Auditori Eduard Toldrà

Veure tota la programació
Programació > Temporada FEBRER-JUNY 2015 > Música Clàssica

L'ARPA VISITA L'ORQUESTRA

Camerata Eduard Toldrà i Esther Pinyol dirigits pel Mestre XAVIER PAGÈS-CORELLA


22/02/2015 19:00 h
 


Preus: 15,00 € anticipada, 17,00 € a taquilla

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

 
 
El nostre amic, nascut i resident a Sant Pere de Ribes, Xavier Pagès-Corella ha escollit un concert ple d’atractius. Música per a orquestra de corda amb solista d’ Arpa.
La nostra convilatana Esther Pinyol ens mostrarà l’alt  nivell tècnic assolit amb el seu instrument. Les danses per orquestra de corda i arpa de Debussy és l’ obra que ens proposa el mestre Xavier Pagès.

Doncs sí, l’ arpa de Esther Pinyol i la Camerata Eduard Toldrà assemblats per un director-compositor que cada dia és més conegut arreu, Xavier Pagès.
 
 
CV XAVIER PAGÈS-CORELLA (Sant Pere de Ribes, 1971)
Ha estudiat piano, composició i direcció d’orquestra a Barcelona i Viena amb Montserrat Almirall, Margarita Serrat, Salvador Pueyo, Albert Argudo, Reinhard Schwarz i Georg Mark. Ha col·laborat amb músics com Edmon Colomer, Joan Guinjoan, Salvador Mas, Josep Pons, i Antoni Ros Marbà. Ha estat guardonat en el 10è Concurs Internacional de Composició Musical Andrés Gaos, el 17è Concurs Internacional de Composició Musical Ciutat de Tarragona, el Concurs Internacional de Composició per a Cordes de l'Orquestra de Corda d'Oare, i el Concurs Mirabent Magrans per a joves intèrprets, entre d’altres. Ha dirigit formacions com la Orquesta Ciudad de Granada, l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa, Orquesta Sinfónica Sinaloa de las Artes (Mèxic), Orquesta Filarmónica de Mendoza (Argentina), la Thüringen Philharmonie (Alemanya), Orchestre de Catalogne (França), la Camerata Eduard Toldrà, l’Orquestra Camerata XXI, la Giorquestra, l’Orquestra Camera Musicae i ha estat director titular de la Cobla Sant Jordi. Actualment és director del grup instrumental Sitges 94 de la Fundació Música Contemporània.
 
 
 FITXA ARTÍSTICA:

Camerata Eduard Toldrà
Esther Pinyol, arpa

Direcció: Xavier Pagès

Durada: 90'

Més informació:
http://www.camerataeduardtoldra.cat
http://www.xavierpages.com

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS