Auditori Eduard Toldrà

Temporada setembre 2018 - gener 2019

Veure tota la programació

Notícies

Què ens ofereix la programació Escena aquesta setmana?

12/12/2018

Aquesta setmana la programació Escena ens ofereix cinema, teatre i música.

 

La primera cita serà avui mateix, dimecres 11 de desembre a les 20:30h al Teatre Principal, amb el cicle Documental del Mes, i el documental Last days in Shibati.

 

El documental ens explica que el nen Zhou Hong i la senyora Xue Lian han de marxar de l’última barriada històrica que queda a la gran ciutat de Chongqing, ja que aviat serà destruïda per construir un nou barri. Obligats a abandonar el que ha estat casa seva fins aleshores, els estrets carrers del barri de Shibati fan de testimonis de la Xina més tradicional i històrica que està a punt de desaparèixer. La gentrificació pren moltes formes, i aquesta n’és una.

La destrucció de les antigues barriades a la Xina és un reflex de les polítiques urbanístiques, socials i culturals d’un país on allò vell, tradicional i històric ha de donar pas a allò nou, contemporani i sense ànima. Una reflexió sobre la canviant Xina contemporània que, a poc a poc, va deixant perdre la seva història i el seu llegat.

 

L'endemà mateix, dijous 13 de desembre a les 21h, en el marc del cicle Parlem de Música, a l'Auditori Eduard Toldrà, es projectarà el documentalJoan Manén. Variacions sense tema.

 

Un documental que reflecteix les motivacions i l'esforç continuat per fer present el llegat d'aquest gran músic, Joan Manén, i dibuixar el perfil musical i biogràfic del mateix, tot intentant comprendre les raons del seu oblit.

En acabar la projecció, tindrem l'oportunitat de poder parlar amb els responsables de la producció i de l'Associació joan Manén.

 

Seguint amb la programació musical, el diumenge 16 de desembre a les 19h a l'Auditori Eduard Toldr, de la mà de la Coordinadora Sardanista, formada per la Societat Sardanista Dansaires vilanovins i Amics de la sardana, podrem gaudir del ja tradicional concert Recordant Eduard Toldrà.

 

En aquesta edfició la Cobla Maricel, a les portes del seu desè aniversari, tè dos grans reptes en aquest concert que recorda, com en cada edició, la figura dels mestre Toldrà.

Una primera part on la Cobla interpretarà un repertori clàssic d’una dificultat cambrística i solista inigualable. I una segona part en la que, tot i els cent-un anys entre ambdues entitats, fusiona, per primera vegada, el so de la cobla amb les veus de l’Orfeó Vilanoví.

 

Les entrades es poden comprar per Internet a www.auditoritoldra.cat, el dissabte de 17 a 20h a la taquilla del Teatre Principal i des d'una hora abans del concert a la taquilla de l'Auditori.

 

Divendres 14 de desembre a les 20:30h al Teatre Principal Les noies de Mossbank Road ens explicaran una història que ens parla de l’amistat que sorgeix en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants, lluny del pes de la família. I és en aquesta casa d'estudiants, a Mossbank Road, entre els 18 i els 19 anys, que la Di, la Viv i la Rose faran l’estirada juntes, i juntes tastaran la llibertat de poder descobrir qui són més enllà del que els pares o l’entorn han projectat damunt de cadascuna d’elles.

Per aquest espectacle les entraces estan exhaurides. 

 

 

Aprofitem per recordar que properament...

 

- Dimarts 18 de desembre al Teatre - Cineclub Sala1: Buenos vecinos 

- Dissabte 22 i diumenge 23 a l'Auditori: Gloria i Magnificat de Vivaldi, amb el Cor Isquione i Orquestra Barroca Vespres d'Arnadí.

- Dimecres 26 de desembre a l'Auditori: concert de Sant Esteve amb la Camerata Eduard Toldrà i l'Orquestra de l'ECMM.

- Dissabte 29 i diumenge 30 al Teatre: Saturnàlia. Circ d'hivern de Vilanova i la Geltrú amb CAC Saltimbanqui .

 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/891/8/altres-musiques/cobla-maricel-i-orfeo-vilanovi

AVANÇ DE LA PROPERA TEMPORADA FEBRER-JUNY 2019!

05/12/2018

Us avancem alguns dels espectacles que formaran part de la propera TEMPORADA FEBRER-JUNY 2019 del Teatre Principal i de l'Auditori Eduard Toldrà.

AVANÇ PROGRAMACIÓ TEATRE PRINCIPAL

Si ens fixem en la programació de teatre i dansa, tindrem l'oportunitat de veure dalt de l'escenari del Principal el nostre actor més internacional, el SERGI LÓPEZ, amb l'obra EL CHICO DE LA ÚLTIMA FILA, escrita per Juan Mayorga i dirigida per Andrés Lima. L’obra compta amb dos vilanovins més, l’ANNA SERRANO, ajudant de direcció, i l’ARNAU COMAS, que forma part del repartiment de l’obra, al costat d’actors i actrius tan rellevants com MÍRIAM ISCLA, DAVID BAGÉS, Anna Ycobalzeta i Guillem Barbosa. L’obra tindrà lloc el DISSABTE 16 DE MARÇ, en dues funcions, a les 18h i 21h.

També podrem gaudir de l’obra LA IMPORTÀNCIA DE SER FRANK, d’Oscar Wilde, dirigida per DAVID SELVAS i guanyadora de tres Premis Butaca 2018. L’obra està interpretada per LAURA CONEJERO (Premi Butaca a la millor actriu de repartiment), DAVID VERDAGUER, JAUME MADAULA, PAULA JORNET(actriu i també Premi Butaca per la millor composició musical), Mia Esteve, Paula Malia i Norbert Martínez. Podrem veure aquesta comèdia el DISSABTE 9 DE FEBRER, a les 20:30h.

La tercera obra que us avancem és la producció de dansa contemporània de gran format SET OF SETS, de GUY NADER i MARIA CAMPOS. L’espectacle va ser estrenat al Festival Sismògraf i al Mercat de les Flors de Barcelona. La companyia compta amb una prestigiosa carrera que els seus treballs en diversos festival i teatres internacionals i nacionals com ara França, Bèlgica, Holanda, Líban, Índia i Corea del Sud, entre d’altres. Podrem gaudir del seu treball el DIUMENGE 26 DE MAIG, a les 19h.

AVANÇ PROGRAMACIÓ AUDITORI EDUARD TOLDRÀ

En l’àmbit de la música l’Auditori us convida a assistir a la presentació de l’últim treball de l’ANNA ROIG I L’OMBRE DE TON CHIEN, que juntament amb l’Àlex Cassanyes i la Big Band Project ens presentaran LA TENDRESSE, serà el DIUMENGE 10 DE FEBRER, a les 19h.

El treball de les WOM’S COLLECTIVE és el següent concert que us avancem, que tindrà lloc el DISSABTE 9 de MARÇ, a les 20:30h. Aquest quintet uneix el talent femení del panorama català actual en un treball discogràfic que ha comptat amb la col·laboració d'altres cantants catalanes de renom com Judit Neddermann, Núria Graham o Sara Pi.

I finalment volem destacar el concert de l’ALBA CARMONA el DISSABTE 13 D’ABRIL, a les 20:30h. L’excomponent de Las Migas, que ens presentarà el seu últim treball des d’una perspectiva molt personal.

ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA I VENDA D’ENTRADES I ABONAMENTS

El proper DIVENDRES 25 DE GENER, a les 20h al TEATRE PRINCIPAL, tindrà lloc l’acte de presentació de la PROPERA TEMPORADA FEBRER-JUNY’19 d’espectacles i exposicions del Teatre Principal, l’Auditori Eduard Toldrà i el Centre d’Art Contemporani La Sala. Com sempre, l’acte és obert a tots i totes i comptarà amb l’actuació i presència d’alguns dels intèrprets de la propera temporada. Us hi esperem!

La VENDA d’ABONAMENTS i d’ENTRADES tindrà lloc els dies 26 i 27 DE GENER a taquilles del Teatre Principal i al web dels dos equipaments simultàniament. En breu anunciarem els horaris de venda a taquilles.

JA TENIM GANES DE COMPARTIR AMB VOSALTRES LA NOVA TEMPORADA! US ESPEREM!


Arxiu adjunt en PDF


05/12/2018

AVANÇ DE LA PROPERA TEMPORADA FEBRER-JUNY 2019!

Us avancem alguns dels espectacles que formaran part de la propera TEMPORADA FEBRER-JUNY 2019 del Teatre Principal i de l'Auditori Eduard Toldrà.

AVANÇ PROGRAMACIÓ TEATRE PRINCIPAL
Si ens fixem en la programació de teatre i dansa, tindrem l'oportunitat de veure dalt de l'escenari del Principal el nostre actor més internacional, el SERGI LÓPEZ, amb l'obra EL CHICO DE LA ÚLTIMA FILA, escrita per Juan Mayorga i dirigida per Andrés Lima. L’obra compta amb dos vilanovins més, l’ANNA SERRANO, ajudant de direcció, i l’ARNAU COMAS, que forma part del repartiment de l’obra, al costat d’actors i actrius tan rellevants com MÍRIAM ISCLADAVID BAGÉS, Anna Ycobalzeta i Guillem Barbosa. L’obra tindrà lloc el DISSABTE 16 DE MARÇ, en dues funcions, a les 18h i 21h.

També podrem gaudir de l’obra 
LA IMPORTÀNCIA DE SER FRANK, d’Oscar Wilde, dirigida per DAVID SELVAS i guanyadora de tres Premis Butaca 2018. L’obra està interpretada per LAURA CONEJERO (Premi Butaca a la millor actriu de repartiment), DAVID VERDAGUER, JAUME MADAULA, PAULA JORNET(actriu i també Premi Butaca per la millor composició musical), Mia Esteve, Paula Malia i Norbert Martínez. Podrem veure aquesta comèdia el DISSABTE 9 DE FEBRER, a les 20:30h.

La tercera obra que us avancem és la producció de dansa contemporània de gran format 
SET OF SETS, de GUY NADER i MARIA CAMPOS. L’espectacle va ser estrenat al Festival Sismògraf i al Mercat de les Flors de Barcelona. La companyia compta amb una prestigiosa carrera que els seus treballs en diversos festival i teatres internacionals i nacionals com ara França, Bèlgica, Holanda, Líban, Índia i Corea del Sud, entre d’altres. Podrem gaudir del seu treball el DIUMENGE 26 DE MAIG, a les 19h.

AVANÇ PROGRAMACIÓ AUDITORI EDUARD TOLDRÀ

En l’àmbit de la música l’Auditori us convida a assistir a la presentació de l’últim treball de l’
ANNA ROIG I L’OMBRE DE TON CHIEN, que juntament amb l’Àlex Cassanyes i la Big Band Project ens presentaran LA TENDRESSE, serà el DIUMENGE 10 DE FEBRER, a les 19h.

El treball de les 
WOM’S COLLECTIVE és el següent concert que us avancem, que tindrà lloc el DISSABTE 9 de MARÇ, a les 20:30h. Aquest quintet uneix el talent femení del panorama català actual en un treball discogràfic que ha comptat amb la col·laboració d'altres cantants catalanes de renom com Judit Neddermann, Núria Graham o Sara Pi.

I finalment volem destacar el concert de l’
ALBA CARMONA el DISSABTE 13 D’ABRIL, a les 20:30h. L’excomponent de Las Migas, que ens presentarà el seu últim treball des d’una perspectiva molt personal.

ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA I VENDA D’ENTRADES I ABONAMENTS
El proper DIVENDRES 25 DE GENER, a les 20h al TEATRE PRINCIPAL, tindrà lloc l’acte de presentació de la PROPERA TEMPORADA FEBRER-JUNY’19 d’espectacles i exposicions del Teatre Principal, l’Auditori Eduard Toldrà i el Centre d’Art Contemporani La Sala. Com sempre, l’acte és obert a tots i totes i comptarà amb l’actuació i presència d’alguns dels intèrprets de la propera temporada. Us hi esperem!

La 
VENDA d’ABONAMENTS i d’ENTRADES tindrà lloc els dies 26 i 27 DE GENER a taquilles del Teatre Principal i al web dels dos equipaments simultàniament. En breu anunciarem els horaris de venda a taquilles.

JA TENIM GANES DE COMPARTIR AMB VOSALTRES LA NOVA TEMPORADA! US ESPEREM!


Arxiu adjunt en PDF


Cap de setmana musical

26/11/2018

Antilopez i Quartet Mèlt són les dues propostes musicals d'aquest cap de setmana.

 

 

El dissabte 1 de desembre a les 20:30h a l'Auditori Eduard Toldrà, el duet Antílopez presentarà, amb el seu últim treball Lista de reproducción, un nou concepte de cançó d'autor.

 

Són compositors i intèrprets de les seves cançons i espectacles, que es caracteritzen pel seu toc d'humor. Són músics, còmics, creadors, poetes, cronistes de la realitat, emprenedors, showmanes, i lliures! Dos autèntics herois quotidians, que amb humilitat i treball han aconseguit connectar amb el públic gràcies al boca a boca. 

Ells mateixos descriuren el seu estil personal com a Chiripop Absurdo Depresivo con Catarsis Tragicómica. 

 

Després d’una gira de tres anys amb l’espectacle Desprendimiento de rutina i que els ha portat a omplir les sales, teatres i festivals de tot l’estat, presenten Lista de reproducción, el seu quart disc-espectacle, on sobrevolen els diferents estils de música que han marcat la seva carrera barrejant-los amb un irreverent sentit de l'humor i una proximitat amb el públic fora del normal.

 

Quin és el secret d'aquests nois? Un directe únic al món, un espectacle que cal veure. El relleu natural dels Sabina, Krahe o el millor Kiko Veneno, barrejat amb l'absurd intel·ligent de La Trinca, Faemino y Cansado, el virtuosisme de Les Luthiers y el savoir faire de Lina Morgan.

 

El diumenge 2 de desembre a les 19:00h a l'Auditori Eduard Toldrà, el Quartet Mèlt presentarà el seu espectacle Xarrampim. 

 

Aquest grup vocal popularitzat gràcies a la seva participació al concurs televisiu Oh happy day, del qual es van proclamar guanyadors, ens presenta un concert molt especial amb nadales de casa nostra i famoses Christmas carols en clau de jazz. La màgia del Nadal, bressol del Quartet Mèlt, es troba en gran part en les cançons que l’expliquen. Nadales d’aquí i de l’altra punta del món s’uneixen a través de l’art del gran mestre Joan Albert Amargós, que les va arranjar brillantment per a quartet vocal i quartet instrumental. Donem doncs la benvinguda al Nadal de la manera més musical! 

 

Prèviament al concert, el Quartet Mèlt ens oferirà una trobada, una xerrada informal al voltant de la seva carrera artística, els seus treballs discogràfics, les seves aparicions mediàtiques o de tot allò que volgueu saber al voltant dels components del grup.

Aquesta activitat té places limitades i cal fer incripció prèvia a info@auditoritoldra.cat 

 

Les entrades dels dos concerts, es poden comprar a travès d'Internet a www.auditoritoldra.cat, el dissabte de desembre de 17:00 a 20:00h a la taquilla del Teatre Principal i des d'una hora abans de l'inici del concert a la taquilla de l'Auditori.

 

 

Altres activitats:

 

- Dimarts 27 de novembre a les 20:30h al Teatre Principal CINECLUB SALA1: EL CAPITÁN

- Dissabte 1 de desembre a partir de les 18:00h al Centre d'Art Contemporani La Sala EXPOSICIÓ: PESSEBRES DEL POBLE. EL POBLE EN ELS PESSEBRES

- Diumenge 2 de desembre a les 18:00h al Teatre ÇPrincipal XARAXA: ELS TRES PORQUETS de Dreams Teatre


Enllaç a http://www.antilopez.tv
Enllaç a http://www.quartetmelt.com

Aquesta setmana...

21/11/2018

 

Julio Manrique, Ángela Soler i la companyia Brodas Bros els protagonistes de la programació ESCENA d'aquesta setmana.

 

Amb les entrades ja exhaurides, el divendres 23 de novembre a les 20:30h al Teatre Principal, Julio Manrique protagonitzarà Èdip, una de les gran tragèdies gregues de la mà de la Perla 29 i dirigida per Oriol Broggi.

 

Èdip regna a Tebes juntament amb la seva esposa Jocasta, la vídua de Lai, el rei mort. Quan la ciutat està colpejada per nombrosos mals, el poble demana ajuda al seu rei i ell els promet venjança. Des de Delfos, Creont porta una mala notícia: qui va matar Lai és el causant d’aquesta tragèdia i només el seu càstig pot salvar la ciutat. Quan el rei de Corint, Pòlib -el qual Èdip considera el seu pare- mor, arriba la veritat: Èdip és el causant dels problemes de Tebes, perquè sense saber-ho ha mort el seu propi pare, el rei Lai, i Jocasta, amb qui s’ha casat i amb qui ha tingut quatre fills, és també la seva pròpia mare. Quan ella s’assabenta d’això es lleva la vida i el seu fill, davant el cadàver de la seva mare i esposa, s’arrenca els ulls desesperat i reclama el càstig que ell mateix va prometre al culpable, per així salvar Tebes.

 

El dissabte 24 de novembre, a les 20:00h, a la sala d'actes de la Gran Penya, i en el marc del programa de suport a la creació Singulart, Ángela Soler ens presentarà el seu últim treball Puntos cardinales. Aquest serà el segon concert del Cicle Contrapunt de tardor-hivern.

 

Este concierto irá del amor, del paso del tiempo, del precio que se paga por tener el coraje de salir de la zona de confort, cuando el instinto y el corazón te invitan a dar un salto que supone un riesgo y solo los años te dirán si mereció la pena. Irá de la vida previsible y exigua de energía que vive tanta gente en relaciones estancadas, de lo poco conscientes que somos de que solo tenemos una vida que malgastamos sin apurar, tantas veces. De lo tarde que nos damos cuenta de que tendríamos que haber sido más valientes, cuando ya ni el aliento ni la salud no acompañan. Ángela Soler  

 

En aquest cas, les entrades també es poden comprar per Internet a www.auditoritoldra.cat, el mateix dissabte de 17 a 19h a la taquilla del Teatre Principal i de 19 a 20h a la mateixa Gran Penya. 

 

I el diumenge 25 de novembre, a les 19:00h i novament el Teatre Principal, acollirà l'espectacle Hipstory, l'última de les creacións de la companyia de dansa Brodas Bros

 

Hipstory és un espectacle lúdic i didàctic, una barreja de hiphop amb història de la dansa i de la música. Amb explicacions, coreografies i gags humorístics, cinc ballarins i un músic us mostraran les diferències entre el pooping, el locking o el b-boying. Parlarem del beatbox, del scratch, de la música funk i inclús faran participar el públic en diverses ocasions. L'obra apropa als joves al món de la dansa. Experimentaran sensacions i emocions que seran provocades pels intèrprets a través del moviment del cos. Un apropament al hiphop des d'una vessant més pedagògica i didàctica.

 

Les entrades es poden comprar a travès d'Internet www.elprincipal.cat, el dissabte de 17 a 20h a la taquilla del Teatre Principal i des d'una hora abans de l'espectacle a la mateixa taquilla.

 

 

Demà, dijous 22 de novembre a les 21:00h a l'Auditori Eduard Toldrà, David Puertas ens oferirà una nova sessió del Parlem de música. En aquest cas parlarà de La Pastoral de Beethoven i el violonces de Truls Mork, relacionat amb el concert que l'endemà divendres 23, de l'OBC a l'Auditori de Barcelona.  

Les sessions del Parlem de música són gratuïtes. 

 

 

Altres activitats

 

- Dimecres 21 de novembre a les 19:00h al Teatre Principal / VOC. Premis i Mostra d'Audiovisual en català.

Venda d'entrades: des de 30' abans de la sessió. Preu: 2€

 

- Dijous 22 de novembre a les 20:30h al Teatre Principal / CICLE GAUDÍ: PETITET.

Venda d'entrades: des de 30' abans de la sessió. Preu: 4,5€ consultar descomptes).


Enllaç a http://www.elprincipal.cat
Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat

Titzina Teatro i la companyia Capicua tornen aquest cap de setmana al Teatre Principal

16/11/2018

Aquest cap de setmana en Teatre Principal acollirà les últimes dues creacions de les companyies Titzina Teatro i la companyia Capicua.

 

El dissabte 17 de novembre a les 20:30h al Teatre Principal, la companyia Titzina Teatro presentarà la última de les seves creacions La zanja.  

 

Titzina Teatro ha visitat el Principal amb obres com “Folie a deux”, “Exitus” o “Distancia 7 minutos”. Es tracta d’un dels referents a nivell estatal del teatre de creació. Els seus projectes de teatre compromès ens fan reflexionar sobre aquells temes que afecten a l’ésser humà. 

 

La Zanja explica un relat actual amb la història col·lectiva d'Europa i amèrica.  En Miquel, tècnic d’una multinacional minera, arriba a una explotació de la companyia sudamericana. Alfredo, l’alcalde, i la seva comunitat, esperen el nou “descobridor”. Es produeix el retrobament de dos mons i de dues maneres diferents d’entendre la vida. Les ambicions, les oportunitats i les conseqüències de l’establiment d’una mina marquen el futur del poble i les relacions entre veïns. Els protagonistes seran transportats a un moment clau de la història durant el descobriment d’Amèrica. La trobada entre Pizarro i Atahualpa.

 

El diumenge 18 de novembre a les 18h al Teatre Principal, la companyia Capicua presentarà la seva nova creació Koselig, un espectacle de circ i teatre gestual per a tots els públics.

 

Un carruatge porta a cinc personatges que convertiran la seva quotidianitat en escenes plenes de circ, teatre i humor. Aquests personatges, plens de records, experiències, pors, il·lusions dificultats i proeses mostraran la seva manera de ser a través de diferents tècniques aèries: trapezi fix giratori, corda doble i màstil.

 

Aquest espectacle forma part del projecte de cooperació del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea: De Mar a Mar, Pirineus de Circ, un projecte de treball transfronterer en l’àmbit del circ contemporani que es va iniciar al maig del 2016. Aquest projecte està Liderat per La Grainerie de Toulouse, partint del diagnòstic sobre aquest sector artístic. Un treball creat per donar valor i potenciar al circ a banda i banda dels Pirineus. Permet a artistes emergents i consolidats,  crear espectacles i treballar les seves peces, gràcies a beques de creació i de recerca a ambdós costats de la frontera. Així doncs, la mecànica de funcionament s’ha establert  Un treball per tal de fomentar la presència de circ en les programacions culturals de les poblacions implicades. 

 

El Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú forma part del projecte des dels seus inicis, i gràcies a això hem pogut gaudir dels espectacles “Intarsi” de la companyia Eia, “Udul” de la companyia Los Galindos i aquesta temporada “Koselig” de la companyia Capicua.

 

La companyia Capicua sorgeix el 2009. El 2013, amb l’espectacle Entredós, són guanyadors de diversos premis, entre ells: premi al millor espectacle de teatre a la Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca. 

 

Les entrades dels dos espectacles es poden comprar a travès d'Internet, el dissabte de 17 a 20h a la taquilla del Teatre Principal i el mateix dia de l'espectacle des d'una hora abans.

 

 

Altres activitats:

 

  

Divendres 16 de novembre a les 19h al Centre d'Art Contemporani La Sala

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ: EL REPTE I L'OBSTINACIÓ EN LA COL·LECCIÓ MACBA.

Gratuït

 

Divendres 16 de novembre a les 20:30h al Teatre Principal

DOCS FOR ACTION: FOOD COP. 

Les entrades es podran comprar al Teatre Principal des de 30' abans de la projecció .

 

Diumenge 18 de novembre a les 19h a l'Auditori Eduard Toldrà

CONCERT DE SANTA CECÍLIA amb el grup GRUP DE VENTS I PERCUSSIÓ I LA BANDA MESTRE MONTSERRAT de l'ECMM.

Les entrades d'aquest concert es podran comprar el mateix dia del concert des d'una hora abans a l'Auditori Eduard Toldrà a un preu de 5€.   

 


Enllaç a http://www.elprincipal.cat/840/1/teatre/la-zanja/
Enllaç a http://www.elprincipal.cat/841/3/familiar/koselig/

Aquest cap de setmana... Mala Broma i Amaia Hernández Trio

05/11/2018

Mala broma, una comèdia que posa al límit els seus protagonistes i el concert d'Amaia Hernández Trio, en el marc del cicle Contrapunt, són les propostes d'aquesta cap de setmana.

 

El divendres 9 de novembre a les 20:30 h, el Teatre Principal ens oferirà l'espectacle Mala broma de JORDI CASANOVAS i interpretada per ANNA SAHUN, ERNEST VILLEGAS I ÒSCAR MUÑOZ. 

 

Dos antics amics es retroben després de vint anys. Quan eren joves, presentaven plegats un programa radiofònic d’humor. Ara un d’ells ja ha triomfat com a humorista però l’altre ha fracassat com a periodista.

Els dos fan una juguesca al voltant d’un tema que els apassiona: els límits de l’humor. Serà capaç el periodista de fer la broma més forta que pugui imaginar a la seva dona? 

 

Comèdia, drama, tragèdia, enveja, desconfiança, amor, humor, pederàstia,

desigualtat de gènere, frustració, angoixa, xantatge i topall

sobre fins on poden arribar segons quines bromes pesades...

 

ES POT FER BROMA DE TOT?

QUINS SÓN ELS LÍMITS DE L’HUMOR?

DE QUÈ NO ES POT FER MAI BROMA?

DE QUI NO ES POT RIURE MAI?

... QUAN LA BROMA SURT MALAMENT, L’HUMOR TAMBÉ POT MATAR.

 

Això si, la diversió està assegurada!

 

El dissabte 10 de novembre, a les 20 h a la sala d'actes de la Gran Penya (rambla principal, 52) AMAIA HERNÁNDEZ TRIO, una formació creada per AMAIA HERNÁNDEZ (a la veu), ANTONI OLAF (al piano) i NESTOR BUSQUETS (a la bateria), ens presentarà el seu concert El principio del final. 

 

Amaia Hernández, cantant d’origen basc nascuda a Donosti i establerta a Vilanova i la Geltrú des de fa anys, s’ha format i treballat amb músics reconeguts dins el panorama jazzístic més actual.

Actualment combina el seu projecte personal de composició de temes propis amb un projecte de versions jazz i soul. En aquesta ocasió, acompanyada d’Antoni Olaf (piano) i Nestor Busquets (bateria) ens oferirà en format trio el concert El principio del final.

 

L’Amaia ens presenta en aquesta edició de Contrapunt un repertori ple de sensibilitat, vitalitat alhora que passional, característiques que defineixen a l’artista i a la seva posada en escena. L’artista viu la música des de les emocions i les vivències; les seves cançons ens parlen d’això, de com conviure amb l’exterior sense perdre la teva ànima, d’adaptar-te al que és inesperat, de deixar-te sorprendre, de conviure amb el teu tempo, i sobretot a gaudir el viatge de la vida des de l’autenticitat. Tot això l’ha portat a explorar la consciència corporal i auditiva per acostar la música a una escolta activa des de les percepcions.

Un repertori amb temes propis, temes clàssics, temes poc coneguts, temes jazzístic... 

 

Les entrades es poden comprar a travès de les webs www.elrpincipal.cat o www.auditoritoldra.cat, el dissabte de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal i des d'una hora abans del concert a la mateixa Gran Penya.

 

 

 

 


Enllaç a http://www.elprincipal.cat/839/1/teatre/mala-broma-de-jordi-casanovas
Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/887/6/musica-moderna/amaia-hernandez-trio

Torna el cicle Contrapunt

29/10/2018

Aquest mes de novembre els concerts de proximitat es faran a la Gran Penya.

 

Els dissabtes 10 i 24 de novembre torna el cicle Contrapunt de música de petit format, de proximitat, interpretada per joves músics. Aquest cicle s'emmarca en el programa de suport a la creació SINGULART, impulsat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. 

 

Es tracta de dos concerts, ubicats en un espai diferent de les anteriors edicions, un espai proper on intèrprets i públic estiguin a prop. 

En aquesta ocasió, els concerts es faran a la sala d'actes de la Societat Gran Penya, al número 52 de la rambla Principal. La novetat d'aquest Cicle Contrapunt és que és "amplificat", perquè les propostes presentades no seran en acústic, com en les passades edicions.

 

El primer concert serà el dissabte 10 de novembre a les 20 h amb AMAIA HERNÁNDEZ TRIO.

L'Amaia Hernández, cantant d'origen basc nascuda a Donosti i establerta a Vilanova i la Geltrú des de fa anys, s'ha format i treballat amb músics reconeguts dins el panorama jazzístic més actual.

Actualment combina el seu projecte personal de composició de temes propis amb un projecte de versions jazz i soul. En aquesta ocasió, acompanyada d'Antoni Olaf al piano i Nestor Busquets a la bateria, oferirà en format trio el concert "El principio del final".

 

El segon concert serà el dissabte 24 de novembre a les 20 h, amb ÁNGELA SOLER, que presentarà el seu treball "Puntos cardinales".

L'Ángela Soler és una cantautora alacantina que viu des de fa gairebé vint anys a Vilanova i la Geltrú. El seu primer treball, "No me basta", el va presentar a Barcelona Georges Moustaki, amb qui va actuar al Mercat de les Flors com a estrella convidada, juntament amb Paco Ibáñez i Maria del Mar Bonet. Les seves cançons parlen de l'amor i el desamor, de la turbulència dels sentiments. "Lágrimas de menta" va ser la seva segona publicació. També és autora d'un llibre de relats, "Donde me lleva el agua". Actualment és professora d'Història a CEA, New Haven University. 

 

Al final dels concerts s'oferirà una copa de vi per gentilesa de Mas dels clavers i la col·laboració de 12 D.O.'s.

 

Les entrades són limitades i no numerades, i es poden comprar al preu únic de 10€, i 5€ pels menors de 25 anys que ho acreditin amb el DNI, a través d'Internet a www.auditoritoldra.cat, cada dissabte de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal, i des d'una hora abans del concert a la Gran Penya. 

 

Més informació a www.auditoritoldra.cat, www.facebook.com/Auditoritoldra i Instagram @auditoritoldra


Arxiu adjunt en PDF

Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/887/6/musica-moderna/amaia-hernandez-trio
Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/888/6/musica-moderna/angela-soler

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS