Auditori Eduard Toldrà

Programació Temporada febrer - juny 2020

Veure tota la programació
Programació > TEMPORADA OCTUBRE 14-GENER 15 > Música Clàssica

EL COR SCHERZO I LES CANÇONS DE TOLDRÀ

Cor de Cambra femení Scherzo


04/01/2015 19:00 h
 


Preus: 10,00 €

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

El Cor de Cambra femení Scherzo és un conjunt vocal femení de Vila-seca, creat l’any 1989 i que sovint ha comptat amb la col•laboració de directors de prestigi com Jordi Casas, Òscar Boada, Carles Josep Comalada, Josep Vila o Xavier Pastrana. 
La majoria de les seves components, moltes d’elles formades al Conservatori Professional de Música de Vila-seca, es dediquen professionalment a la docència musical, però l’acurat resultat vocal és fruit del treball específic de cadascuna de les cantaires amb professors com Enriqueta Tarrés, Mercè Obiol o Mª Teresa Garrigosa.
El mes d’abril del 2014 va actuar a l’Auditori Eduard Toldrà en l’estrena de la “Missa Brevis” de Salvador Brotons, dirigida pel mateix compositor.
En aquesta ocasió ens visiten per oferir-nos un repertori dedicat especialment al mestre Toldrà a partir dels arranjaments per a cor que Jordi Domènech ha realitzat de les cançons del mestre, per encàrrec de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en commemoració de l’Any Toldrà 2012. Completarà el repertori amb obres d’altres compositors pensades, moltes d’elles, per a ésser interpretades durant les celebracions nadalenques.

Durada: 1h 30m

Més informació:
http://corscherzo.drupalgardens.com

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS