Auditori Eduard ToldrÓ

Veure tota la programaciˇ
Programació > Temporada gener-juny 2012 > M˙sica Moderna

La Vilanova Big Band concert

La Vilanova Big Band l'ECMMMPreus: 5,00 €

Lloc: Auditori Eduard ToldrÓ

Programació acadèmica musical

Swing

La Vilanova Big Band neix el curs 2008-2009, a l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú. El departament de música moderna de l'escola i conservatori durant els últims anys ha anat formant diversos combos (grups de jazz i música moderna). Va ser el professor Jordi Paulí que va decidir tornar a crear la formació de la big band, que ja havia existit i desaparegut anys enrere.

Així doncs, aquesta formació està composada per alumnes de l'escola i conservatori municipal de música. I ens ofereix un repertori variat, compost per diversos estils de la música moderna, principalment del swing, que és l'estil característic de les big bands.

Fitxa Tècnica 

Direcció: Jordi Paulí

Intèrprets: saxos:Aina Ferrer, Marina Melénez, Albert Llanas, Manel Callejas, Antonio Pujol, Fernando González, Marcus Joseph, Ivan Lluch i Piedad Navarro/clarinets: Rubén Martinez i Esteve Lluch/trompetes:Klaus Stoink, Berta Buñuel, Bernat Gómez i Kai Stroink/trombons: Laura Tejo, Martí Giner i Joan Ignasi Enríquez/piano i teclats: Nil Mas, Toni Bernat, Carla Lizalde i Arnau Subirà/guitarra elèctrica:Oriol Serra/contrabaix: Adrià Pinto/bateria i percussió:Llorenç Orriols i Unai Prieto. 

Durada: 60'

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltr˙ Auditori Eduard ToldrÓ

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard ToldrÓ
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltr˙ (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS