Auditori Eduard Toldrà

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programació

Notícies

Dia Mundial del Circ i Conferència Espectacular les activitats teatrals d'aquest cap de setmana

11/04/2019

El Teatre Principal i l’ Escola de Circ Saltimbanqui, un any més, uneixen esforços per tal d’organitzar la celebració del Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú, que enguany serà els dies 13 i 14 d’abril. La celebració s'emmarca en el 'World Circus Day', on hi ha programades activitats arreu del planeta durant el mateix cap de setmana.

L'Escola de Circ Saltimbanqui ha programat tot un seguit d’espectacles al carrer els dies 13 i 14 el matí. Seran un total d’11 companyies que actuaran a la plaça de la Vila i a la plaça de les Neus durant aquests dos dies.

Entre les companyies hi podem trobar: Malabaring Brutal, Moi Jordana, Heyokka, Penkenio Nahuel, Akro Kraks, Nando Caneca, Maria Cavagnero, Cia. Sputniks, Escola de circ Saltimbanqui, Mr Copini, Penélope y Aquiles i Deux á la Tàche.

Per consultar els horaris detallats de les activitats cliqueu l'enllaç inferior.

Per altra banda, el Teatre Principal sempre celebra el DMC amb la programació d’un espectacle de circ dirigit a tots els públics. Enguany podrem veure ENVÀ, de la cia Amer i Àfrica, el diumenge 14 d’abril a les 18h.

Entre 250kg de palla i 125kg de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l'humor i la composició de l'espai sobre el concepte de l'estupidesa humana. Amer Kabbani i Àfrica Llorens formen aquesta companyia de circ contemporani centrada en la investigació sobre la tècnica de mans a mans que els dur a cercar un llenguatge propi. Envà explora les noves possibilitats en la cerca de la fragilitat del moviment i les formes. L’obra compta amb el suport de la Central del Circ, Hameka Fabrique des Arts de la rue, La Grainerie fabrique des arts du cirque et de l'itinérance. L’any 2018 va rebre l’UMORE AZOKA Premi al Millor Espectacle de Leioa.

El Teatre Principal programa aquesta obra en el marc del projecte del que en forma part,“De Mar a Mar. Pyrénées de Cirque”, amb la Xarxa d’activitats culturals Transversal, en el marc del programa europeu POCTEFA i finançat pel fons FEDER.

Les entrades per Envà es poden adquirir per Internet a www.elprincipal.cat, a taquilles del Principal els dissabtes de 17 a 20h i 1h abans de l’inici de l’espectacle a taquilles del Teatre.

Dissabte 13 d'abril a les 19h, David Espinosa ens oferirà Conferència Espectacular, una particular classe magistral sobre les arts escèniques multidisciplinàries.

Un repàs i un homenatge als artistes que han marcat la trajectòria de David Espinosa, que combina la paraula amb la manipulació d’objectes, l’acció coreogràfica i el teatre d’ombres. Un recorregut audiovisual per la història de teatre no convencional a Catalunya i a la resta d’Europa a través de les vivències de l’artista escènic David Espinosa, que creu que ha arribat el moment de fer recompte de la seva trajectòria. Un projecte de Noves Escenes - Transversal.

Les entrades es poden comprar per Internet a www.elprincipal.cat, dissabte de 17 a 20h i diumenge des d'una hora abans de l'espectacle, a la taquilla del Teatre. 


Arxiu adjunt en PDF

Enllaç a http://www.elprincipal.cat/940/4/circ/envaAlba Carmona ens presenta el seu projecte personal

08/04/2019

El dissabte 13 d'abril a les 21 h, l'Alba Carmona, estudiosa de la música d'arrel i que s'ha mogut durant anys entre els sons de les músiques populars i de les músiques modernes, ens presentarà el seu últim disc, a l'Auditori Eduard Toldrà.

 

Quan parlem de l'Alba Carmona segurament ens ve al cap Las Migas però, des de principis de l'any passat, la vocalista d'aquesta formació, va decidir deixar el grup per iniciar un projecte personal, un disc en solitari, que porta per títol el seu mateix nom Alba Carmona. "Ahora la vida me lleva por otro camino. Un camino musical en el que tengo puesto todo mi corazón y cariño".

Les experiències al llarg de 18 anys en la música, el pas del temps i les emocions de la seva recent maternitat li han provocat la necessitat d'expressar-se, per primera vegada, amb veu pròpia.

 

Alba Carmona és un disc amb temes compostos, quasi íntegrament, per ella i produïts per Jesús Guerrero. 

 

Les entrades es poden comprar per Internet a www.auditoritoldra.cat, el dissabte de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal i de 20 a 21 h a la taquilla del mateix Auditori.

 

Dijous 11 d'abril a les 21 h una nova sessió del Parlem de música. En aquest cas, serà la projecció del documental TRIP TO ASIA. LA RECERCA DE L'HARMONIA. 

 

Un documental de Thomas Grube que ens ofereix una excursió musical amb imatges fascinants acompanyades de l’entusiasme, la solitud, l’exigència i la pressió per arribar a la perfecció en l’execució musical. Un viatge al cor d’Àsia d’una de les millors orquestres del món, l'Orquestra Filhàrmonica de Berlín i Sir Simon Rattle.

En acabar obrirem un fòrum conduït per membres de l’Associació Musical Eduard Toldrà.

Aquesta activitat és gratuïta. 

 

Divendres 12 d'abril a les 20 h la Banda de música Mestre Montserrat i Oxfam Intermón Vilanova i la Geltrú ofereixen un concert benèfic.

 

Oxfam Intermón, és una ONG experta en aigua i sanejament. A través de la seva resposta humanitària ha atès més de 15 milions de persones en tasques de subministrament d'aigua, sanejament i higiene. 

 

Els diners de la venda d’entrades es destinarà íntegrament al subministrament de kit de rentat de mans amb el que salvar la vida de centenars de nenes i nens. Les diarrees són la causa del 40% les morts a la fase aguda d'una emergència, el 80% de les quals es dóna entre nenes i nens menors de dos anys. El senzill acte de rentar-se les mans amb aigua i sabó, pot reduir el risc de malalties diarreiques en gairebé la meitat.

 

Més de 2.100 milions de persones a tot el món no tenen encara accés a aigua potable a casa seva, sobretot a les zones rurals, i són les dones les més perjudicades per aquesta situació. A més, 1.000 nenes i nens moren al dia a causa de l'aigua en mal estat, la manca de sanejament o una higiene inadequada.

 

Les entrades es poden comprar a la botiga Oxfam Intermón (plaça dels Cotxes, 3). O des d'una hora abans del concert al mateix Auditori, si en queden disponibles. 

 

 

 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/939/8/altres-musiques/alba-carmonaUna sorprenent i atrevida adaptació del clàssic dels germans Grimm.

04/04/2019

Encetem un mes nou, i com ja és habitual, el primer diumenge del mes, ho fem de la mà de La Xarxa d'Espectacles Infantils i Juvenils de Vilanova i la Geltrú. Aquest diumenge la companyia Zum Zum Teatre ens presentarà el seu espectacle Gretel i Hansel.

 

La companyia lleidatana ZUM ZUM TEATRE re-visita HANSEL & GRETEL, un dels contes més coneguts de la transmissió oral d'històries, contes i llegendes.

 

Dos comediants evoquen els paisatges dels contes mitjançant la paraula, la utilització d'objectes quotidians i d'instruments musicals, creant un bosc de somni, transformant l'espai escènic i transportant-nos al cor màgic i fantàstic dels contes. 

GRETEL & HANSEL  reivindica el protagonisme de Gretel en el conte. En realitat, encara que és Hansel qui té la idea primer de les pedres i després del pa, la resolució del conflicte passa per l'enginy i la determinació de Gretel que fins i tot arriba a enfrontar-se físicament a la bruixa. Al final de la nostra història, Hansel reconeix el rol de Gretel i li dedica l'última cançó de l'espectacle.

UN CONTE PER VEURE, ESCOLTAR I OLORAR tota la família.

 

FITXA ARTÍSTICA

Autors: Germans Grimm

Dramatúrgia: Luca Radaelli i Ramon Molins

Espai Escènic: Lino Brusa i ZUM-ZUM

Música: Antoni Tolmos

Vestuari:  ZUM-ZUM

Il·lustracions: César Samaniego

Edició i post-producció de vídeo: Ferran Blanch

Il·luminació: Lino Brusa i Stagelab

Producció d’imatge i so: Stagelab

Producció: ZUM-ZUM TEATRE

Direcció: Luca Radaelli

Comediants: Begonya Ferrer i Ramon Molins

 

Les entrades es poden comprar per Internet a www.elprincipal.cat, el dissabte de 17 a 20h i el diuemnge des d'una hora abans de l'espectacle a la taquilla del Teatre Principal.

 

I la setmana que ve al Teatre...

- dimarts 9 d'abril a les 20:30 h - CINECLUB SALA1: PÁJAROS DE VERANO.

- Dimecres 10 d'abril a les 20:30 h - DOCUMENTAL DEL MES: NAMRUD (TROUBLEMAKER).

- Dissabte 13 d'abril a les 19:00 h - CONFERÈNCIA ESPECTACULAR de David Espinosa.

- Diumenge 14 d'abril a les 18:00 h - ENVÀ d'Amer i Àfrica circ cia

 


Enllaç a http://www.elprincipal.cat/index.phpSalvador Brotons dirigeix la Camerata Eduard Toldrà amb Pau Montané i Ivan Herranz com a percussionistes solistes

03/04/2019


Percusions percudides és el títol triat del concert que el diumenge 7 d'abril a les 19h la Camerata Eduard Toldrà, amb Pau Montané i Ivan Herranz, com a percussionistes solistes, sota la batuta de Salvador Brotons, ens interpretaran.
 
Salvador Brotons, compositor de més de 140 obres, majoritàriament orquestrals i de cambra; gran director d'orquestra, també professor de l'ESMUC i col·laborador habitual de la Camerata Eduard Toldrà, ens dirigirà un repertori molt especial.
 
El concert tindrà dues parts, una primera amb obres d'Enric Morera, Ricard Lamote de Grignon, Xavier Montsalvatge i una de pròpia (Dues peces per a cordes Op. 14). I una segona part en la que Salvador Brotons ens proposa la seva obra per a 2 percussionistes solistes i orquestra de corda (Percepcions Percudides  Op. 103).
 
El resultat d'aquesta segona part serà espectacular perquè els 2 solistes s'enfronten a 2 sets de percussió de grans dimensions que dialoguen entre ells i l'orquestra per tal de suggerir-nos diversos ambients de Relax, Conflicte, Por, Inquietud, Odi i Terror i Amor i Pau.


Les entrades es poden comprar per Internet a www.auditoritoldra.cat, el dissabte 6 d'abril de 17 a 20h a la taquilla del Teatre Principal i des d'una hora abans del concert a la taquilla del mateix Auditori.
 
 
I la setmana que ve a l'Auditori... 
 
- Dijous 11 d'abril, a les 21h a l'Auditori - Parlem de música. En aquesta ocasió en la trobada veurem el documental TRIP TO ASIA. LA RECERCA DE L'HARMONIA, un docuemntal de l'Orquestra Filharmònica de Berlín i Sir Simon Rattle, en el que s'ofereix una excursió musical amb imatges fascinants acompanyades de l’entusiasme, la solitud, l’exigència i la pressió per arribar a la perfecció en l’execució musical. Un viatge al cor d’Àsia d’una de les millors orquestres del món.
 
- Divendres  12 d'abril a les 20h a l'Auditori - Concert de la Banda Mestre Montserrat en benefici d'Intermon Oxfam Vilanova. L'objectiu és aconseguir fons per proporcionar kit de rentat de mans amb el qual salvar la vida de centenars de nenes i nens. Uneix-te al repte ara! Aconsegueix la teva entrada a la Botiga OI de la Plaça dels Cotxes o al Auditori, una hora abans del concert.
 
- Dissabte 13 d'abril a les 21h a l'Auditori - Concert d'Alba Carmona. Després de participar en molts projectes, enceta el seu projecte més personal. 
Estudiosa de la música d'arrel, Alba Carmona s'ha mogut durant anys entre els sons de les dierents músiques populars i la música moderna. 
Ha trepitjat una infinitat d'escenaris al costat d'artistes amb qui ha aprés i compratit molt: Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Dominguez, Las Migas, Mauricio Sotelo ... 
Les experiències al llarg de 18 anys en la música, el pas del temps i les emocions de la seva recent maternitat li han provocat la necessitat d'expressar-se, per primera vegada, amb veu pròpia.
 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/937/5/musica-classica/camerata-eduard-toldra/

Un any més la Banda de Música Mestre Montserrat i Oxfam Intermón organitzen un concert solidari

29/03/2019

Oxfam Intermón, és una ONG experta en aigua i sanejament. A través de la seva resposta humanitària ha atès més de 15 milions de persones en tasques de subministrament d'aigua, sanejament i higiene.
 

El proper 12 d’abril, a les 20h al Auditori Eduard Toldrà, la Banda de Música Mestre Montserrat oferirà un concert en benefici  del “Repte Solidari” del Equip de Voluntaris d’Oxfam Intermón de Vilanova i la Geltrú.
 
Els diners de la venda d’entrades es destinarà íntegrament al subministrament de kit de rentat de mans amb el que salvar la vida de centenar de nenes i nens. Les diarrees són la causa del 40% les morts a la fase aguda d'una emergència, el 80% de les quals es dóna entre nenes i nens menors de dos anys. El senill acte de rentar-se les mans amb aigua i sabó, pot reduir el risc de malalties diarreiques en gairebé la meitat.
 
Més de 2.100 milions de persones a tot el món no tenen encara accés a aigua potable a casa seva, sobretot a les zones rurals, i són les dones les més perjudicades per aquesta situació. A més, 1.000 nenes i nens moren al dia a causa de l'aigua en mal estat, la manca de sanejament o una higiene inadequada.
 
 
Si vols col·laborar amb la causa, pots comprar la teva entrada a la botiga Oxfam Intermón (Plaça dels Cotxes, 3). O des d'una hora abans del concert al mateix Auditori, si en queden disponibles.


Enllaç a http://www.facebook.com/Oxfamvng

CELEBREM EL DIA MUNDIAL DEL TEATRE OFERINT-VOS PREUS ESPECIALS!

27/03/2019

Avui dimecres 27 de març celebrem el DIA MUNDIAL DEL TEATRE i per això us volem oferir PREUS ESPECIALS per a molts dels espectacles del Teatre Principal i de l'Auditori Eduard Toldrà de l'actual temporada FEBRER-JUNY2019.

Tots els espectacles de la temporada tenen un preu especial excepte: Projecte Miserables, Gretel i Hansel, Cantem!, Believers, Quimera, concert de Vidal Soler i de Liam Martínez, Tots Dansen i Matilda.

Només cal que en el web, seleccioneu l'espectacle que us interessa i us apliqueu el descompte DIA MUNDIAL DEL TEATRE. Aquest descompte només es pot aplicar amb la compra d'entrades per Internet al web del Teatre i de l'Auditori i només avui , dimecres 27 de març, fins a les 12h de la nit.

Bon teatre, bona cultura!


Enllaç a http://www.elprincipal.cat
Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat

La Medusa Fest i la JOSPAG els protagonistes d'aquest cap de setmana a l'Auditori.

22/03/2019

El dissabte 23 de març, l'Auditori acull, una edició més de La Medusa Fest. I el diumenge 24 de març, la JOSPAG (Jove Orquestra Simfònica Penedès, Anoia, Garraf) oferirà el concert final d'aquesta 5ª trobada.

 

La Medusa Fest és el festival anual organitzat per La Medusa Rocks, el braç musical de l’entitat vilanovina La Medusa, on es dona cabuda a noves propostes musicals de la ciutat i d’àmbit nacional. Des de la passada edició, La Medusa Fest s'ubica a l'Auditori Eduard Toldrà, i enguany, a la 8ª edició del festival, hi actuarà Za!, Balago, Banani, Ganges, Go cactus, Jorra i Gomorra, Jaime L. Pantaleón, Pinpilinpussies, Sierra i Suïte Momo.

 

Una jornada completa amb actuacions correlatives que segueixen la línia marcada pels habituals concerts mensuals de La Medusa Rocks.

 

Les entrades de La Medusa Fest es poden comprar per Internet a l'enllaç inferior. 

 

El diumenge 24 de març la JOSPAG, la Jove Orquestra Simfònica del Penedès-Anoia-Garraf, ens oferirà el concert final de la trobada anual. El programa del concert comptarà amb obres de L. van Beethoven, F. Schubert i J. Haydn. 

 

La JOSPAG és un projecte musical de formació de qualitat per a joves estudiants de grau professional i nivell mitjà, creat i organitzat per escoles i conservatoris de la Zona 7 de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música), que inclou les comarques del Penedès, Anoia i Garraf.

En aquesta edició Albert Gumí en serà el director, i comptarà amb la col·laboració del Cosmos Quartet als parcials de corda i de Carles Chordà als parcials de vent metall.

 

Les entrades pel concert de la JOSPAG són gratuïtes.

 

 


Enllaç a http://www.ticketea.com/entradas-festival-la-medusa-fest-2019
Enllaç a http://https://www.vilanova.cat/ecmusica/la-jospag-ve-a-casa/

Nou espectacle de L'Estaquirot Teatre!

21/03/2019

La companyia vilanovina L'Estaquirot Teatre ens presenta el seu última espectacle "L'Aventura d'avorrir-se".

 

El diumenge 24 de març, en dues sessions, a les 12h i a les 18h, la companyia local l'Estaquirot Teatre ens presentarà el seu últim espectacle de creació per a públic familiar "L'Aventura d'avorrir-se".

 

A través de la història de la Rita, la companyia de teatre l'Estaquirot, pretén motivar la creativitat dels nens i les nenes així com reflexionar sobre la gestió del temps i la quantitat de joguines i regals que tenen a casa.

 

La Rita és una nena que tot i tenir moltes joguines, sempre s’avorreix i no sap jugar sola. Però un dia a casa de l’àvia, amb un simple aneguet de goma comença una aventura que la portarà a viatjar amb la imaginació al món dels colors, descobrint personatges sorprenents... I ara sempre vol anar a casa l’avia per avorrir-se una estoneta!

 

Fitxa artística de l'espectacle:

AUTORIA: L’Estaquirot Teatre

DIRECCIÓ: Guillem Albà

INTÈRPRETS I MANIPULADOR/ES: Núria Benedicto, Olga Jiménez i Albert Albà

DISSENY ESCENOGRAFIA I TITELLES: Alfred Casas

CONSTRUCCIÓ: Cia L’Estaquirot Teatre, Alfred Casas i Pedro Jiménez

 

Les entrades d'aquest espectacle es poden comprar per Internet a www.elprincipal.cat, el dissabte de 17 a 20h a la taquilla del Teatre i des d'una hora abans de l'espectacle a la mateixa taquilla del Teatre.


Enllaç a http://www.elprincipal.cat/934/1/teatre/laventura-davorrir-se
Enllaç a http://www.estaquirot.com/ca/aventura.phpNotícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS