "Trau", i la bogeria més desenfrenada i festival del pallasso de "Marabunta".

 

Dijous 26 de desembre, a les 19 h a l'Auditori Eduard Toldrà, la Camerata Eduard Toldrà i l'Orquestra Simfònica Mestre Montserrat, dirigides per Guérassim Voronkov, ens oferiran el tradicional Concert de Sant Esteve.

 

I per tancar el mes de desembre, el dissabte 28 i el diumenge 29 de desembre, a les 18 h, al Teatre Principal, els joves del Cicle Formatiu Superior del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, dirigits pels vilanovins Mar Rojas i David Marfil "Txupi", ens oferiran una nova edició de Saturnàlia, el Circ d'hivern de Vilanova i la Geltrú.

 

Totes les entrades es poden comprar a través d'Internet a www.auditoritoldra.cat i www.elprincipal.cat, el dissabte de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal i cada dia de funció, des d'una hora abans de l'espectacle a la tquilla de l'equipament corresponent. 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS