Auditori Eduard Toldrà

Temporada març - juny 2018

Veure tota la programació

Altres activitats

 
PARLEM DE MÚSICA
Auditori Eduard Toldrà (Sala Gran)
Entrada lliure

Els Parlem de música... són unes sessions divulgatives a través de diferents experts que, amb l’ajuda de mitjans audiovisuals, ens apropen o aprofundeixen, segons el cas, al món de la música. Diem al món de la música, perquè s’intenta donar una visió d’aquest art des de moltes vessants i molts punts de vista diferents.
Aquest programa es dur a terme gràcies al conveni de col•laboració entre  l’Associació Musical Eduard Toldrà i l’Auditori Eduard Toldrà.

Organitza: Associació Musical Eduard Toldrà
www.camerataeduardtoldra.cat 

22  de març a les 21h 
L'EMPERADOR DE BEETHOVEN amb Saleem Abboud Ashkar 
Amb David Puertas
David Puertas ens parlarà del concert que es podrà escoltar el divendres 23 de març de 2018 a les 20:30h a l’Auditori de Barcelona a càrrec de l’OBC, sota la direcció de Kazushi Ono. Saleem Ashkar seurà al piano per interpretar el concert conegut com "L’Emperador”, de Beethoven.
Completen el repertori "Printemps” de Debussy i la Simfonia núm. 1 de Schumann, coneguda com "La Primavera”
L’Associació Musical Eduard Toldrà, gestiona un servei de Bus i entrades per anar a aquests concerts.
Per a més informació:
secretaria@camerataeduardtoldra.cat


19 d’abril a les 21h
EL  VOCABULARI  BÀSIC  DE  LA  MÚSICA
Amb Miquel Bernadó
Requiem, en re menor, de W. A. Mozart; Violin Concerto, in D major, by J. Brahms; Symphony No 5, in Cis moll, von G. Mahler
Quin significat té re menor, D major, Cis moll ?
Cal conèixer alguns conceptes bàsics del llenguatge musical per a un millor gaudi de l'escolta?
Parlem-ho !


17 de maig a les 21h
LA QUARTA DE MAHLER
Amb David Puertas
David Puertas ens parlarà del concert que es podrá escoltar el dissabte 19 de maig de 2018 a les 19h, a l’Auditori de Barcelona, a càrrec de l’OBC + Ensemble Intercontemporain sota la direcció de Kazushi Ono.
La primera simfonia de Mahler que es va interpretar a Barcelona (dirigia Pau Casals, el 1924) i la primera de la història que inclou una única veu solista al costat de l’orquestra. En aquest cas, la soprano Michaela Kaune.
L’Associació Musical Eduard Toldrà, gestiona un servei de Bus i entrades per anar a aquests concerts.
Per a més informació:
secretaria@camerataeduardtoldra.cat

7 de juny a les 21h
EL CONCERT PER A PIANO DE ROBERT GERHARD
Amb Edmon Colomer
Edmon Colomer ens parlarà del concert per a piano de Gerhard que interpretarà la Camerata Eduard Toldrà i que ell mateix dirigirà el diumenge 10 de juny a l’Auditori Eduard Toldrà. 
Donar a conèixer els nostres compositors a través de la interpretació en directe és una de les obligacions que tenim. Poder-los conèixer a partir de les explicacions del propi director que aborda l’obra és un luxe.


ACTIVITAS AUDITORI

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

Divendres 23 de març a les 19:30h - Trobada
Vols conèxier en Manu Guix?

Meet & greed o trobada amb l’artista prèvia al seu concert a l'Auditori Eduard Toldrà on el podreu conèixer i xerrar al voltant del seu darrer treball discogràfic, la seva carrera artística en el món dels musicals o les seves aparicions mediàtiques a la ràdio i televisió.
Places limitades (reserva la teva plaça a info@auditoritoldra.cat). Gratuït

Diumenge 22 d'abril a les 12h - Masterclass
El amor brujo i altres històries de la guitarra espanyola
ACTIVITAT ANUL·LADA

Xerrada i taller pràctic dels guitarristes Carles Guisado i la Britta Schmitt, integrants de conjunt Joncol4 i especialistes en la interpretació del repertori espanyol, al voltant de Falla, Granados o Albèniz i la seva connexió amb el repertori i les tècniques guitarrístiques més populars. Sobretot: guitarristes! porteu la guitarra que farem molta música! 
Places limitades (inscriu-te a info@auditoritoldra.cat). Preu alumne actiu (cal portar guitarra) 5€ i preu alumne oient 3€. A partir de 12 anys amb formació musicals. 


CANVI DE DATA
NOVA DATA: Dilluns 21 de maig a les 19.30h 
A la biblioteca Armand Cardona Torrandell
Xerrada Invisibles

Invisibles és un projecte musical que narra en forma de fotografies musicals el procés migratori sud-nord, intentant copsar l'essència emocional i vital de cadasqun dels moments importants que el migrant sub-saharià ha d'afrontar en tot aquest viatge. Aquest projecte, creat i dirigit pel músic Xavier López, ha estat inspirat en bona part per l'experiencia vital que en Kalilu Jammeh ens relata en el seu conmovedor llibre El viaje de Kalilu. Aquest ciutadà gambià, a través de la seva fundació solidària, treballa en àries d'agricultura i educació per a orfes del seu país.
Aquesta xerrada s’engloba dins les activitats associades a la Festa de la diversitat 2018 de la Regidoria de Convivència i Equitat de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
Places limitades (reserva la teva plaça a info@auditoritoldra.cat). Gratuït

Diumenge 13 de maig a les 18h -Música en família
Els petons de la Clara i en Franz

A partir de 3 anys.

Activitat 30 minuts de música amb la voluntat d’apropar-la als nens i gaudir-la en família, presentada i ideada per en David Puertas. Un mini-concert on cantarem i escoltarem la música dels Schumann i Brahms interpretada per la soprano Mireia Tarragó i la pianista Marina Pelfort. 
Aforament limitat (venda d’entrades a www.auditoritoldra.cat i a taquilles) Preu: 3€


ALTRES ACTIVITATS

CONTRAPUNT. Música de proximitat

Auditori Eduard Toldrà. Entrades sense numerar. Preu únic 10€ i 5€ per als menors de 25 anys ( Cal acreditar-ho amb el DNI). 

Contrapunt és el cicle de música de petit format i proximitat, o si es vol de KM. 0, interpretada per joves músics vilanovins. El cicle està emmarcat en el programa de suport a la Creació Singulart i en aquesta segona edició podrem escoltar en dues sessions les propostes guanyadores de la primera edició del Premi Noves Creacions Musicals 2017. 

Diumenge 13 de maig, a les 20 h
Mireia i Marina duo
"Clara Schumann: la musa”

Clara Schumann, pianista i compositora, va ser la musa de dos dels grans de la història de la música: Robert Schumann i Johannes Brahms. L'amor que Robert sentia per Clara van donar al músic un impuls creatiu gairebé únic en la història de la música. Ell mateix deia que les obres per a piano sol no eren suficients per expressar el que sentia. Les obres del jove Brahms van encantar el gran Robert Schumann, fet que el va convertir en el seu pare musical. En les trobades d’ambdós compositors Brahms va conèixer a Clara, de qui s’enamorà i va mantenir el contacte fins al final de la seva vida. Mireia i Marina duo, guanyadores del primer Premi Noves Creacions Musicals de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ens transporten al S.XIX en un concert on s’intercalen lieder amb el recitat de la correspondència entre els tres personatges.


Diumenge 27 de maig, a les 20 h
Pau Montané
"Percussió & Electrònica” 

Percussió & Electrònica és un concert variat pel que fa a instrumentació i estils musicals i que conté grans obres del repertori específic per aquest duet així com obres de nova creació. 
És una proposta diferent i que rarament podem veure programada en sales de concert catalanes, però d’una enorme qualitat interpretativa i artística. Des de fa temps en Pau Montané treballa per poder apropar aquest repertori al públic general, així com per tenir l’oportunitat per explicar les seves característiques. Segur que aquesta serà una gran vetllada musical on també aprendrem molt. Pau Montané va ser el guanyador d’un premi accèssit en la primera edició del Premi Noves Creacions Musicals de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.


Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS