Auditori Eduard Toldrà

Veure tota la programació
Programació > Temporada febrer-juny 2014 > Música Familiar

ROLF & FLOR – EN CONCERT

THE PINKER TONES


16/03/2014 18:00 h
 


Preus: 5,00 €

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

The Pinker Tones amb l’il.lustrador Miquel Gallardo , espectacle per públic de 3 a 103 anys

Espectacle en directe del llibre-cd Rolf&Flor , obra bilingüe castellà-anglès adreçada al públic infantil fruit de la col•laboració del grup amb l’il.lustrador Miguel Gallardo, autor de Maria i yo .

Rolf, un nen de Barcelona, i Flor, una nena de Nova York, tenen vides paral•leles sense saber-ho . Quan es coneixen descobreixen que són ànimes bessones i comparteixen diverses coses que els fan especials : l’entrepà de pernil , mostassa i “pepinillo” , un cactus verd com a millor amic ...i un avi que toca l’ukelele!. Una història d’amor infantil plena de ritme i tendresa per a nens i nenes entre 3 i 103 anys.

La música de l’espectacle ens farà recordar els mítics anys vint , recuperar el pop i compartir música actual en família . 

Tolerància, multiculturalitat i acceptació de la diversitat, són valors indiscutibles en les lletres The Pinker Tones a Rolf&Flor.

The Pinker Tones és un duet musical sorgit a Barcelona l’any 2001 i està format per Míster Fúria i Professor Manso , noms artístics dels seus components . Reconeguts internacionalment ( tan a nivell europeu com als Estat Units, Japó i altres països ) pels seus treballs i actuacions , han rebut molt bones crítiques per part dels mitjans especialitzats de tot el món.

ESPECTACLE EXCLÓS DE DESCOMPTES 


Durada: 60'

Més informació:
http://www.thepinkertones.com/

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS