Auditori Eduard Toldrà

Temporada setembre 2017 - gener 2018

Veure tota la programació

Altres activitats

 
PARLEM DE MÚSICA
Auditori Eduard Toldrà (Sala Gran)
Entrada lliure

Els Parlem de música... són unes sessions divulgatives a través de diferents experts que, amb l’ajuda de mitjans audiovisuals, ens apropen o aprofundeixen, segons el cas, al món de la música. Diem al món de la música, perquè s’intenta donar una visió d’aquest art des de moltes vessants i molts punts de vista diferents.
Aquest programa es dur a terme gràcies al conveni de col•laboració entre  l’Associació Musical Eduard Toldrà i l’Auditori Eduard Toldrà.

Organitza: Associació Musical Eduard Toldrà
www.camerataeduardtoldra.cat 


19 d’octubre a les 21h
Auditori Eduard toldrà

EL PAPER DELS MUSEUS DE MÚSICA EN LA INTERPRETACIÓ DE LES OBRES DEL PASSAT
A càrrec de ROMÀ ESCALAS

El que fou el director  del Museu de la Música de Barcelona i col•laborador directe de la posada en marxa del Museu d'Instruments de Ceret, ens explicarà el sentit que prenen en l'actualitat l'existència d'aquestes institucions, sobretot, a l’hora d’entendre la interpretació autèntica de les obres en el passat.

23 novembre a les 21h
Auditori Eduard Toldrà

EL DOBLE CONCERT DE BRAHMS i LA CINQUENA DE XOSTAKÓVITX
 A càrrec de DAVID PUERTAS

David Puertas ens parlarà del concert que es podrà escoltar el divendres 24 de novembre de 2017 a les 19h a l’Auditori de Barcelona, a càrrec de l’OBC sota la direcció de Kazushi Ono.
Els germans Abel i ArnauTomàs (components del QUARTET CASALS) presenten el Doble Concert de Brahms, una obra única en el repertori europeu que requereix una compenetració màxima entre els intèrprets, i Kazushi Ono ens porta l’espectacular Cinquena de Xostakóvitx.
L’Associació Musical Eduard Toldrà, gestiona un servei de Bus i entrades per anar a aquests concerts. Per a més informació: secretaria@camerataeduardtoldra.cat

14 de desembre a les 21h
Auditori Eduard Toldrà

LA MÚSICA 'FANTÀSTICA' DE BERLIOZ
A càrrec de MIQUEL BERNADÓ

El genial Hèctor Berlioz va compartir cabòries amb els imprescindibles Offenbach o Baudelaire i va tenir un peru en el romanticisme mentre anticipava el modernisme. Un recorregut artístic pel París del Segon Imperi


25 de gener a les 21h
Auditori Eduard Toldrà

LA CINQUENA DE TXAIKOVSKI I EL 2n. DE RAKHMÀNINOV
A càerec de David Puertas

David Puertas ens parlarà del concert que es podrà escoltar el dissabte 27 de gener de 2018 a les 19h a l’Auditori de Barcelona, a càrrec de l’OBC sota la direcció de Diego Martín-Etxebarría. 

L’obra per a piano més popular del segle XX de la mà d’un dels pianistes més rellevants del moment, Vadym Kholodenko, sota la direcció de Diego Martín-Etxebarria, director format a l’ESMUC que ha triomfat recentment a Japó. Tots els elements per fer d’aquest un concert indispensable, amb la simfonia més personal de Txaikovski.
L’Associació Musical Eduard Toldrà, gestiona un servei de Bus i entrades per anar a aquests concerts. Per a més informació: secretaria@camerataeduardtoldra.cat


ACTIVITAS AUDITORI

Taller d’iniciació al swing. 
Data: 15 d’octubre a les 11h
Lloc: Auditori Eduard Toldrà (Sala Petita)
Durada: 60 min
Preu: 5€ per parella

Els ballarins de "Les mil cares del swing” ens oferiran un taller introductori a aquest ball tan divertit i social. No fa falta coneixements previs, només ganes de passar-s’ho bé i aprendre. El swing és alegria i desinhibició! vine amb la teva parella a ballar! 
Activitat en parella (a partir dels 9 anys, fins a 15 parelles)


Taller "LÍNIES BORROSES”. 
Adreçat als instituts de la ciutat, i a alumnat de 3r i/o 4rt d’ESO i Batxillerat 
Inscripció a través del PAE

Taller per sensibilitzar els joves al voltant de la violència masclista mitjançant la música i les lletres de les cançons (rap, reggaeton, rock and roll, pop...) A través de la música i de les lletres de les cançons es visibilitzen certs missatges amb contingut masclista, humiliant i/o denigrant vers les dones i els homes que moltes vegades arriben a les nostres oïdes i no parem atenció. Alguns experts ho anomenen "sordesa crònica selectiva”, així com també la "ceguera selectiva”. Prendrem consciència dels rols que ens venen donats com a dones i com a homes. Mitjançant la música mostrarem, per exemple, com el rap ha estat inicialment un concepte de música que té tres principis: revolució, actitud i poesia; com la música en diferents èpoques i/o moments de la història ha estat un vehicle per les expressions artístiques, donant importància al text, a les paraules, als continguts. Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2017 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS