Auditori Eduard ToldrÓ

Temporada setembre 2019 - febrer 2020

Veure tota la programaciˇ

Notícies

Aquesta setmana...

21/11/2019

El dissabte 23 de novembre a les 21:00 h al Teatre Principal, la companyia Agrupación Señor Serrano presentarà el seu espectacle Kingdom.

 

La compañía Señor Serrano, amb seu a Barcelona crea produccions originals sobre temes actuals, barrejant vídeo, directe, maquetes, text, performance, so i altres objectes. I totes les seves produccions tenen projecció internacional. En el marc del programa NOVES ESCENES de la Xarxa Transversal, la companyia Señor Serrano, ens proposa l'espectacle Kingdomuna irreverent crítica del capitalisme. 

Kingdom, és una barreja de plàtans, King Kong, consum, coreografies virils, publicitat, punk-rock, creixement, multinacionals, escassetat de recursos, zoofilia, trap i homes molt homes en una festa sense fi.

Un espectacle en català, castellà, anglès, francès, xinès i alemany (amb sobre titulació en català). 

 

Diumenge 24 de novembre, a les 18 h al Teatre Principal, Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol, un espectacle per a tota la família, de La Pere Llimonera, sota la direcció de Toni Albà. 

 

La Pere Llimonera, amb quasi 25 anys de trajectòria, treballa amb obres de creació pròpia, en les que introdueix temes actuals. En aquest cas, a Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol; trobem dos venedors ambulants, que refugiant-se d'una gran tempesta, expliquen la història d'un bolet i un esquirol, que a causa de la guerra emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure. 

 

Les entrades es poden comprar a www.elprincipal.cat, el dissabte de 17 a 20 h i el mateix dia de l'espectacle, des d'una hora abans, a la taquilla del Teatre Principal. 


Enllaç a http://www.elprincipal.cat/index.php

Propers concerts a l'#auditoritoldra

13/11/2019

 

Dissabte 16 de novembre a les 21 h a l'Auditori Eduard Toldrà, el grup de powerpop del Barri de Mar, formada per Llorenç Orriols, Marc Bala, Roger Ribera i Sergi Rigol, presentarà, sota el títol "Gràcies per acompanyà'ns", el seu segon treball discogràfic "L'amic mecànic" produït, pel també, músic vilanoví Vidal Soler.

 

La banda presentarà un show únic i irrepetible a la mateixa ciutat que els ha vist néixer, créixer i caminar de banda a banda per Santa Madrona. Mareta Bufona ens brindarà “Gràcies per acompanyà’ns!”, un espectacle sense pirotècnia però amb bones dosis de vinagre de proximitat. Sonaran tots els hits de la seva discografia, especialment del cançoner de “L’amic mecànic” (Bones Festes, 2019), el seu flamant nou disc. En definitiva, un sentit homenatge a la seva petita ciutat i un gran poble de mala mort. 

 

"L'amic mecànic" oferirà deu nous temes, seguint la filosofia del seu àlbum de debut "Vine el camp" (2017). Aquest nou disc va ser gravat, fa uns mesos, al mateix Auditori Eduard Toldrà, i asseguren que les lletres i composicions de les cançons estan més treballades, gràcies a l'acompanyament que han tingut de Vidal Soler, com a productor.

 

Les entrades es poden comprar a través d'Internet a www.auditoritoldra.cat, dissabte de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal i des d'una hora abans del concert, a les taquilles de l'Auditori.

 

Divendres 29 i dissabte 30 de novembre, el compositor i músic, Marc Parrot, ens oferirà "Refugi", un treball molt personal i íntim, amb un format molt proper. L'espectacle s'oferirà dins d'una iurta, una petita carpa de circ, ubicada a la plaça de les Neus, en la que músics i públic es fusionen en l'espai, per vuire aquesta experiència músical. 

Jugant amb els contrastos sonors i l’experimentació, Lluís Cartes i Dani Ferrer acompanyen a Marc Parrot, per acabar de vestir amb senzillesa cançons essencials que configuren un moment de refugi únic. 

 

L'espectacle s'oferirà en 3 sessions, una primera el divendres 29 a les 21 h, una segona, el dissabte 30 a les 18 h i una tercera, el dissabte a les 21 h. Les entrades es poden comprar a través d'Internet a www.auditoritoldra.cat, els dissabte de 17 a 21 h a les taquilles del Teatre Principal i el mateix dia del concert des d'una hora abans de cada sessió, també a les taquilles del Teatre Principal.

 

El dissabte 30, a les 12 h, gràcies a la col·laboració de Patates Piqué, podrem gaudir d'una Trobada vermut, amb Marc Parrot.

"Vine a fer el vermut amb Marc Parrot i Patates Piqué" és una activitat complemntària, en la que tindrem l'oportunitat de parlar amb Marc Parrot sobre la seva carrera musical, els seus projectes i tot allò que ens vingui de gust.

Aquesta activitat és gratuïta, pero té places limitades i cal reserva prèvia a info@auditoritoldra.car

 

Mareta Bufona estrenarÓ a l'Auditori Eduard ToldrÓ el seu segon disc

07/11/2019

 

El treball, enregistrat al mateix auditori, s'inclou dins el Programa de Suport a la Creació 'Singulart'.

 

Amb la presentació dissabte 16 de novembre del treball ‘L'Amic Mecànic (Bones Festes 2019)' de la banda vilanovina Mareta Bufona a l'Auditori Eduard Toldrà, s'inicia una nova etapa de suport i col·laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la ciutat amb els creadors locals. Mitjançant el programa Singulart, es pretén acompanyar els artistes de la ciutat en la materialització de les seves creacions posant al seu abast els equipaments culturals municipals.

 

La regidora de Cultura, Adelaida Moya ha destacat que aquest primer concert representa d'una forma àmplia la voluntat que hi ha darrera el projecte de suport a la creació local. “Per nosaltres és important que els creadors locals es puguin sentir seus els equipaments culturals de la ciutat. En el cas de Mareta Bufona els hem pogut oferir l'Auditori per gravar el seu disc, a més de comptar amb la presentació el dia 16 de novembre, és una col·laboració dins el programa de suport a la creació que volem que creixi amb exemples com aquests”.

 

Tal i com explica la regidora de Cultura, la banda vilanovina de Baix-a-Mar va utilitzar la infraestructura de l'auditori per fer realitat el seu darrer treball, que presentaran en concert dissabte vinent. Adelaida Moya ha posat l'accent en el fet que “Els equipaments públics han d'estar oberts als processos de creació del seu entorn més proper, a les seves propostes”. Quant a l'equipament també s'hi ha referit Marc Bala, un dels integrants de Mareta Bufona qui ha assenyalat que l'experiència ha estat molt positiva i els ha permès “gravar en un espai que proporciona altres sonoritats i reverberacions. Vam pensar que l'Auditori era un lloc ideal i va coincidir que des de l'Ajuntament també els va agradar que anéssim a enregistrar allà”. Marc Bala ha afirmat que “estem molt contents perquè és un lloc fantàstic i a més podem tancar el cercle tocant les cançons al lloc on van ser gravades, no se'ns acut un lloc millor per presentar el disc”.

 

 

Suport a la creació musical, d'arts escèniques i visuals.

 

El concert, dissabte 16 de novembre a partir de les 21 h, permetrà escoltar en directe el segon treball de la formació vilanovina que integren Marc Bala, Llorenç Orriols, Sergi Rigol i Roger Ribera. A més a més, en l'àmbit de la creació musical s'inclou també en el Sigulart, el concert tribut a l'Acord, realitzat el 25 d'octubre a càrrec del grup de grallers vilanovins ‘Clau de mar' en homenatge als 40 anys de la fundació dels Grallers de l'Acord i els concerts de Jose Luís Bieito, el cap de setmana del 13 i 14 de desembre al Teatre Principal, per presentar el seu darrer treball ‘Isla' en un format íntim i proper. Quant a l'àmbit de les arts escèniques destaquen l'espectacle ‘Mitra' ideat i dirigit pels creadors locals Mar Rojas i David Marfil ‘Txupi', el 28 i 29 de desembre al Teatre Principal o l'espectacle ‘Diu el nen que ha vist un cèrvol' d'Àlex Pereira, el 25 de gener de 2021, també al Teatre Principal.

 

Finalment, en l'àmbit de les arts visuals el programa Singulart ha programat el Blanc Orígens amb l'exposició Spam! així com activitats i tallers entorn les arts gràfiques i el disseny. També s'inclou en aquest àmbit l'exposició del 50 aniversari de l'EMAID que s'inaugurarà divendres 15 de novembre a La Sala.

 

El programa Singulart vol promoure la creació, producció i exhibició de nous projectes per part dels professionals emergents de la ciutat i comarca i també projectes d'artistes consolidats que presenten formats innovadors i amb un cert risc creatiu.


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/1067/6/musica-moderna/mareta-bufona/
Enllaç a http://https://www.facebook.com/Auditoritoldra/Escena 25 torna a ser aquÝ!

04/11/2019

Si tens entre 18 i 25 anys i t'agrada gaudir de la cultura, no et deixis perdre aquesta oportunitat!

 

Els equipaments escènics (Teatre Principal i Auditori Eduard Toldrà) formem part de la campanya Escena 25, una campanya social impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per tal d'afavorir l'accés, a espectacles de teatre, música, dansa, circ, a persones d'entre 18 i 25 anys.

 

Podràs comprar les teves entrades a uns preus molt especials, a través de la plataforma Escena 25. No t'ho deixis perdre, tens temps fins al 30 de novembre, però volen!  


Enllaç a http://www.escena25.cat

Bona Castanyada!

31/10/2019

El dissabte 2 de novembre les taquilles del Teartre Principal estaran tancades, però podeu seguir comprant les vostres entrades per Internet a www.elprincipal.cat i www.auditoritoldra.cat.

 

Aprofitem per recordar-vos la programació del mes de NOVEMBRE!

 

Programació d'arts escèniques i música: 

- Dissabte 16 de novembre, a les 21:00 h, a l'Auditori Eduard Toldrà - MARETA BUFONA. Gràcies per acompanyà'ns! 

- Dissabte 23 de novembre, a les 21:00 h, al Teatre Principal - KINGDOM. Agrupación Señor Serrano.

- Diumenge 24 de novembre, a les 18:00 h, al Teatre Principal - BAOBAB. UN ARBRE, UN BOLET I UN ESQUIROL. La Pere Llimonera 

- Divendres 29 de novembre, a les 21:00 h i dissabte 30 de novembre, a les 18:00 i 21:00 h, a la iurta ubicada a la plaça de les Neus - MARC PARROT. Refugi.

 

Altres ACTIVITATS:

- Dijous 14 de novembre, a les 21:00 h, a l'Auditori Eduard Toldrà - PARLEM DE MÚSICA. Vladimir Ashkenazy: la mer i el violí de Boris Belkin, a càrrec de David Puertas. 

- Dissabte 30 de novembre, a les 12:00 h, a la iurta ubicada a la plaça de les Neus - VINE A FER EL VERMUT AMB MARC PARROT I PATATES PIQUÉ!

Aquesta activitat té places limitades i cal reserva prèvia a info@auditoritoldra.cat. Gratuït. 

- Dissabte 30 de novembre, a les 11:00 h, al Teatre Principal - TALLER DE CIRC. Amb Mar Rojas i David MArfil "Txupi".

Aquesta activitat té places limitades i cal reserva prècvia a info@elprincipal.cat. Preu: 3€ 

 

Programació de CINEMA:

- Dimarts 5 de novembre, a les 20:30 h - Cineclub Sala1: Genesis

- Dimarts 12 de novembre, a les 20:30 h - Cineclub Sala1: El Peral Salvaje 

- Dimecres 13 de novembre, a les 20:30 h - Documental del mes: El que la Walaa vol

- Dimarts 19 de novembre, a les 20:30 h - La Antena (CATCON - Convención Catalana de Ciència Ficció i Fantasia). 

- Dijous 21 de novembre, a les 20:30 h - Cicle Gaudí: Me llamo Violeta.

- Dimarts 26 de novembre, a les 20:30 h - Cineclub Sala1: Lumiere. Comienza la aventura! 

- Divendres 29 de novembre, a les 20:30 h - Docs for Action: Riverblue 

 

#entraenescena 

 

Un cap de setmana d'homenatges musicals.

23/10/2019


Aquest cap de setmana volem celebrar 40 anys de la fundació dels Grallers de l’Acord i un doble aniversari més, 250 del naixement de Beethoven i 50 de la mort de Robert Gerhard.
 
Divendres 25 d'octubre, a les 21 h, al Teatre Principal, gaudirem del Tribut a (Grallers de) l'Acord. Un concert que vol commemorar el 40è aniversari de la fundació dels Grallers de l'Acord (1979-2019). Un espectacle nou per homenatjar aquest grup de grallers històric, i una reivindicació de l'evolució qualitativa i la diversificació que ha experimentat el món de gralla des dels anys 70 a l'actualitat.  No podem explicar gaire cosa més, perquè volem que tot sigui una sorpresa, però sí que us podem dir que hi haurà molta qualitat musical de la mà dels grups: Quatre Quarts, Criatures, Inxa Brass Band i els mateixos Grallers de l'Acord. 
El guió de l’espectacle ha estat ideat pel Carles Giralt, l’Olga Jiménez i el Pau Orriols i el disseny de llums s’ha encarregat a Oriol Puig.

Diumenge 27 d'octubre, a les 19 h, a l'Auditori Eduard Toldrà, els solistes de la Camerata Eduard Toldrà, amb motiu del 250è aniversari del naixement de Beethoven i del 50è aniversari de la mort de Robert Gerhard, interpretaran “Suite per a instruments de corda, vent i piano” de Robert Gerhard i “Septimí per a corda i vent en Mi bemoll major” de L van Beethoven. La coincidència d’aquests dos aniversaris commemoratius ens permeten dedicar aquest concert a dos músics d’èpoques i llocs diferents, però transcendentals ambdós per a la història de la música universal.

Les entrades per als dos concerts es poden comprar per Internet a www.auditoritoldra.cat, des d’una hora abans de cada concert a les taquilles de l’equipament corresponent (divendres al Teatre i diumenge a l’Auditori) o dissabte de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal.

Aquesta setmana seguim la programaciˇ Escena

17/10/2019

Avui dijous 17 d'octubre la primera sessió d'aquesta temporada del Parlem de música. David Puertas ens parlarà del concert que es podrà escoltar el dissabte 19 d'octubre a l'Auditori de Barcelona "Markus Stenz dirigeix la 7a de Mahler".

 

Dissabte 19 d'octubre, a les 21 h, al Teatre Principal La Conquesta del Pol Sud, ens presentarà "Raphaëlle", l'espectacle que, després de "Nadia" i "Claudia", tanca la trilogia, d'aquesta companyia, sobre Dona, història i identitat. 

 

Diumenge 20 d'octubre, a les 18 h, a l'Auditori Eduard Toldrà, la formació Lleidart Ensemble, interpretarà "Fora de sèrie. La música de la petita pantalla", un original repertori que ens farà un recorregut pels temes musicals més sonats de la petita pantalla dels anys 80 fins a l'actualitat. És un concert per tots públics, en el que grans i petits gaudirem d'aquestes conegudes bandes sonores televisives.

 

Recordem que l'inauguració de l'exposició "Spam" de l'estudi Vasava, prevista pel divendres 18 d'octubre, al Centre d'Art Contemporani La Sala, queda aplaçada al divendres 25 d'octubre, amb motiu de la convocatòria de vaga general. 

 

 

Aquest mes d'octubre #ENTRAENESCENA!

09/10/2019

 

El divendres passat vam aixecar el teló, amb el teatre ple de gom a gom, tan a l'espectacle "Oscuridad" de l'actor vilanoví, Dafmis Balduz, com al primer espectacle familiar, de la mà de la Xarxa. 

 

La programació només ha començat, i esperem retrobar-nos amb tots vosaltres en alguna de les propostes que els equipaments municipals us ofereixen.

 

Aquest mes d'octubre podreu gaudir dels següents espectacles, concerts i exposicions...

 

- Divendres 11 d'octubre, a les 19h, a La Sala

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ "XXI BIENNAL D'ART CONTEMPORANI CATALÀ". 

- Dijous 17 d'octubre, a les 21h, a l'Auditori

PARLEM DE MÚSICA "MARKUS STENZ DIRIGEIX LA 7A DE MAHLER" a càrrec de David Puertas. 

- Divendres 18 d'octubre, a les 19h, a La Sala

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ "SPAM" DE L'ESTUDI VASAVA.

- Dissabte 19 d'octubre, a les 21h, al Teatre

RAPHAËLLE, de la conquesta del Pol Sud. Teastre documental

- Diumenge 20 d'octubre a les 18h, a l'Auditori

LLEIDART ENSEMBLE amb l'espectacle "Fora de sèrie. La música de la petita pantalla". Música tots públics

- Divendres 25 d'octubre, a les 21h, al Teatre

TRIBUT A (GRALLERS DE) L'ACORD amb els grups Criatures, Inxa Brass Band, Quatre Quarts i els propis Grallers de l'Acord. Música tradicional

- Dissabte 26 d'octubre a les 21h, al Teatre

LA REINA DE LA BELLESA DE LEENANE amb Marta Marco. Teatre

- Diumenge 27 d'octubre, a les 19h, a l'Auditori

SOLISTES DE LA CAMERATA EDUARD TOLDRÀ, dirigits per Marcel Ortega, interpretaran el concert Cicle Gerhard-Beethoven. Músicaclàssica

 

ATENCIÓ! NOVA INFORMACIÓ DE L'ABONAMENT FAMILIAR! 

Us comuniquem que podeu seguir comprant ABONAMENTS FAMILIARS pels espectacles familiars de la temporada que queden.

A partir d'ara aquest abonament inclou els espectacles següents: Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol, Contes 1.0, Viatjazz a Nova Orleans, Pianissimo circus, La princesa en texans, Maduuuixes i l'Obra de Tracart.

 

HORARI DE TAQUILLES 

Dissabte 12 d'octubre, la taquilla del Teatre Principal estarà oberta amb l'horari habitual, de 17 a 20h.

 

També podeu comprar les entrades per internet a www.elprincipal.cat i www.auditoritoldra.cat  

 

 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltr˙ Auditori Eduard ToldrÓ

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Auditori Eduard ToldrÓ
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltr˙ (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS