Auditori Eduard Toldrà

Veure tota la programació
Programació > Temporada març-juny 2013 > Música Clàssica

Concert Voronkov

Camerata Eduard Toldrà. Direcció: Ala Voronkova


09/06/2013 19:00 h
 


Preus: 15,00 €

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

 
 
QUATRE ESTACIONS
 
 
Qui no coneix, qui no ha escoltat mai, qui no s’ha entusiasmat més d’un cop amb LES 4 ESTACIONS ?  
Difícilment trobaríem ningú que no hagi gaudit d’aquesta magnífica música descriptiva, d’aquesta col•lecció de quatre concerts per a violí i orquestra que va escriure a Venècia un capellà genial: ANTONIO VIVALDI.
Però dos-cents cinquanta anys després, a l’altra banda de l’Atlàntic, en una Argentina gairebé colonitzada per milions d’immigrants italians, ASTOR PIAZZOLLA, compositor argentí de pares italians, escrivia una mena de rèplica excel•lent a l’obra del venecià: LAS 4 ESTACIONES PORTEÑAS, una col•lecció de 4 obres instrumentades per al quintet del propi compositor (violí, piano, guitarra elèctrica, bandoneó i contrabaix) amb el tango com a  inspiració i referència.
A finals del segle XX Leonid Desyatnikov escriu un arranjament de les 4 peces de Piazzolla, convertint-les en 4 veritables concerts per a violí i orquestra “a la manera de Vivaldi”, i incloent-hi clares referències de LES 4 ESTACIONS “venecianes” … sense oblidar l’efecte del canvi d’hemisferi: les estacions estiu i hivern es troben invertides!

La CAMERATA E. TOLDRÀ us convida a aquesta nova i “especial” producció, que comptarà amb la col•laboració de l’excel•lent violinista ALA VORONKOVA, tant en funcions de solista com de direcció.

Durada: 90 minuts

Més informació:
http://www.auditoritoldra.cat/22/noticies/canvis-en-la-direccio-de-la-camerata-eduard-toldra-en-el-concert-del-proper-9-de-juny./

Amb la col·laboració de

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS