Auditori Eduard Toldrà

Veure tota la programació
Programació > TEMPORADA OCTUBRE 14-GENER 15 > Música Clàssica

Parlem de Música -“Dues Senyores Universals: Alicia de Larrocha i Victòria dels Àngels.”

MIQUEL LERÍN


06/11/2014 21:00 h
 


Preus: gratuït

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

 
PARLEM DE MÚSICA
Des de l' Associació Musical Eduard Toldrà seguim programant aquestes trobades de persones interessades en conversar sobre música i us proposem:
 
 
 “Dues Senyores Universals: Alicia de Larrocha i Victòria dels Àngels.”
A càrrec  de MIQUEL LERÍN

Miguel Lerín va néixer a Barcelona, en el si d'una família d'arrelada tradició musical. Besnét del cèlebre tenor Francisco Viñas, va realitzar els seus estudis musicals a l'Acadèmia Marshall de la seva ciutat, hereva de la tradició pianística d'Enrique Granados i bressol d'intèrprets com Alicia de Larrocha, Rosa Sabater, Alberto Giménez Attenelle, etc. Van ser els seus professors Julia Albareda i posteriorment Mercedes Roldós.
Llicenciat en professorat mercantil, ciències econòmiques i història de l'art, Miguel Lerín ha simultaniejat la seva carrera amb una obstinada dedicació al foment de la cultura musical, especialment com a promotor del Concurs Internacional de Cant que se celebra anualment a Barcelona i que porta el nom del seu il•lustre besavi.
Actua com a conferenciant per a diverses entitats musicals i universitats, i ha exercit la crítica musical en publicacions especialitzades. Així mateix és convidat assíduament a ser membre del jurat de diversos concursos internacionals com el Concurs per a veus verdianas de Busseto, Internacional de Munich, Bilbao, Varallo-Sesia, Sofia, Renata Tebaldi de San Marino, audicions de la Fundació Sullivan de Nova York, Elena Obraztsova de Sant Petersburg, etc.
Com a agent artístic i promotor de noves veus, col•labora amb la majoria de teatres d'òpera.

Durada: 1h

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS