Auditori Eduard Toldrà

Programació CINEMA Temp febrer-juny 2020

Veure tota la programació

Notícies

I després del pont... un cap de setmana de molta activitat

04/12/2015


La propera setmana el Teatre Principal i l’Auditori Eduard Toldrà tenen la cartellera ben plena.


El dijous 10 de desembre a les 21h l’Auditori ens ofereix l’última sessió del Parlem de música de la temporada. Aquestes sessions que es plantegen com a trobades de persones interessades en conversar de música, s’organitzen conjuntament amb l’Associació Musical Eduard Toldrà, i en aquesta ocasió Miquel Bernadó ens parlarà de dos grans directors d’orquestra del s.XX Karajan vs. Bernstein: vides paral•leles?   

L’endemà, el divendres 11 de desembre a les 21h, també a l’Auditori, David Carabén, guitarra, veu i principal compositor de Mishima, ens presentarà el seu últim llibre “La forma d’un sentit”. Acompanyat de Marc Lloret al piano i Pablo Fernández a la trompeta,  David Carabén ens oferirà en un format íntim un repertori variat amb cançons de Mishima, però també amb alguns temes que habitualment no formen part del seu repertori, com poemes musicats de Joan Vinyoli i versions d’alguns dels seus referents. Sota el títol “Llibreries a Escena!” les llibres Llorens i la Mulassa oferiran un punt de venda directa del llibre “La forma d’un sentit” al vestíbul de l’Auditori. 

El dissabte 12 de desembre, també a les 21h, de la mà de l’Associació Licexballet, al Teatre Principal, podrem gaudir d’una nova gala en honor al Mestre Joan Magrinyà Sanromà “20 anys sense Joan Magrinyà”. La col•laboració del Teatre Principal tant amb l’Associació Licexballet com amb l’Institut del Teatre de Barcelona, permet apropar la dansa a l’espectador amb propostes atractives interpretades tant per ballarins professionals com pels propis alumnes de dansa de l’EESA/CPD de dansa clàssica i espanyola de l’Institut del Teatre.

I per acabar el cap de setmana i després d’haver inaugurat el Pessebre ubicat a la plaça de la vila, el diumenge 13 de desembre, a les 19h a l’Auditori, la Coble Ciutat de Cornellà, ens oferirà el Concert Recordant Eduard Toldrà; una cita, també, habitual en aquestes dates. En el marc de la programació que presenta  anualment la coordinadora sardanista de Vilanova i la Geltrú (Amics de la Sardana de l’A.E. Talaia i Dansaires Vilanovins) hi ha aquest concert de cobla dedicat al Mestre Toldrà. A la primera part del concert s’interpretarà una selecció d’obres del compositor i a la segona part s’incorporaran peces d’altres compositors catalans.


Aprofitem per recordar-vos que el dissabte 5 de desembre les taquilles del Teatre Principal estaran tancades, però que podeu comprar totes les entrades a través d’Internet, sense cap cost addicional al preu de l’entrada i podent aplicar descomptes.

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS