Auditori Eduard ToldrÓ

Veure tota la programaciˇ
Programació > Temporada marš-juny 2013 > M˙sica ClÓssica

Carmina Burana

Cor de cambra Isquione, Coral Bitxac, Amics del Cant i Banda Mestre Montserrat


28/06/2013 21:00 h
EXHAURIDES!
 

29/06/2013 21:00 h
EXHAURIDES!
 


Preus: 12,00 €

Lloc: Auditori Eduard ToldrÓ

Les corals Isquione i Bitxac treballen conjuntament des de fa anys i han participat en diverses produccions d’àmbit comarcal, soles o amb d’altres formacions corals i/o instrumentals, entre elles el cor Amics del Cant de la Múnia amb qui ara repeteixen col·laboració. Del repertori que ens han ofert durant aquest anys destaquen, entre d'altres, els muntatges d'obres com el Gloria de Vivaldi, l'òpera Dido i Aeneas de Purcell, la Missa de la Coronació de Mozart, el Requiem de Fauré, la Cantata de St. Nicolau de Britten o la Missa de Gloria de Puccini.

La Banda de l'Escola de Música i Conservatori Mestre Montserrat va néixer l'any 1999 per iniciativa de diversos professors de l'Escola de Música. Actualment la formen més de 50 músics de totes les edats. Participa habitualment en les activitats festives de Vilanova i la Geltrú i des de la seva fundació ha fet sortides fora de la nostra ciutat com ara a Amposta, Barcelona, Zamora, Mérignac, a Castella la Manxa o Eivissa entre d'altres llocs.

Per aquesta ocasió, totes aquestes formacions que acullen estudiants de música, músics professionals i amateurs i que des de fa anys treballen en la difusió, la pedagogia i la pràctica de la música a la nostra comarca, ens proposen conjuntament la interpretació de la versió que va fer el compositor i pedagog alemany del s.XX Carl Orff del Carmina Burana, col·lecció de cants profans medievals en els que es lloa el goig de viure, els plaers terrenals, l’amor i el gaudi de la natura i on també es critica satíricament als estaments eclesiàstics i socials. Escoltarem l'espectacular arranjament per a banda que va fer el compositor Mas Quiles de l’obra original.

La direcció del concert anirà a càrrec de Salvador Brotons, reconegut professor, director i compositor del nostre país. Actualment és director titular de la Banda Municipal de Barcelona, de l’Orquestra Simfònica de Balears Ciutat de Palma i de la Vancouver Symphony als EEUU. Un bon nombre de les seves obres han estat editades i també enregistrades en diversos CDs tant a Europa com als EEUU. Ha dirigit com a director convidat diverses orquestres arreu del món. Habitualment compagina una intensa agenda com a director d´orquestra amb la composició d´un bon nombre d´encàrrecs d´obres de tot gènere. També cal destacar la seva tasca en la recuperació d´obres orquestrals dels nostres compositors històrics al front de l´Orquestra Jove dels Països Catalans.

 

COR DE CAMBRA ISQUIONE (Vilanova i la Geltrú)
CORAL BITXAC (Sant Pere de Ribes)
AMICS DEL CANT (La Múnia)
BANDA MESTRE MONTSERRAT (Vilanova i la Geltrú)
DIRECCIÓ DELS CORS: ISABEL PLA
DIRECCIÓ BANDA: EMILI SERRANO

 

Organitzat per:

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltr˙ Auditori Eduard ToldrÓ

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard ToldrÓ
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltr˙ (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS