Auditori Eduard Toldrà

Programació CINEMA Temp setembre-desembre 2020

Veure tota la programació
Programació > Temporada octubre 2016-gener 2017 > Música Clàssica

WINDU

UNDER CONSTRUCTION


26/11/2016 21:00 h
 


Preus: 10,00 € anticipada, 12,00 € a taquilla

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

Aquest concert forma part del Projecte de Suport a la Creació impulsat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
 
“Under Construction” ens porta a l’obra, a la creació des del res, des d’un solar musical. Els Windu són detallistes com els millors artesans i contundents com els millors manobres, amb ganes de picar pedra i de crear un espai on la música sigui el principal element, però no l’únic. No us deixaran indiferents: un morter ple de música i història!

Windu aprofita la sonoritat particular i a l’hora tan coneguda de la flauta de bec i la posa al servei d’aquelles músiques que configuren no només el background dels seus components sinó també el del públic en general. No només aposta pel repertori específic del consort de flautes sinó també per les adaptacions i els arranjaments propis, la introducció d’altres instruments i de bases de música electrònica. 
En aquest concert l’escena hi tindrà molt a dir. No plantegen fer un concert seguint els cànons típics establerts, si no que plantegen un espectacle musical on aspectes com la il•luminació, la coreografia, el vestuari o l’escenografia hi juguin un paper rellevant. Creiem que la millor manera de difondre aquest instrument ancestral i la seva sonoritat en conjunt és mitjançant una posada en escena que el potencií i per això comptarem amb una direcció teatral i d’il•luminació amb molta personalitat. 
 
 FITXA ARTÍSTICA:

-Intèrprets: 
Clara Cowley
Eloi Fuguet
Eva Jornet
Marcel Leal

-Direcció escènica: Iban Beltran
-Disseny de llums: Oriol Ibàñez
 
Concert fora de l'abonament i exclòs de descomptes 

Durada: 70'

Més informació:
http://www.winduquartet.com

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS