Auditori Eduard Toldrà

Temporada setembre 2019 - febrer 2020

Venda d'entrades del Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà

PER INTERNET

La venda d'ENTRADES començarà el diumenge 22 de septembre a les 11 h tant a taquilla com a través d'internet. L'horari de la taquilla del Teatre Principal serà: diumenge 22 de setembre d'11 h a 14 h i de 17 h a 20h (també venda d'abonaments). I els dissabtes en horari habitual de taquilles del Teatre (de 17 h a 20 h ) o bé des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle. A les taquilles de l'Auditori Eduard Toldrà des d'una hora abans de l'inici del concert.


Entrades del Teatre Principal:
www.el.principal.cat

Entrades de l'Auditori Eduard Toldrà:
www.auditoritoldra.cat

Les ENTRADES que imprimiu a casa us permetran entrar a la sala directament sense passar per taquilla. En el cas que us hàgiu aplicat algun descompte haureu de passar per taquilla per validar-lo.
Si teniu qualsevol problema amb la impressió de les entrades o del comprovant de compra podeu passar per la taquilla del Teatre Principal, enviar-nos un correu electrònic a info@elprincipal.cat/info@auditoritoldra.cat o trucar-nos de dilluns a divendres al 93 814 00 00 (ext 3176), dissabte de 17 a 20h al 93 814 19 52 i els dies de concert des d'1h abans a 93 814 00 00(ext.3174)

Com:
1.- Busca l'espectacle que vols veure i inicia la compra d'entrades.
2.- Selecciona on vols seure i preksisualitza la visió que tindràs de l'escenari des de la zona on està la butaca que has seleccionat.
3.- Segueix els passos que s'indiquen per fer el pagament. En breu rebràs un correu electrònic amb el resum de la compra i en el qual hi trobaràs un enllaç per IMPRIMIR.

LES ENTRADES que et permetran entrar a la sala directament sense passar per taquilla. En el control d'accés als equipaments llegiran el codi de barres de la teva entrada i et permetran l'accés a la sala. No cal que la impressora sigui en color, el més important de l'entrada és el codi de barres que queda imprès. Aquest codi de barres és únic i es vincula amb la compra que has fet.

Si teniu qualsevol problema amb la impressió de les entrades o del comprovant de compra podeu passar per la taquilla del Teatre Principal, enviar-nos un email a info@elprincipal.cat / info@auditoritoldra.cat o trucar-nos al 93 814 00 00, ext 3176 o bé al 93 814 19 52.

A TAQUILLES:

TEATRE PRINCIPAL
Des del diumenge 22 de setembre d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h i els dissabtes en horari habitual de taquilles de 17 h a 20 h o bé des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle

AUDITORI EDUARD TOLDRÀ
Des d'una hora abans de l'inici del concert

ESPECTACLES FAMILIARS
Els infants han d'adquirir l'entrada, de preu únic, a partir del moment que fan P3. Els menors de P3 tenen l'entrada lliure i ocuparan el mateix seient que l'acompanyant.
Programació Teatre Principal i Auditori (només espectacles d'aquests equipaments):
- Venda d'entrades per Internet o a taquilles
Programació de La Xarxa (només espectacles de La Xarxa):
- Venda d'entrades per internet o a taquilles.

El dissabte 21 de setembre de 17h a 20h a la Plaça de les Neus hi haurà la presentació dels espectacles oferts per La Xarxa, el Teatre Principal i l’Auditori Eduard Toldrà amb tallers i actuacions. El mateix dia 21 a partir de les 11h començarà la venda d’abonaments i entrades tant a internet com a taquilla d’aquests espectacles.

CONDICIONS D'ADQUISICIÓ DE LES ENTRADES
L'adquisició d'una entrada, abonament o invitació (en endavant, entrada) representa l'acceptació de les condicions següents:
1. Una entrada disposa de diferents mesures de seguretat. No obstant això, l'Organització no en garanteix l'autenticitat si no ha estat adquirida en algun dels punts oficials de venda. Qualsevol entrada malmesa, estripada, sospitosa de falsificació adquirida il·lítament autoritzarà l'Organització a privar l'accés del portador al recinte. En aquests casos, si no se li permet l'accés al recinte, l'Organització declina qualsevol responsabilitat.
2. És condició per a l'admissió disposar de l'entrada completa i en bon estat. L'entrada s'haurà de conservar en un lloc sec, lluny de la calor, sense cap contacte amb plàstics ni camps magnètics i s'haurà de conservar fins a la sortida del recinte.
3. Si les circumstàncies ho exigeixen, l'Organització es reserva el dret de modificar les dates, els horaris, els programes o els intèrprets anunciats de l'espectacle, així com de decretar-ne la suspensió. Una vegada adquirida l'entrada no podrà ser canviada, ni se'n podrà retornar l'import, excepte per cancel·lació de l'espectacle, cas en què l'Organització es compromet a la devolució de l'import.
4. No es permetrà l'entrada de públic a la sala durant la representació. És potestat de l'Organització permetre l'entrada al recinte un cop començat l'espectacle.
5. L'Organització es reserva el dret d'admissió. El portador de l'entrada es compromet a complir els requisit i les condicions de seguretat del recinte. L'Organització no es fa responsable de la utilització indeguda de les instal·lacions.
6. El portador de l'entrada es compromet a ser respectuós amb els artistes i el personal del recinte, així com a desconnectar els telèfons mòbils i tot tipus d'alarmes abans d'accedir al recinte, i a no menjar, beure o fumar a l'interior. També es prohibeix l'entrada d'animals, excepte dels gossos d'assistència.
7. L'Organització es reserva tots els drets d'imatge i de propietat intel·lectual de l'espectacle. Es prohibeix fer fotografies, amb o sense flaix, o enregistrar, així com l'entrada al recinte amb qualsevol objecte o producte que l'Organització consideri perillós o els que estiguin prohibits per la normativa vigent.
8. A aquest efecte, el portador de l'entrada autoritza l'Organització a efectuar, d'acord amb la Llei, les revisions o registres de persona i de tinences necessaris per tal de verificar que es compleixen les condicions d'accés.
9. L'Organització no es farà responsable de les pèrdues, robatoris, deterioraments, danys o perjudicis causats al portador o als seus objectes personals durant l'estada al recinte.
10.Qualsevol reclamació relacionada amb la realització, suspensió, modificació o anul·lació de l'espectacle s'haurà d'adreçar a l'Organització amb la presentació de l'entrada.Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS