Auditori Eduard Toldrà

Temporada març-juny 2017

Veure tota la programació

Altres activitats

 
PARLEM DE MÚSICA
Auditori Eduard Toldrà (Sala Gran)
Entrada lliure

Els Parlem de música... són unes sessions divulgatives a través de diferents experts que, amb l’ajuda de mitjans audiovisuals, ens apropen o aprofundeixen, segons el cas, al món de la música. Diem al món de la música, perquè s’intenta donar una visió d’aquest art des de moltes vessants i molts punts de vista diferents.
Aquest programa es dur a terme gràcies al conveni de col•laboració entre  l’Associació Musical Eduard Toldrà i l’Auditori Eduard Toldrà.

Organitza: Associació Musical Eduard Toldrà
www.camerataeduardtoldra.cat 


16 DE MARÇ
Títol: EL PRIMER DE TXAIKOVSKI I LA CONSAGRACIÓ DE LA PRIMAVERA
amb David Puertas
David Puertas ens parlarà del concert que es podrà escoltar el divendres 17 de març de 2017 a les 19h a l’Auditori de Barcelona, a càrrec de l’OBC, sota la direcció e Jaime Martín, amb el següent repertori:
JORDI CERVELLÓ: Natura contra Natura
PIOTR ILLITX TXAIKOVSKI: Concert per a piano i orquestra núm. 1 en Si bemoll menor op. 23. Gabriela Montero , piano
ÍGOR STRAVINSKI: La consagració de la primavera
L’Associació Musical Eduard Toldrà, gestiona un servei de Bus i entrades per anar a aquests concerts.
Per a més informació:
secretaria@camerataeduardtoldra.cat13 D’ABRIL
Titol: "CONVERSA AMB FRANCESC BURRULL”
Amb Francesc Burrull
Com s'ha fet el músic Francesc Burrull. Des de les primeres classes amb el mestre Vallribera al compositor de jazz d’avui a través d’una vida dedicada a la música.18 DE MAIG
Títol: RÈQUIEM DE VERDI, 360º
amb DAVID PUERTAS
David Puertas ens parlarà del concert que es podrà escoltar el divendres 19 de maig de 2017 a les 19h a l’Auditori de Barcelona, a càrrec de l’OBC i l’Orfeó Català, sota la direcció de Kazushi Ono.
El Rèquiem de Verdi és una de les obres religioses que millor ha transcendit el caràcter sacre que la va inspirar, i habitualment s’interpreta als escenaris d’arreu del món. Kazushi Ono ens la presenta amb un repartiment de primer ordre i untreball d’art visual, un mapping, projectat sobre les mateixes parets de l’Auditori.
L’Associació Musical Eduard Toldrà, gestiona un servei de Bus i entrades per anar a aquests concerts.
Per a més informació:
secretaria@camerataeduardtoldra.cat


8 DE JUNY
Titol: "EL PAPER DELS MUSEUS DE MÚSICA EN LA INTERPRETACIÓ DE LES OBRES DEL PASSAT"
Amb ROMÀ ESCALAS

El que fou el director  del Museu de la Música de Barcelona i col•laborador directe de la posada en marxa del Museu d'Instruments de Ceret, ens explicarà el sentit que prenen en l'actualitat l'existència d'aquestes institucions, sobretot, a l’hora d’entendre la interpretació autèntica de les obres en el passat.


Dilluns 22 de maig - 17:30h 
MASTERCLASS DE JORGE JIMÉNEZ

Fundador de Tercia Realidad, Jiménez és conegut pel seu enfocament profund i emocionant del repertori per a violí. És convidat regularment a liderar grups com Forma Antiqva, La Tempestad, The Hanover Band o Accademia dei Desiosi i col·labora assíduament amb The King's Consort, English Baroque Soloists, Academy of Ancient Music, B'Rock, The Leonhard Consort, Gabrielli Consort, Al Ayre Español, Ex Cathedra, La Gran Chapelle, entre d'altres.

 

Places limitades (5 actius i no limitat a oients)

Destinat a: alumnes de grau professional

Espai: el taller es realitzarà a l’Auditori Eduard Toldrà

Per inscriure’s com alumne actiu cal fer-ho a través d’un correu a info@auditoritoldra.cat (Els alumnes actius cal que portin l’instrument i les partitures que volen treballar)

Preu per persona: 15€ alumnes oients i 30€ alumnes actius 

Inscripcions a: www.auditoritoldra.cat i a taquilla


NOVES NOTES DE PROGRAMA

 

Amb l'objectiu d'apropar la cultura musical a nous públics i d'implicar els més joves en la programació de la vila, des d'aquesta temporada els concerts de l'Auditori Eduard Toldrà podran gaudir d'unes renovades notes de programa elaborades pels joves estudiants de l'assignatura "Notes de música" de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat, impartida per Joan Manuel Chouciño. Esperem que la seva mirada vital i personal sigui també del vostre interès.

 

 

EL COR DE L’ECMM COL·LABORA AMB EL COR INFANTIL AMICS DE LA UNIÓ

 

JOSEP VILA JOVER, director del Cor infantil amics de la unió, assistirà a uns assajos del Cor del Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat per preparar el concert del 14 de maig. 

 

Josep Vila Jover és director del Cor de Cambra de Granollers i del Cor Infantil Amics de la Unió, amb els quals ha estat premiat a concursos i a festivals d'arreu d'Europa. Sota la seva direcció ambdues formacions han portat a terme diverses produccions, les més recents de les quals són l’estrena i enregistrament de les obres Dancing Day de John Rutter i Ceremony of Carols de Britten (La Mà de Guido - 2012), de El Bestiolari d’Albert Guinovart (Tot Sona Records – 2010) i de la Música Vocal de Josep Maria Ruera (Ars Harmonica – 2009). Vila i Jover també ha portat sobre els escenaris òperes en format butxaca com Brundibar a Therezin amb la col·laboració del dramaturg Quim Lecina, espectacles familiars com Després del Jazz o VEUS i concerts de gran format com el Magnificat de John Rutter amb el Cor de Cambra de Granollers.

 


Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2017 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS