Auditori Eduard ToldrÓ

FESTA MAJOR 2020

Serveis

ESCENA 25


Escena 25 és una campanya social impulsada pel Departament de Cultura que vol afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts, que permetrà també donar a conèixer les programacions estables d'equipaments públics i privats, destinades als joves d'entre 18 i 25 anys.
 
 
Els mesos d'octubre i novembre obrim la plataforma perquè els joves d'entre 18 i 25 anys puguin aconseguir les seves entrades per als espectacles que s'ofereixen a la web a preus d'Escena25 (entre 3€ i 10€).

A més a més, cada dia 25 de mes (exceptuant els mesos d'estiu) s'obrirà la plataforma durant 24 hores perquè els joves puguin aconseguir entrades per als espectacles oferts a la web a preus d'Escena 25.
 
 
 
Cada usuari pot comprar una única entrada per espectacle.

Un cop realitzat el pagament no es podran fer canvis ni cancel·lacions.

Al fer la compra es pot reservar una entrada per a un amic, indicant la seva adreça de correu electrònic. Aquest amic tindrà 24 h per a realitzar la reserva i el pagament de la seva entrada.

La venda d'entrades pels espectacles es tanca 24 hores abans de cada funció.

El seient assignat no és coneixerà fins a presentar les entrades a les taquilles del teatre el mateix dia de la funció.

Cal presentar l'entrada impresa en paper a les taquilles del teatre el dia de la funció.

En cas d'incidència contactar amb info@escena25.cat 


Enllaç a http://www.escena25.cat

APROPA CULTURA


El Teatre Principal i l’Auditori Eduard Toldrà formen part del programa socioeducatiu Apropa Cultura adreçat a usuaris de centres socials en situació de desigualtat, discriminació i risc d’exclusió social.
Podeu consultar preus especials i disponibilitat d’espectacles a: www.apropacultura.cat, info@elprincipal.cat, info@auditoritoldra.cat / 93 814 00 00, ext 3176.

COMPRA LES ENTRADES! SENSE CUES I SENSE PAGAR COMISSIONS


El servei de venda d’entrades per Internet et permet comprar les entrades des de casa, sense cues, sense comissions i sense passar per taquilles, a excepció de les entrades amb descomptes que cal validar-les a taquilles.

RETORN ENTRADES


Un cop adquirides les localitats s’ofereix la possibilitat de poder retornar-les a taquilla. L’import pagat es tornarà únicament en cas que les localitats es venguin.

ALăADORS


Els Teatre Principal disposa d’alçadors per els més menuts. Cal demanar-lo al personal de sala.

CANVIADORS PER A NADONS


L’Auditori Eduard Toldrà disposa de canviadors per a nadons.

MOBILITAT REDU¤DA


Les persones amb mobilitat reduïda teniu un espai reservat en l’aforament. Cal confirmar l’assistència amb antel·lació al personal de taquilles.

P╚RDUA OBJECTES


En cas de pèrdua d’objectes personals, cal adreçar-se a les taquilles del Teatre Principal i de l’Auditori, on es guarden tots els objectes trobats a les sales dels equipaments.

US RECORDEM


- No es permetrà l’entrada un cop començat l’espectacle.
- No és permès fer cap enregistrament ni fotografies dels espectacles.
- Es prega al públic que s’assegurin que els rellotges i telèfons mòbils no emetin senyals acústics durant la representació.
- Està reservat el dret d’admissió.
- No és permès de fumar, beure o menjar a l’interior de la sala.
- Ens reservem el dret a modificar aquesta programació. Si per causes imprevistes fos necessari fer-ho, anunciaríem qualsevol canvi a través dels mitjans de comunicació.
- Entrades limitades segons l’aforament del Teatre Principal (361) i de l’Auditori Eduard Toldrà (409 a la sala gran i 150 a la petita) i venda d’entrades disponibles fins exhaurir-se.
- La visibilitat dels seients depèn de la seva ubicació. Podeu consultar-la al personal de taquilles. La zona del Galliner del Teatre Principal i algunes localitats de llotges laterals tenen una visibilitat parcial.

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltr˙ Auditori Eduard ToldrÓ

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard ToldrÓ
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltr˙ (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS