Auditori Eduard Toldrà

Programació Temporada febrer - juny 2020

Veure tota la programació

Notícies

ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ ESCENA

22/01/2020

Diumenge 26 de gener a les 18 h, al Teatre Principal, Marc Bala i el grup Janio Marti Project ens presentaran la nova programació ESCENA febrer - juny 2020.

 

Tal i com hem anat fent en les últimes temporades, hem preparat un acte en el que presentarem el contingut de la programació Escena, dels equipaments culturals municipals (Teatre Principal, Auditori Eduard Toldrà i Centre d'Art Contemporani La Sala), entre els mesos de febrer a juny.

En aquest acte complementarem la programació que fa uns dies ja vam avançar amb els espectacles següents: La Rambla de les Floristes, del Teatre Nacional de Catalunya, l'exposició d'Armand Cardona Torrandell, Estómac de la Clara Peya, l'exposixió Elogi del Malentès, Paraísos Mejores, de Javier Ruibal, Trama de Roser López Espinosa i Cobertura de Bruno Oro i Clara Segura.

L'acte serà presentat per Marc Bala, cantant i compositor dels grups vilanovíns Copa Lotus i Mareta Bufona i periodista i comunicador, com a col·laborador del programa de ràdio La primera hora de Rac105 i del programa televisiu Tot es mou de TV3, entre d'altres. El presentador estarà acompanyat durant tot l'acte de la formació musical Janio Marti Project, liderada per Josep Martí "Pinyu", en homenatge al grup Harlem Group Days, posteriorment Orquestra Janio Marti. Durant l'acte també comptarem amb alguns dels protagonistes de la temporada, que ells mateixos ens explicaran els seus projectes i per acabar, una copa de cava.

 

VENDA D'ABONAMENTS I D'ENTRADES 

La venda d'abonaments començarà el DISSABTE 1 DE FEBRER DE 2020, a partir de les 11h per Internet i d'11 a 14 i de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal.

La venda d'entrades començarà el DIUMENGE 2 DE FEBRER DE 2020, a partir de les 11h per Internet i d'11 a 14 i de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal.Música per gaudir amb família

15/01/2020

Diumenge 19 de gener a les 18 h a l'Auditori Eduard Toldrà Viatjazz a Nova Orleans amb la Cia. Roger Canals.

Viatjazz a Nova Orleans és més que un simple concert de jazz dixieland. És un viatge explosiu i animat cap a Nova Orelans, bressol del jazz més clàssic; i a la vegada, és una experiència pictòrica del graffiti. És una audició participativa que reflexiona sobre les emocions més universals de la música trenant un diàleg fantàstic amb l’art urbà; L’spray de colors llampants pinta la música de l’època del blanc-i-negre!

Un espectacle per explicar el fet musical a través d’un diàleg amb un dels exponents de l’art urbà, el grafiti. Una simbiosi ideal per entretenir i divulgar amb les potencialitats d’aquests dos llenguatges comunicatius: música i pintura.

 

Les entrades es poden comprar per Internet a través de www.auditoritoldra.cat, a la taquilla del Teatre Principal el dissabte de 17 a 20 h i a la taquilla del mateix Auditori Eduard Toldrà, des d'una hora abans del concert.

 

Anem tancant la temporada ESCENA

10/01/2020

El mes de gener 2020 segueix ple d'activitat cultural, i continuem amb la temporada setembre 2019 - febrer 2020.

 

Avui, divendres 10 de gener, a les 21 h al Teatre Principal Abans que es faci fosc, un espectacle que ens convida a fer un viatge pel cosmos i a la vegada un viatge interior, en el que la protagonitza, l'actriu Míriam Iscla, intenta buscar-se a si mateixa. 

 

Diumenge 12 de gener, a les 19 h a l'Auditori Eduard Toldrà la Banda de Música Mestre Montserrat ens oferirà el Concert de Festa Major d'hivern: Els Tres Tombs.

 

El diumenge 19 de gener, a les 18 h, a l'Auditori Eduard Toldrà la Companyia Roger Canals ens oferirà l'espectacle Viatjazz a Nova Orleans, el bressol del jazz clàssic. Molt més que un concert, un viatge explosiu, per xics i grans que ens permetrà conèixer i gaudir d'aquest gènere musical. 

 

El dissabte 25 de gener, a les 19 i 21 h, al Teatre Principal, el jove actor vilanoví Àlex Pereira ens presentarà l'espectacle Diu el nen que ha vist un cérvol, una reflexió sobre les pors dels nens i com ens afecten als adults. 

 

El dijous 30 de gener, a les 21 h, a l'Auditori Eduard Toldrà David Puertas ens parlarà sobre la Cinquena de Beethoven, que es podrà escoltar al concert de l'OBC, el divendres 31 de gener, a l'Auditori de Barcelona.

L'Associació Musical Eduard Toldrà gestiona un servei de bus i entrades per anar a aquest concert. Per a més informació: secretaria@camerataeduardtoldra.cat

 

I el dissabte 1 de febrer, a les 21 h, a l'Auditori Eduard Toldrà tancarem la temporada amb la cantaora Mayte Martín i el seu nou espectacle  Memento.

 

Us recordem que el diumenge 26 de gener, a les 18 h, al Teatre Principal hi haurà l'Acte de presentació de la nova temporada Escena. 

 

 

 

Arriba una nova temporada Escena a Vilanova i la Geltrú

17/12/2019


 
Estem a les portes del Nadal, i tenim moltes ganes d’explicar-vos la programació Escena que estem preparant per a la temporada febrer-juny 2020. És per això, que volem avançar algunes de les propostes que ja tenim a punt i comunicar-vos la data de l’acte de presentació i els dies de venda d’abonaments i entrades. A més a més, recordar-vos, que si aquests dies voleu regalar cultura, podeu comprar, els nostres tiquets regal i REGALA ESCENA. 
 
Teatre Principal
La temporada començarà el 29 de febrer, al Teatre Principal, amb La Rambla de les Floristes, una producció del TNC, sobre un dels clàssics del teatre català. 
Seguint al Teatre Principal, el 17 de maig, podrem gaudir de Trama, l’últim treball coreogràfic de la coreògrafa Roser López Espinosa.  Precisió, delicadesa i elements acrobàtics defineixen aquest nou treball, que s’emmarca en el Pla d’Impuls de la Dansa-Gira Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya. 
I el mateix mes de maig, però el dia 23, Bruno Oro i clara Segura, presentaran Cobertura, una comèdia sobre l’amor i desamor, l’èxit i el fracàs.
 
Auditori Eduard Toldrà
El 14 de març, la Clara Peya, acompanyada de la seva banda, presentarà el treball Estómac, un treball que combina els sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònica amb un important manifest feminista, amb el que busca desconstruir la idea de l’amor romàntic. 
I el 3 d’abril, en el marc del 40è FIMPT, que enguany tindrà lloc del 10 al 12 de juliol, el cantautor Javier Ruibal, presentarà Paraísos Mejores. Javier Ruibal, Premio Nacional de Músicas Actuales 2017 i recentment nominat a Millor Cançó Original en els Premis Goya 2020 amb el tema Intemperie, escrit per la pel·lícula  Intemperie de Benito Zambrano, i interpretat a la pel·lícula per Silvia Pérez Cruz, ja va ser a Vilanova i la Geltrú l’any 1999, també en el marc del FIMPT. 
 
La Sala
Pel que fa a la programació de La Sala, del 13 de març al 3 de maig, a la sala de les columnes, es presentarà Armand Cardona Torrandell: Retaules de les gents, barcos, màquines, gats. 1956-1959, una selecció d’obres de l’artista vilanoví, que ens transportarà a l’època esmentada, entre 1956 i 1960. És una rememoració de les primeres manifestacions públiques d’Armand Cardona com a pintor. Les obres que es mostren pertanyen a col·leccions de Vilanova, amb una aportació destacada de la família de l’artista.
I del 27 de març al 14 de juny de 2020, a la sala de les voltes, Elogi del malentés, una exposició itinerant del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, i en col·laboració amb els municipis que l’acullen, comissariada per Joana Hurtado Matheu, en la que 14 dones artistes destapen els malentesos que hi ha darrere de la quotidianitat.

Això només és un avanç de la temporada que ens espera; així que, si voleu descobrir tot el que tenim preparat, us convidem a l’ACTE DE PRESENTACIÓ, el diumenge 26 de gener, a les 18 h al Teatre Principal. 
 
La VENDA D'ABONAMENTS serà el dissabte 1 de febrer, a partir de les 11 h per Internet i fins a les 14 h i de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal. I la VENDA D'ENTRADES, el diumenge 2 de febrero, en el mateix horari.
 ELS PASTORETS DEL CÍRCOL CATÒLIC

16/12/2019

Una de les activitats tradicionals del calendari de Nadal és anar al Catòlic a veure la representació d'ELS PASTORETS, una adaptació del text de J.M. Folch i Torres.

 

Les representacons 

- 25 de desembre de 2019 19:00

- 26 de desembre de 2019 19:00

- 28 de desembre de 2019 21:00

- 29 de desembre de 2019 18:00

- 04 de gener de 2020 18:00

- 05 de gener de 2020 11:00

- 06 de gener de 2020 19:00

- 12 de gener de 2020 18:00

 

 Venda d’entrades

Per internet a www.circolcatolic.com a partir del 17 de desembre.

Al Teatre Círcol Catòlic 16 de desembre de 19.30 a 21h (socis del C.C.) 19 de desembre de 19.30 a 21h (públic general) 27 de desembre de 19.30 a 21h (públic general) 3 de gener de 19.30 a 21h (públic general) 10 de gener de 19.30 a 21h (públic general)

I una hora abans de cada representació

 

Preus 8 euros socis i nens (fins a 12 anys) 12 euros general

 

Més informació a:

http://www.circolcatolic.com/

http://www.pastoretsdecatalunya.cat/Qui-som/Associats/Vilanova-i-la-Geltru

Programació del mes de desembre

10/12/2019

Us recordem de quins espectacles i concerts de la programació ESCENA podreu gaudir durant el mes de desembre:

 

Divendres 13 i dissabte 14 de desembre, a les 21 h al Teatre Principal, José Luis Bieito ens presentarà "Isla", el seu últim enregistrament. Un espectacle molt íntim i proper en el que el músic i el públic estaran a l'escenari.

 

Diumenge 15 de desembre, a les 19 h a l'Auditori Eduard Toldrà, la Cobla Ciutat de Cornellà, ens interpretarà el Concert Recordant Eduard Toldrà. Un concert organitzat amb la Coordinadora Sardanista per homenatjar al vilanoví Mestre Toldrà.

 

Diumenge 22 de desembre, a les 19 h al Teatre Principal, el vilanoví Guillem Albà presentarà el seu últim espectacle "Calma". Un espectacle que recull el color més poètic i visual de "Pluja" i "Trau", i la bogeria més desenfrenada i festival del pallasso de "Marabunta".

 

Dijous 26 de desembre, a les 19 h a l'Auditori Eduard Toldrà, la Camerata Eduard Toldrà i l'Orquestra Simfònica Mestre Montserrat, dirigides per Guérassim Voronkov, ens oferiran el tradicional Concert de Sant Esteve.

 

I per tancar el mes de desembre, el dissabte 28 i el diumenge 29 de desembre, a les 18 h, al Teatre Principal, els joves del Cicle Formatiu Superior del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, dirigits pels vilanovins Mar Rojas i David Marfil "Txupi", ens oferiran una nova edició de Saturnàlia, el Circ d'hivern de Vilanova i la Geltrú.

 

Totes les entrades es poden comprar a través d'Internet a www.auditoritoldra.cat i www.elprincipal.cat, el dissabte de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal i cada dia de funció, des d'una hora abans de l'espectacle a la tquilla de l'equipament corresponent. 

Marc Parrot amb el seu espectacle "Refugi" a Vilanova i la Geltrú!

26/11/2019


 
Divendres 29 i dissabte 30 de novembre, el compositor i músic, Marc Parrot, ens oferirà "Refugi", un treball molt personal i íntim, amb un format molt proper. L'espectacle s'ofereix en el marc d'una iurta, una petita carpa de circ de la companyia Los Galindos, ubicada a la plaça de les Neus, en la que músics i públic es fusionen en l'espai, per vuire aquesta experiència músical. 

Lluís Cartes i Dani Ferrer, jugant amb contrastos sonors i l’experimentació, acompanyen a Marc Parrot, per acabar de vestir amb senzillesa cançons essencials que configuren un moment de refugi únic. 

 

L'espectacle s'oferirà en 3 sessions, una primera el divendres 29 a les 21 h, una segona, el dissabte 30 a les 18 h i una tercera, el dissabte 30 a les 21 h. Les entrades es poden comprar a través d'Internet a www.auditoritoldra.cat, els dissabte de 17 a 21 h a les taquilles del Teatre Principal i el mateix dia del concert des d'una hora abans de cada sessió, també a les taquilles del Teatre Principal.

 

El dissabte 30, a les 12 h, gràcies a la col·laboració de Patates Piqué, podrem gaudir d'una trobada - vermut, amb Marc Parrot.

"Vine a fer el vermut amb Marc Parrot i Patates Piqué" és una activitat complemntària, en la que tindrem l'oportunitat de parlar, d'una manera distesa i informal, amb Marc Parrot sobre la seva carrera musical, els seus projectes i tot allò que ens vingui de gust.

Aquesta activitat és gratuïta, pero té places limitades i cal reserva prèvia a info@auditoritoldra.car
 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/1068/6/musica-moderna/marc-parrot/Aquest diumenge teatre en família amb: Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol.

23/11/2019

Diumenge 24 de novembre, a les 18 h al Teatre Principal, BAOBAB. UN ARBRE, UN BOLET I UN ESQUIROL, un espectacle per a tota la família, de La Pere Llimonera, sota la direcció de Toni Albà. 

La Pere Llimonera, amb quasi 25 anys de trajectòria, treballa amb obres de creació pròpia, en les que introdueix temes actuals. En aquest cas, a Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol; trobem dos venedors ambulants, que refugiant-se d'una gran tempesta, expliquen la història d'un bolet i un esquirol, que a causa de la guerra emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure.

L'obra va ser guanyadora del 3r Premi Xarxa Alcover de la Mostra d’Igualada 2019. Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS