Auditori Eduard Toldrà

Programació Temporada febrer - juny 2020

Veure tota la programació
Programació > Temporada febrer - juny 2019 > Música Familiar

MINI SESSIO DE MÚSICA JAMAICANA

THE PENGUINS


19/05/2019 11:30 h
EXHAURIDES!
 


Preus: gratuït

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

Mini sessió de música jamaicana

 

La música jamaicana té molts gèneres diferents. Amb aquesta mini sessió, us proposem passar una bona estona ballant i cantant, per descobrir quins són tots aquests ritmes i estils. 

 

Marc Serrats col·laborador de la banda, ens oferirà la "Mini sessió de música jamaicana" prèvia al concert de Reggae Per Xics, el diumenge 19 de maig a les 11:30h a l' #auditoritolda .

 

La viquipèdia comença dient L'ska és un estil musical originari de Jamaica precursor del rocksteady i més tard, del reggae. Com que és un gènere particularment apte per a fusions ha incorporat, a través de diferents variants, els més diversos llenguatges musicals.

 

Venim a dir que és el llenguatge musical més universal del món i per tan un estil de música que es una trobada, al ball, a la cançó, a l'art, a la vida, i tot, tot, tot, fa que escoltant aquesta música siguem universals.

 

Parlem de com es balla, de perquè es balla, si canta a l'amor o a la guerra i si ens fa feliços. Parlem d'ska i els seus origens, El Mento, el Calipso etc... BALLAREM I CANTAREM SKA! 

 

 

Durada: 60'

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS