Auditori Eduard Toldrà

Temporada març - juny 2018

Veure tota la programació

Notícies

OBRIM UNA NOVA FUNCIÓ PER L'ESPECTACLE "LES PERCUSSIONS GRANS I PETITES: TECLES I CASTANYOLES"

22/02/2018

El proper 9 de juny la vilanovina Belen Cabanes, amb Marina González Brià, ens oferiran aquest espectacle que vol apropar el piano i la castanyola al públic d'una manera molt didàctica i propera. L'espectacle tindrà lloc en un entorn tan privilegiat com el dels jardins del Museu Romàntic Can Papiol a les 21h i obrim una nova funció a les 23h.

Amb les percussions de diferents tipus de castanyoles, d'una gran sonoritat, i la música d'un piano clementi i d'un piano, ens oferiran un exquisit programa de música del s.XVIII amb compositors com J.S.Bach, M. Albéniz, P.A.Soler, M. Clementi, F.J. Haydn, W.A. Mozart, E. Granados, J. Malats o M. de Falla. També recuperaran un tango de J. Flotats que ens portarà als teatres del Paral·lel de Barcelona.

Més info i entrades a: www.elprincipal.catCOMENÇA LA NOVA TEMPORADA D'ARTS ESCÈNIQUES I VISUALS A LA CIUTAT

16/02/2018

Tot just acabat el Carnaval, la programació cultural a Vilanova i la Geltrú no s'atura i presentem una nova temporada d'arts escèniques, musicals, visuals i cinema que s'allargarà de març a juny.

Sota la marca "Escena" es presenta la programació estable dels equipaments escènics i d'arts visuals municipals de la ciutat, amb una àmplia i variada oferta de propostes que es podran gaudir al Teatre Principal, a l'Auditori Eduard Toldrà i al Centre d'art contemporani La Sala. 

La programació es dissenya sota criteris de qualitat i de proximitat, entenent la cultura com a motor de creixement econòmic i de cohesió social de la ciutat. 

La nova temporada combina espectacles professionals amb el programa Singulart, el programa de suport a la creació de la Regidoria de Cultura, que té com a objectiu principal donar suport i oportunitat a la creació que té lloc a la nostra ciutat. A més, compta també amb la complicitat i col·laboració de col·lectius professionals, acadèmics i amateurs de la ciutat dedicats a l'escena.

Així entre les propostes de gran format i de nivell nacional la presentació dels nous discs de Manu Guix i d'Obeses, les obres de teatre "Bodas de sangre", amb Clara Segura i Nora Navas i "Cyrano", amb Lluís Homar, l'espectacle de dansa "Cuculand Souvenir", de Roberto Olivan, entre d'altres.

Aquestes propostes es complementen amb les innovadores obres "El metge de Lampedusa", de Xicu Masó, "Filla del seu pare", interpretada per la vilanovina Júlia Barceló; o els concerts de Celeste Alías & Marco Mezquida, de la vilanovina amb projecció internacional Belen Cabanes & Marina Rodríguez, o de Joncol4, que fusiona música clàssica amb flamenc.

Pel que fa a les propostes familiars, destaquen el grup vocal Kollage amb Músiques del món, l'espectacle de circ Mur, un concert per a nadons, o les propostes "L'Endrapasomnis" en el marc de la Fira Conte va! Va de contes, i "La clau", que barreja dansa clàssica i conte infantil.

Com cada temporada, s'organitzen diverses propostes complementàries com l'Escola de l'espectador, el Parlem de música, un workshop de dansa, un taller de circtrobades amb els artistes, xerrades, un taller de circ, una masterclass de guitarra espanyola, o l'activitat Música en família

A més, es continua apostant per apropar la cultura a tots els col·lectius, amb programes com l'Anem al Teatre i el P.A.E. per als escolars, conjuntament amb Educació, l'Apropa cultura, adreçat a usuaris de centres socials en situació de desigualtat, discriminació i risc d'exclusió social, o l'Escena 25 de la Generalitat per a l'accessibilitat dels joves als equipaments escènics i musicals.

Aquesta temporada també continua la programació de cinema al Teatre Principal amb les propostes del Cineclub Sala 1, del Cicle Gaudí, el Documental del Mes i el cicle Amical Mauthausen, a més del nou cicle Gas Natural Fenosa - Premis Goya que projecta gratuïtament el film Handia dissabte 24 de febrer.
La regidoria de Cultura segueix també donant suport al Círcol Catòlic, que programa els espectacles familiars de La Xarxa. 

Així, a l'Auditori Eduard Toldrà es podrà gaudir del Medusa Fest, el festival anual organitzat per La Medusa Rocks; "Cantem!, projecte pedagògic Volta el món i torna al born", amb la complicitat de l'Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat per fomentar valors i coneixements musicals entre l'alumnat de secundària; "Invisibles", un viatge emocional, una experiència musical transformadora sobre la immigració subsahariana; "Lux", dels cors de cambra Isquione i Bitxac; a més dels concerts de la Camerata Eduard Toldrà. També se celebra el Dia Internacional de la Música el 21 de juny.

Pel que fa al Teatre Principal, amb motiu del Dia Mundial del Teatre, es representarà l'obra de teatre social de Tracart "Casa", sobre els refugiats. Teatre fet per joves i dirigit a joves, amb la complicitat del Consell Comarcal del Garraf i Diputació de Barcelona. També se celebra la 4a edició del Tots Dansen, projecte pedagògic que vol apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove. Un altre dels espectacles és el conte "La clau" interpretat en dansa per la companyia Ballet Jove Etern Dansa i el Dia Internacional de la Dansa. També es col·labora un any més amb la Fira Conte Va! Va De Contes, amb una exposició a la sala i una representació de teatre familiar al Principal. Un any més, s'organitza el Nanoteatre, càpsules de teatre representades en diversos espais singulars de la ciutat. L'artista vilanovina amb projecció internacional Belén Cabanes oferirà, juntament amb Marina Rodríguez, "Les percussions grans i petites: tecles i castanyoles" als jardins del Museu Papiol. A més, se celebrarà el Dia Mundial del Circ, amb la programació d'un espectacle professional, "Mur". 

L'acte de presentació de la temporada es farà aquest divendres 16 de febrer a les 20 h al Teatre Principal, amb guió de Susanna García-Prieto, direcció d'Àlex D. Capo i presentat per Dafnis Balduz amb el grup de l'Escotilló Jove del Catòlic, conduït per Edu Roig.

Un acte obert i gratuït que servirà per veure un tast de la temporada i fer-se una idea per comprar els ABONAMENTS, que es posen a la venda l'endemà dissabte 17 de febrer, a partir de les 11 h per Internet, i a les taquilles del Teatre Principal d'11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Pel que fa a les ENTRADES, es posen a la venda diumenge 18, també a partir de les 11 h per Internet, i a les taquilles del Teatre Principal d'11 a 14 h i de 17 a 20 h. 
 
US DESITJEM BONA TEMPORADA! 

Aixequem el teló!

14/02/2018

Acte de presentació de la NOVA PROGRAMACIÓ

08/02/2018

 
Després del Carnaval, es presenta una nova programació "Escena".
 
 
El divendres 16 de febrer a les 20 h al Teatre Principal es farà l'acte de presentació de la nova programació Escena. La programació cultural que oferirà el Teatre Principal, l'Auditori Eduard Toldrà i el Centre d'Art Contemporani La Sala, durant els mesos març - juny del 2018.
 
L'acte estarà presentat per l'actor vilanoví Dafnis Balduz, i amb la col·laboració i participació del grup de teatre L'Escotilló Jove, del Círcol Catòlic, conduit per Edu Roig. El guió i la dramaturgia és de la Susanna Garcia Prieto i la direcció d'Àlex D. Capo.
 
 
Aquesta temporada l'inici de la venda d'abonaments i d'entrades es concentrarà en un únic cap de setmana i en el següent horaris:
  
VENDA D'ABONAMENTS
A partir del dissabte 17 de febrer a les 11 h, s'obrirà la venda per Internet i a la taquilla del Teatre Principal simultàniament. 
 
VENDA D'ENTRADES
A partir del diumenge 18 de febrer a les 11 h, s'obrirà la venda per Internet i a la taquilla del Teatre Principal, simultàniament.
 
L'horari de la taquilla, tan dissabte 17 com diumenge 18, serà d'11 a 14 h i de 17 a 20 h.
 

 
A partir del 17 de febrer, la taquilla del Teatre Principal estarà oberta tots els dissabtes de 17 a 20 h i una hora abans dels espectacles. 
 
 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat
Enllaç a http://www.elprincipal.cat

DIUMENGE 28 A LES 19 H TOLDRÀ A 5 A L'AUDITORI

22/01/2018

El concert Toldrà a 5, que es va haver de suspendre el passat novembre per indisposició d'un dels membres del grup, es realitzarà el diumenge 28 de gener a les 19 h a l'Auditori.

 

Toldrà a 5 és l'estrena de l'adaptació de diverses cançons, per a quartet de corda i veu soprano, del compositor Eduard Toldrà. Els arranjaments d'aquestes cançons han estat elaborats expressament per a l'ocasió pel compositor i cantant Jordi Domènech.

Maria Lluïsa Muntada (soprano i comissària de l'Any Toldrà) en serà la veu i el Cosmos Quartet serà l'encarregat de la corda i, a més a més, d'aquests arranjaments, el quartet ens oferirà altres obres per a quartet de corda de Toldrà.

 

Les entrades es poden comprar a www.auditoritoldra.cat, el dissabte 27 de gener, de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal i el diumenge 28 de gener, des d'1 hora abans del concert a la taquilla de l'Auditori Eduard Toldrà.

 

  

El dijous 25 de gener, es farà la darrera sessió del cicle "Parlem de Música". David Puertas parlarà del concert que es podrà escoltar el dissabte 27 de gener a l'Auditori de Barcelona, a càrrec de l'OBC, sota la direcció de Diego Martín-Etxebarría. Sota el títol "La cinquena de Txaikovski i el 2n de Rakhmpaninov", l'activitat, gratuïta, es farà dijous 25 a les 21 h a l'Auditori. 

 

  

La temporada vinent d'arts escèniques i visuals a la ciutat es presentarà divendres 16 de febrer a les 20 h al Teatre Principal. L'acte de presentació del programa Escena març-juny 2018 estarà dirigit per Àlex D. Capo, amb guió de Susanna García Prieto. Serà un acte presentat per Dafnis Balduz, amb la participació del grup de teatre L'Escotilló Jove, del Círcol Catòlic, dirigit per Edu Roig.

L'endemà, dissabte 17 de febrer, començarà la venda d'abonaments a la taquilla del Teatre Principal i per Internet (d'11 a 14 h i de 17 a 20 h), i diumenge 18 de febrer, en el mateix horari, també es podran comprar entrades i abonaments.

 

 

 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/743/5/musica-classica/m-lluisa-muntada-i-cosmos-quartet/ÚLTIM CAP DE SETMANA DE LA TEMPORADA

19/01/2018

L'Auditori Eduard Toldrà acomiada temporada amb dolo Beltran i el Quintet de Metalls de l'Orquestra Simfònica del Vallès.

 

Aquest cap de setmana acaba la temporada Escena per donar pas a la programació de Carnaval. I ho fa amb un parell de plats forts: dissabte, Dolo Beltran presenta el seu primer disc en solitari, "Copilotos", a l'Auditori Eduard Toldrà.

Dolo Beltran s'estrena en solitari amb un projecte on ha abocat tota la seva passió i talent. Un nou vehicle musical de pop electrònic i guitarrer, en el que ha compost totes les cançons buscant l'equilibri entre les ganes de ballar i les ganes d'explicar històries. Amb la col·laboració del DJ i productor Sergio Fernández, han donat forma a "Copilotos", una col·lecció de singles perfectes que entren a la primera, autèntics trencapistes sonors, taral·lejables i altament ballables.

La cantant està acompanyada per Jordi Busquets a la guitarra, Narcís Corominas als teclats, i Xevi Camp a la bateria.

El concert serà dissabte 20 a les 9 del vespre. Les entrades es poden comprar a www.auditoritoldra.cat

 

I diumenge la proposta musical és per a tots els públics. El Quintet de Metalls de l'Orquestra Simfònica del Vallès oferirà a l'Auditori "Tromponautes del cinema", un espectacle musical divertit i esbojarrat.

Frozen, Superman, Toy Story, James Bond, El llibre de la selva,… una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema interpretades amb el quintet d'instruments de vent metall de l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) i amb la presentació de Lawrence Stanley (Fish & Chips) i Stuart McDonald. Música i teatre amb molta diversió.

Serà diumenge 21 a les 6 de la tarda. Les entrades es poden comprar a www.auditoritoldra.cat

 

Finalment, dijous 25 de gener es farà la darrera sessió del cicle "Parlem de Música". David Puertas parlarà del concert que es podrà escoltar el dissabte 27 de gener a l'Auditori de Barcelona, a càrrec de l'OBC, sota la direcció de Diego Martín-Etxebarría. Sota el títol "La cinquena de Txaikovski i el 2n de Rakhmpaninov", l'activitat, gratuïta, es farà dijous 25 a les 21 h a l'Auditori. 

L'obra per a piano més popular del segle XX de la mà d'un dels pianistes més rellevants del moment, Vadym Kholodenko, sota la direcció de Diego Martín-Etxebarria, director format a l'ESMUC que ha triomfat recentment a Japó. Tots els elements per fer d'aquest un concert indispensable, amb la simfonia més personal de Txaikovski.

L'Associació Musical Eduard Toldrà gestiona un servei de bus i entrades per anar a aquests concerts. Per a més informació: secretaria@camerataeduardtoldra.cat

 

La propera temporada d'arts escèniques i visuals a la ciutat es presentarà divendres 16 de febrer a les 20 h al Teatre Principal. L'acte de presentació del programa Escena març-juny 2018 estarà dirigit per Àlex D. Capo, amb guió de Susanna García Prieto. Serà un acte presentat per Dafnis Balduz, amb la participació del grup de teatre L'Escotilló Jove, del Círcol Catòlic, dirigit per Edu Roig.

L'endemà, dissabte 17 de febrer, començarà la venda d'abonaments a la taquilla del Teatre Principal i per Internet (d'11 a 14 h i de 17 a 20 h), i diumenge 18 de febrer, en el mateix horari, també es podran comprar entrades i abonaments. 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/722/6/musica-moderna/dolo-beltran/
Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/723/7/musica-familiar/quintet-de-metalls-de-losv/

ANEM POSANT FINAL A LA TEMPORADA DE L'AUDITORI

13/01/2018

Després d'una llarga temporada, amb un bon grapat de propostes per a tots els públics, arriben els últims concerts de la programació "Escena" a l'Auditori.

 

Dissabte 20 de gener, a les 21 h, la cantant Dolo Beltran, veu principal durant 15 anys del projecte Pastora, presentarà el seu últim treball en solitari "Copilotos". El nom del disc vol ser un petit homenatge a totes les persones que d'una forma o una altra l'han fet possible, totes les persones que l'han acompanyat amb aquesta nova aventura.  

 

Diumenge 21 de gener a les 18 h, el Quintet de Metalls de l'Orquestra Simfònica del Vallès, ens interpretaran una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema, com Frozen, Superman, Toy Story, James Bond, El llibre de la selva... és una proposta per gaudir-la gran i petits.

 

I el dijous 25 de gener a les 21 h, David Puertas parlarà de La Cinquena de Txaikovski, en la última sessió del Parlem de Música de la temporada.

 

La programació d'octubre 2017 a gener 2018 acabaria aquí, però el diumenge 28 de gener, a les 19 h, Maria Lluïsa Muntada i Cosmos Quartet ens oferiran el concert Toldrà a 5. Aquest concert homenatge al gran compositor Eduard Toldrà, estava previst pel 26 de novembre, però per motius de salut, es va haver de posposar.

 

Totes les entrades es poden comprar a travès de www.auditoritoldra.cat, els dissabtes de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal o des d'1 hora abans del concert a la taquilla de l'Auditori Eduard Toldrà.

 

 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat

Teatre i Música per la Festa Major d'Hivern

09/01/2018

L'obra 'E.V.A.', de les T de teatre, i el concert de festa major de la Banda de Música Mestre Montserrat, propostes per a aquest cap de setmana.

 

Acabades les festes de Nadal, Vilanova i la Geltrú se submergeix en la festa major d'hivern en honor a Sant Antoni Abat.

I abans dels tradicionals Tres Tombs del mateix dia 17, aquest cap de setmana el programa s'enceta amb les propostes d'Escena. 

 

Amb les entrades exhaurides, divendres arriba al Teatre Principal "E.V.A.", de la companyia T de Teatre, que celebra amb aquesta obra 25 anys sobre els escenaris.

Després d'abordar temes com la maternitat, el sexe, les crisis generacionals i la pràctica escènica, el dolor serà el protagonista d'aquesta obra.

E.V.A. és l'Escala Visual Analògica del Dolor i també és una comèdia dramàtica on quatre històries creuades de quatre ex-companyes d'escola ens faran reflexionar sobre el dolor, la seva poètica i les seves formes. El dolor físic, el crònic, el somàtic, el neuropàtic, el dolor vital, el moral, el quotidià, el de l'ànima...

Sota la direcció de Julio Manrique, l'obra està interpretada per Mamen Duch, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca.

 

L'altra proposta que s'emmarca en el programa d'actes dels Tres Tombs és el Concert de Festa Major d'Hivern de la Banda de Música Mestre Montserrat. Es farà diumenge, dia 14, a les 19 h a l'Auditori Eduard Toldrà.

Les entrades es poden comprar a www.auditoritoldra.cat

 

La Banda Mestre Montserrat és una formació musical integrada per més de 70 components, entre ells alumnes de grau professional i professors de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú, i està dirigida per Emilio Serrano.

Participa en les principals activitats festives de Vilanova i també en activitats solidàries, i ofereix diversos concerts durant tot l'any, tant a la capital del Garraf com a altres punts de Catalunya i de l'Estat espanyol.

En aquest cas, la Banda Mestre Montserrat, juntament amb l'Associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú, ofereix aquest concert amb motiu de la Festa de Sant Antoni Abat, copatró d'aquesta ciutat.


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/721/8/altres-musiques/banda-de-musica-mestre-montserrat/

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS