Auditori Eduard Toldrà

Programació CINEMA Temp setembre-desembre 2020

Veure tota la programació

Notícies

Ja has viscut alguna experiència de la programació Escena (play)?

26/06/2020

La lectura dramatitazada Muda, Muda, text de Jordi Oriol, interpretada per Toni Albà i Marta Bayarri, el concert del Quartet de la Camerata amb Jordi Pons, clarinet i la primera càpsula "Meló obert", espais decreació, són les propostes que oferim aquesta setmana.


Divendres 26 de juny a les 21h, en directe des de l'escenari del Teatre Principal i retransmissió en directe per Zoom, Toni Albà i Marta Bayarri, interpretaran la darrera de les lectures dramatitzades d'aquesta programació Escena (play), amb el text Muda, Muda, de Jordi Oriol.

Les entrades es poden comprar, fins a 30' abans a www.elprincipal.cat. I un cop comprades les entrades, 15' abans de l'inici de l'espectacle, s'enviarà un enllaç que permet entrar a l'espectacle.
 

Diumenge 28 de juny a les 19 h, en directe des de l'escenari de l'Auditori Eduard Toldrà i retransmissió en directe per youtube live de l'auditori (auditoritoldra), el Quartet de la Camerata amb Jordi Pons, clarinet, interpretarà un repertori molt especial per aquesta ocasió i amb el que volem homenatjar el 125è aniversari del naixement d'Eduard Toldrà. 
 

Des d'ahir, dijous 25 de juny, a través de les seves xarxes socials, el Centre d'Art Contemporani La Sala, ha publicat la primera de les càpsules "Meló obert. Espais de creació". Uns breus vídeos, amb els que entrem als tallers i espais de creació d'alguns artistes locals, per conèixer el seu treball. 
 

Esperem que seguiu gaudint d'aquesta proposta Escena (play)!
 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS